Şimdi Ara

Psp Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende psp 3004 var bu son zamanlar da hiç kullanmıyordum satıyım dedim 50 tl anca veriyorlar bu yüzden çelişkide kaldım sizce satsam mı yoksa 50 tl ye değmez kalsın mı.

• PSP satılır mı? en kötü ihtimalle yolculuklarda oyun oynar film izlersin ayrıca cihazın temizse 50 liraya değil 150 liraya falan satılır

AMD FX6300, SAPPHIRE HD7870XT, ASUS M5A97 LE R2.0, WD Cavier Blue 1TB 7200Rpm, CORSAIR Vengeance 4GB DDR3 1600Mhz CL9, XIGMATEK Asgard 382.
  • Tamam hocam bende vazgeçtim zaten şarj aleti vs alıp yeni oyun atarım değme 100 yada 50 tl ye.

• aman kardes sakın satma ılerde psıman olabılrısın 3004 ler guzeldır, ne gerek var :) arkadas dogru solemıs .
    Asus MBoard - Asus strix gtx970 - Corsair Vengace DDR3 4x4 1600mhz 16GB - Seagate 250gb 7200rpm HDD - KINGSTON V300 120GB SSD - WD 700GB HDD 2.0 - FX8350 4 ghz - 750W PSU - CM Stacker STC01 Kasa - LG M-Disc WR - Philips 273Elh
  • Doğrudur bende vazgeçtim zaten boş bir zamanda eksiklerini tamamlayıp yeniden kullanmaya başlarım.

• o fiyata satılmaz
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.