Şimdi Ara

Psp ile ilgili birkaç soru???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Amerika'dan kuzenime psp getirtmeye karar verdim,biraz önce gördüğüm yeni paket psplerden olmasını ve bu psplerin çıkış tarihini söyleyeceğim fakat tüm modellerle ilgili birkaç sorum var
    1- İçerisindeki anakart TA-082 olunca nelerden mahrum kalırım?
    2-En iyi anakart hangisi?
    3- En önemlisi kuzenim bu işlerden fazla anlamadığı için nasıl düzgün bir anakart seçebilir ya da satıcıya söylediğinde "Ok sir hede hödö" deyip istenen anakartlı pspyi verirlermi????
    Çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ba2 -- 4 Eylül 2006; 0:32:23 >

• ben yanıt vermeye çalışayım sorularına;
    1-Anakart TA-082 olursa downgrade yapamazsın,çip çıkarsa taktıramazsın.bu da demek oluyoki iso(copy)oyunlardan mahrum kalırsın.UMD alıp oynaman gerekecek.diğer bütün multimedya özelliklerinden yararlanabilirsin.
    2-Anakart lar model olarak değişiyomu bilmiom ama yukarda anlattığım gibi bize gelmeyen model TA-082 dir.
    3-Anakart ın TA-082 olup olmadığını psp yi açmadan anlamak mümkün değil.satıcının da bu konuda bi bilgisi olacağını sanmıyorum.psp nin umd kapağından kart ın bi kısmı görünüyo ve orda IC-1006 gibi bi yazı var o kart TA-082 dir bu şekilde anlaşılır ancak.
    Forumda 0 ve 2. el cihazlar var downgrade yapılabilinen, amerika filan hiç uğraşma bence.fiyat konusunda ise fazla bi fark olacağını sanmıyorum hatta burda daha ucuza bile bulabilirsin..

• kardesn anlamıyosa bence fark etmz ama anlıyan bırı var ve urrascaksa gameman e katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zawvma -- 4 Eylül 2006; 1:38:59 >
  • Öncelikle çok teşekkür ederim.

Kuzenime söylesem bi gün(20 eylül'den sonra) Bestbuy mağazasına gidip görevlilerden rica etse sizce kutu göstermek için açılabilir mi?
  • açılması lazım
  • Peki psp nin ta-082 yazan yerinde hiç bir şey yazmama gibi birşey olabilir mi?? Olursa ne anlama gelir?
  • orda zaten IC-1006 gibi bişe yazması gerekir eğer yazıosa chip takamazsın takarsın ama psp gider eğer hiçbişe yazmıosa chip ile downgrade edebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saol.
  • lafı bile olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.