Şimdi Ara

PSP ile FM2008 Oynayanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aslında gereksiz yere açtım farkındayım ama bulamadım bir bilgi...psp ile fm2008 oynayanlar var mı aranızda?varsa nasıl oynuyosunuz keyifli oluyo mu?mouse olmadan kontroller zor olmuyo mu?tşk,sayg...

• Oyun gayet sadeleştirilmiş,mouse'a hiç ihtiyaç duymuyorsun ama seçeceğin liger kısıtlanmış,database oldukça dar vs.
    Sevmedim ama arada sırada oyanabilir(fm'de bildiğim kadarı ile 2d motoru da kaldırılmış)
  • ben oynadım arkadaslar hala da oynuyorum cok zevkli degil 2d motoru arkadasın dedigi gibi kaldırılmıs ligler cok az pcye oranla tuslara her sayfada farklı nitelikler verilmiş alt tarafta zaten gösterio hepsini yine de arada sırada güzel oluo..denemeye deger zira 38mb lık bi dosya olarak iniyor kendisi :)
  • Boyutu 30 MB olan bir oyundan bahsediyoruz.
  • Kesinlikle PSP'de CM oynayın , FM'de ligler yok , 2D motoru yok. CM'de hepsi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

Kesinlikle PSP'de CM oynayın , FM'de ligler yok , 2D motoru yok. CM'de hepsi var.

ben de psp vardı eskiden cm de maçı hızlandıramıyodum bir maç 15 dk sürüyodu
  • arkadaşım çok zevkli oluyo bence oyna her zaman yanında aklına gelen taktiği hemen yapabiliyosun ewet ligler fln az ama genede hoş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun hızı güzel ama taktik kısmında manuel rotasyon yapmayı beceremedim yani futbolcuları istediğimiz yere yerleştirip kouşu yollarını elle ayarlamayı bulamadım, hep hazır taktikler var onları seçmek zorunda kaldım 3-5-2, 3-5-2 attack gibi.
  • ben hiç beyenmemiştim fm 2008 i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.