Şimdi Ara

PSP Slim aldım...baya oldu:D(önerileriniz için tesekkurler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bayadr psp arastırması yapıorum,aleti alabilecek bütcemde war ancak bazı duyumlarım beni kuskuya dusurdu.sizce bu saatten sonra psp (slim tabiki) almak mantıklımı???görüşleriniz için teşşekür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutcan55 -- 15 Şubat 2008; 16:59:47 >



  • Öğlen 12 gibi alsaydın olurdu ama şimdi geç oldu artık kapanmıştır.

    Şaka bir yana PSP nin modası hiçbir zaman geçmez bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Şubat 2008; 17:48:07 >
  • Hangi duyumlar mesela?
  • artık psp ye para werilmez gbi duyumlar
  • Silim almak mantıksız normal PSP al hem daha ucuz hem slimin tek farkı hafia olması ve ince olması azcık ince o kadar bana kalırsa silim alma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 5 Şubat 2008; 17:59:29 >
  • Ne vamış saatte yahu Her saat alınabilir yani Psp, Nintendo Ds, Nintendo Gameboy Advance Sp gibi el konsollarının ömrü bitmez bana göre İstediğin saatte alabilirsin hiç endişe etme Sadece bir el konsolundan tam olarak ne istediğini iyi belirle yani ne bileyim işte oyun oynatmasının yanında video gösterebilmesi ve müzik çalabilmesi senin için olmassa olmaz bir özellik mi? Yoksa saf oyun olsun başka bir şey istemez hatta kalem ile ekrana dokunmak isterim farklı bir oyun tecrübesi yaşamak isterim gibi şeyler Bunlardan hangisi senin için ağır basıyorsa ona uygun bir el konsolu al




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mesutcan55

    artık psp ye para werilmez gbi duyumlar



    Bende alette erken bozulma oluyor veya çok ölü pixel oluşumu var gibi duyumlar aldın sandım, o senin dediğin duyum değil konsoldan anlamayan güzel halkımın klasik yorumlarındandır...İster ps3, ister Xbox360 veya başka bir konsolunuz olsun yine de PSP alınır çok mantıksız değildir, seyahata çok çıkan veya evden çok dışarda zamanı geçen biriyseniz o zaman farz zaten..
  • PSP her halukarda alınır.
    Sonuçta bu bir HandConcole. Mobilite gibi bir avantajı var. Dolayısıyla gün ve gün geliştirilecek, uzun bir süre piyasada olacaktır.
  • Mesela bana sorsan nintendoya para verlmez derim ama çatır çatır satıyo. Bana sorsan ps3 e parar verme derim çünkü zaten haftada 1 gün tatilim var, eve akşam 8 de dönüyorum yani evde geçirecek vaktim yok ki ps3 alim :) yani kişiden kişiye göre değişir. Sen kendi isteğin kendi yaşam tarzına göre karar vermen gerek. Başkalarına sorman hata. Zaten istiyosan alırsın, kararsızsan alma, pişman olma. Ayrıca "bu saatten sonra" lafına takıldım, niye psp2 mi çıkacakmış? Ölee bi duyum mu var? Bi ayrıca daha : psp içi skype ve benzeri görüntülü konuşma programları eklendi. eski psp lerde ram yetersizliği yüüznden bunu kullanamazsın, slim almak daha vaantajlı.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: junex

    psp içi skype ve benzeri görüntülü konuşma programları eklendi. eski psp lerde ram yetersizliği yüüznden bunu kullanamazsın, slim almak daha vaantajlı.


    RAM yetersizliği yüzünden değil, Line-In olmadığı için olabilir mi acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Thè Jànissàry


    quote:

    Orjinalden alıntı: junex

    psp içi skype ve benzeri görüntülü konuşma programları eklendi. eski psp lerde ram yetersizliği yüüznden bunu kullanamazsın, slim almak daha vaantajlı.


    RAM yetersizliği yüzünden değil, Line-In olmadığı için olabilir mi acaba?



    Yok ram yetersizliğinden.
    Ayrıca slim ile fati aynı anda elinize alırsanız neden slim almanız gerektiğini daha iyi anlarsınız
  • Psp slim almak neden mantıksız olsun ki?Bu saatten sonra ps2 bile alan çok sayıda oyunsever var.
  • hayır ram yetersizliği yüzünden
    slimin rami 64mb
    fatin ki 32mb
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onour11

    hayır ram yetersizliği yüzünden
    slimin rami 64mb
    fatin ki 32mb



    Ya kaç kere yazacağım SLİM VE FAT PSP'NİN RAMİ AYNIDIR VE 4MB'DİR

    o 32 - 64 mb olayı umd ön bellek için geçerli,yada direk psp hafızasından çalıştırılan programlar için geçerli
  • ne alakası var kardesim ben daha yeni aldım cillop gibi massallah herseyinden cok memnunum iyiki almısım.iki film attım iki oyun biraz muzik attım biraz resim attım,istedigimde internetede giriyorum.karizma ve havasıda cabası al kerdesim bu isin saati olmaz ama alabiliyorsan yurt dısından al Turkiyede cok kazık
  • bende yeni aldım gerçektende çok süper alet...acayip hafif...Oun oynamasına gelince fat dan daha hızlı gibi hiç takılma vs olmadı bende şuana kadar ....
  • hiç bulaşma paran varsa ps3 yada wii al.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nhttt

    hiç bulaşma paran varsa ps3 yada wii al.


    Yaw ps3 ayrı psp ayrı kulvarların konsolu. Yani ps3'ü cebine koyup istediğin yerde açıp oyun oynayabiliyormuyuz? Bence yanlış bir bakış açısı.

    Şu olur ama eğer evde oyun oynanacaksa ve fazla seyahat edilmiyorsa yani dışarda kullanımlık bir beklenti yoksa kesinlikle psp almayın derim. Ama apayrı şeyler

    Robotlar filmindeki gibi olacak ama "ihtiyacı belirleyin çaresine bakın" tam kocakaynağın dediği gib .
  • psp 4ever ya süper alet hherkese tavsiyem !! almak için hala erken !
  • quote:

    Orjinalden alıntı: junex

    Mesela bana sorsan nintendoya para verlmez derim ama çatır çatır satıyo. Bana sorsan ps3 e parar verme derim çünkü zaten haftada 1 gün tatilim var, eve akşam 8 de dönüyorum yani evde geçirecek vaktim yok ki ps3 alim :) yani kişiden kişiye göre değişir. Sen kendi isteğin kendi yaşam tarzına göre karar vermen gerek. Başkalarına sorman hata. Zaten istiyosan alırsın, kararsızsan alma, pişman olma. Ayrıca "bu saatten sonra" lafına takıldım, niye psp2 mi çıkacakmış? Ölee bi duyum mu var? Bi ayrıca daha : psp içi skype ve benzeri görüntülü konuşma programları eklendi. eski psp lerde ram yetersizliği yüüznden bunu kullanamazsın, slim almak daha vaantajlı.


    her kelimesine katılıyorum, bunu sen kullanacaksın ona göre karar ver, tüm gününü evde geçiren biri için çok gereksiz bişey psp bence, ama benim için öyle değil, haftada 5 akşam nöbet tutuyorum psp öyle bi iyi gidiyoki o yokken nasıl sabah oluyormuş hiç hatırlamıyorum, hergün fulleyip geliyorum şarjı, sabah 8de alet offline




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.