Şimdi Ara

Psp İle İnternete Girmek (Anlatımlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
16.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık oyunları tek başınıza oynamaktan sıkıldınız mı?Yeni rakiplerle karşılaşıp gücünüzü herkese mi göstermek istiyorsunuz.O zaman pspdekı güzel özelliklerden biri olan online oyun oynamaya buyurun.

Eminim ki birçoğunuz online oyun deyince heyecanlandınız.Öncelikli bu güzel özelliği kullanmak için kablosuz(wifi) bir modeme ihtiyacınız var.Evinizde bir kablosuz modem var olduğunu sayarak nasıl bağlantı yapacağınızı anlatmaya başlıyorum.

Çoğumuzun psp versiyonu 1.50 olduğu için modemimizi sadece WEP şifresi koyabiliyoruz.2.00 versiyonu kullananlar bu konuda bizden daha rahatlar WPA şifresi ile de modemlerini psplerini bağlayabilirler.Modeminizde eğer (1.50 kullanıcıları) şifre koyacaklarsa bu WEP şifresi olmalıdır.Bu işlemi de hallettikten sonra

Pspmizin sol köşesinde bulunan tuşu yukarı kaldırarak wifi özelliğimizi aktif hale getiriyoruz.Ardında pspnın menusu üzerinden settings e geliyoruz.Oradan da network settings i seçiyoruz.

Karışımıza iki tane seçenek çıkıyor.1.AD HOC(İki veya daha fazla psp karşılıklı oynarken gereken ayar bizim şuan için ilgimiz yok)2.INFRASTRUCTURE MODE(Online Oyun ve web hizmetleri için)Biz ikincisini seçerek,diğer menüye geçiyor.Girdiğimiz menüde daha önce bir bağlantı yaratmadıysak “New Connection” yazısı belirecektir.Bunu tıklayarak bağlantımızı yaratmaya başlayalım.Tıkladığımızda bize bağlantımıza ad olarak ne vermek istediğimiz soracaktır.Evdeki modem için bu ayarları giriyorsanız bence ilerde başka bağlantılarla karışmasın diye adını ev-ağı yazın.Bunu yazdıktan sonra yön tuşları ile sağ yaparak bir sonraki ayara geçiyoruz.

Burdaki ayarımızın adı WLAN Settings ,burda ayarları tek tek elimizlede girebiliriz yada aşağıda yazan “Scan” a basarak pspnin modemi görmesini sağlayarak ayarlını otomatik yapmasını sağlayabilirsiniz.Benim önerdiğim scan demenizdir.Scan diyince wifi modeminiz psp bulacaktır. İlk olarak sinyal gücünü ve şifreleme turunu göreceğiz.Modeme bağlamak için eğer şifre koyduysak(yukarda yazdığım durum göz önüne alınarak)bu şifreyi doğru girerek otomatik ayarları algılamasını sağlamalıyız.

Son olarak karışımıza “address settings “çıkıyor ona da easy seçerek ileri butonuna bastığımızda tüm ayarlarımızın dökümanı ekrana gelecektir.Burdan doğruluğunu kontrol edip tekrar ileriye bastığımızda bu bağlantıyı test edecektir psp.Eğer herhangi bir hata yoksa ayarları kaydedip çıkabilirsiniz.

alıntı:next psp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 14 Şubat 2007; 16:44:50 >

• bu internete girme online oyun değil ki:kötü eleştiri
    çok güzel paylaşım pspsini yeni alan arkadaşlar kullanma kılavuzuyla savaşmak zorundakalmayacak:iyi eleştiri

eklentiler:
    1... 3.00 ve üstü sürümlerde connection name en sonda(bunu ben görmediğim için başım belaya girdi bi ara)
    2...2.80 de miydi hatırlamıyorum aoss çıkıyor ellmeye gerek yok
    3...2.80 de 4 farklı şifreleme düzeyi çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyuv_ -- 3 Şubat 2007; 17:17:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 135-psp

bu internete girme online oyun değil ki:kötü eleştiri
    çok güzel paylaşım pspsini yeni alan arkadaşlar kullanma kılavuzuyla savaşmak zorundakalmayacak:iyi eleştiri

eklentiler:
    1... 3.00 ve üstü sürümlerde connection name en sonda(bunu ben görmediğim için başım belaya girdi bi ara)

internete girmeyide anlatıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: 135-psp

bu internete girme online oyun değil ki:kötü eleştiri

eklentiler:

internete girmeyide anlatıyor

ee sorun u online oyunu anlatmıyor

• 3.03 dede wpa kullanılabilirmi?
  • ya benim 3.03 oe-a her ayarı yazdım wep pass den eminim PPPOE username pass i de yazdım ama gene uyarı alıyorum.signal %100
  • ii bi kontrol et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama interneti çok çok yavaş
  • onlıne oyun anlatımı nerede yaw

bu sadece ıntenet klavuzu olmus...guzel olmusta iyi olmusta

bizim onlıne oyun yalan oldu galiba
  • yaw arkadaşlar bide 2 pspyi aynı oyunla nası bağlıcaz birbirine bi türlü yapamadık game sharingden
  • saol ii bir paylaşım olmuş saol
  • bunu zaten herkes yapar ki.çok basit çünkü.ama yine de tşkler
  • Çok saool alıntı olsad basarılı bir paylasım...
  • Konu gereksiz mesajlardan arındırılmıştır. Şikayetlerinizi Şikayet Et butonuyla bildirmeye özen gösterelim, eğer sizde hakaret ederseniz maalesef sizede uyarı vermek zorunda kalacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 14 Şubat 2007; 16:44:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Konu gereksiz mesajlardan arındırılmıştır. Şikayetlerinizi Şikayet Et butonuyla bildirmeye özen gösterelim, eğer sizde hakaret ederseniz maalesef sizede uyarı vermek zorunda kalacağım.

İşte bu!Topici kitleme canımı ye
  • alp msg silceginize arkadaşı banlasanız dah ıyı olmaz mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

alp msg silceginize arkadaşı banlasanız dah ıyı olmaz mı ?

sana söyleyim bu xxxpspxxx"den çok çekeriz biz
  • quote:

alp msg silceginize arkadaşı banlasanız dah ıyı olmaz mı ?

Birazdan 3 uyarı puanı alacak, eğer post kasarak forumu kirletmeyi kesmezse bir süre dinlendiririz. Bu arada arkadaşa hakaret ettiğin için sanada 1 uyarı puanı vermek zorunda kaldım, bir dahaki sefere PM veya Şikayet Et butonuyla şikayetini bildir, zaten hemen müdahale ederiz.

Ayrıca hack, crack, warez içerik (downgrade, fw hack, devhook vb.) içermeyen hiçbir başlığı silmiyorum
  • o bir uyarıyı bana verdiysen helal olsun diyorum sana başkada bir şeyu demiyorum....yo yo diyorum yazık diyorum eğer banaysa.
    quote:

quote:

Konu gereksiz mesajlardan arındırılmıştır. Şikayetlerinizi Şikayet Et butonuyla bildirmeye özen gösterelim, eğer sizde hakaret ederseniz maalesef sizede uyarı vermek zorunda kalacağım.

• quote:

o bir uyarıyı bana verdiysen helal olsun diyorum sana başkada bir şeyu demiyorum....yo yo diyorum yazık diyorum eğer banaysa.
    quote:

quote:

heralde bana demiyorsun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.