Teğmen
23 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 0)
Gönderileri
dokunmatik ekran tamamen bozuldu normal ekran gibi oldu birden... lütfen arkaddaşlar yardım edin şimdiden teşekkürler
Galatasaray ve Fenerbahçe'ni transfer listesinde bulunduğu iddia edilen Eden Hazard geleceği hakkında konuştu.

Fransa Ligi'nde Lille formasıyla gösterdiği perforsmansla dikkatleri çeken Eden Hazard, Fransız L'Equipe gazetesine geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen genç yıldız 2014 yılına kadar Lille ile anlaşmasının bulunduğunu ve takımdan ayrılmak istemediğini söylerken, küçük de olsa bir açık kapı bırakmayı ihmal etmedi.
Hazard verdiği röportajda "Daha yirmi yaşındayım. Fransa Ligi'nde şampiyonluk kazanmak için önümde uzun seneler var. Şu an sadece takımımın başarısını düşünüyorum. Lille ile 2014 yılına kadar sözleşmem var ve bunu tamamlamak istiyorum" şeklinde konuştu.
Genç yıldız ayrıca "Bayern Münih ve Chelsea gibi kulüpler tarafından istenmek güzel bir şey. Tabii ki böyle büyük takımlarda oynamak isterim. Ancak Lille'de çok mutluyum ve büyük bir takıma giderek yedek kalmaktansa takımımda oynayarak daha fazla tecrübe kazanmak istiyorum" dedi.
Bu arada Türk basınında hergün Hazard'la ilgili çıkarken, genç yıldızın verdiği röportajda ne Galatasaray'ın ne de Fenerbahçe'nin adının geçmemesi dikkat çekti.

KAYNAK:http://www.ntvspor.net/haber/futbol/20101/99-lillede-kaliyorum

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını için dün kampa girdiği Hollanda'da ilk antrenmanını bu sabah yaptı.

Hollanda'ya bir gün önce gelen ancak ilk günü dinlenerek geçiren sarı kırmızılıların sabah yapılan ilk çalışması ise oldukça ağır tempolu gerçekleşti. Fizik güç geliştirme çalışmaları ile başlayan antrenmanın tamamı istasyon çalışmasıyla sürdü. Kuvvet çalışmaları sırasında gerçekleşen eşleşmelerde ilginç görüntüler oluşurken, ağır antrenman temposu neşe içinde tamamlandı.

LORİK CANA CANAYAKINLIĞI İLE DİKKAT ÇEKTİ

Sarı kırmızılı ekibin lk antrenmanında yeni transfer Lorik Cana performansı ile dikkati çekti. Güçlü fiziği ile ikili eşleşmelerde arkadaşlarını oldukça etkileyen Lorik Cana'nın takım arkadaşlarına kolayca uyum sağladığı dikkati çekti. Başta kaptan Arda Turan olmak üzere bütün futbolular Cana'ya yakın ilgi gösterdikleri görüldü.

İLK GÜN MEDYA KRİZİ

Galatasaray'ın Hollanda kampı ilk günü medya kriziyle başladı. Bir gün önce kampa gelen sarı kırmızılı takımda teknik direktör Frank Rijkaard, futbolcularına izin verdi. Galatasaraylı futbolcular ise bu izinden yararlanarak, günü otelin bahçesinde güneşlenerek ve otelin yakınındaki gölün kenarında yürüyüş yaparak geçirdiler. Ancak bazı gazetecilerin bu görüntüleri çekmesi üzerine sportif direktör Adnan Sezgin ilk gün yapılması gereken basın toplantısını iptal edip, medyaya yasak koydu. Bu arada dün otelde güneşlenirken görüntülenen Milan Baros ise sabah antrenmanı sonrası dünkü görüntüyü çeken kameramana bağırıp çağırdığı görüldü.

ARDA TURAN EN HIRSLISI

Galatasaray Kaptanı Arda Turan ilk gün çalışmasının en hırslı isimlerinden biri olarak dikkati çekti. Sezon bittiğinden beri transfer haberleriyle medya tarafından gündeme getirilen Arda ise transfer haberlerini kulak tıkayıp, Galatasaray'ın başarısı için ter dökmeye başladı. Arda Turan'ın yakın dostları ile yaptığı sohbette "Bu sezon her şey daha iyi olacak. Şampiyon olmak için çok daha fazla çalışmak zorundayız" dediği öğrenildi.

KAMPTA HOLLANDA İSPANYA ÇEKİŞMESİ

Dünya Kupası finalinin İspanya'nın kazanması Holllanda'da kamp yapan sarı kırmızılı ekibi de etkiledi. İspanyol olan kondisyoner Carlos Cuadrat'ın, Hollandalı Frank Rijkaard ve John Neeskens'i kızdırması sarı kırmızılı futbolcularının da sempatisi ve desteğini kazandı.
Sezon öncesi hazırlıkları için Hollanda’da kampa giren Galatasaray Futbol A Takımımız, Spor Toto Dostluk Kupası’nda ezeli rakibi Fenerbahçe ile Almanya’da karşılaşıyor.

21 Temmuz 2010’da yerel saat ile 20:00’de (TSİ 21:00) Mönchengladbach Borussia Park Stadyumu’nda oynanacak dev mücadelenin biletleri eventimsports.de sitesi üzerinden satışa çıktı! (Bilet alımı sadece Almanya sınırları içerisindeki futbolseverler tarafından gerçekleştirilebilir.)

Yeni transferlerimizin de boy göstereceği dünyanın en önemli derbilerinden birinde, iki ezeli rakibin mücadelesinde yer almak için yerinizi şimdiden ayırtın. Maçla ilgili gelişmeler kamp süresince Galatasaray.org’da ve GSTV’de.

KAYNAK:http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7312.php
Valencialı Mehmet Topal NTV SPOR'dan Özgür Buzbaş'ın sorularını yanıtladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/48/topalhbr_4DB2O.jpg
Yeni sezonda La Liga ekiplerinden Valencia'nın formasını giyecek Mehmet Topal, NTV SPOR’dan Özgür Buzbaş’a konuştu... İspanya'da çok sıcak karşılandığını ifade eden Mehmet Topal, Avrupa'nın en önemli liglerinden birinde oynayacağı için heyecanlı olduğunu söyledi.
Mehmet Topal... Çanakkale Dardanelspor'da yıldız parlamış, başarılı futbolunu 2006-2007 sezonunda Galatasaray'a transfer olarak taçlandırmıştı. Sarı-kırmızılı formayı 4 sezon giyen Topal, artık Valencia'nın başarısı için ter dökecek... Mayıs ayında yeni kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzalayan Mehmet Topal, Valencia'da kendisine gösterilen ilgiden memnun. Topal bununla birlikte dünyanın önde gelen liglerinden birinde oynayacağı için de son derece heyecanlı...
"ÇOK DUYGULANDIM"
"İlk gittiğimde çok duygulandım, çok farklı hisler hissettim. Ben bu kadar bir ilgi beklemiyordum. Çok onurlandım. Umarım ben de onların beklentileri karşılıksız bırakmam" sözleriyle röportaja başlayan Topal "Hoca ile tanışma fırsatım olmadı. Başkan ile konuştum. Valencia’da hedefler büyüktür. Onlar da bu transferden dolayı çok mutlu olduklarını söylediler" dedi.
"KARİYERİMDEKİ KIRILMA ANI..."
Çanakkale Dardanelspor önemli yetenekler yetiştiren bir kulüp. En büyük kararım Galatasaray’a gelmek oldu. Benim içiin kırılma anı Galatasaray’a imza atmamdı" açıklamalarıyla kariyerinde önemli basamağı söyleyen Mehmet Topal Nihat’ın kendisine ilk olarak dili öğrenmesi gerektiğini söylediğini kaydetti.
"FATURA YERLİ FUTBOLCULARA KESİLİYOR"
"Ülkemizde yabancı futbolcular ön planda oluyor. Mağlubiyetler ilk önce fatura Türk futbolculara kesiliyor. Bence yetenekli futbolcularımıza daha çok özen göstermeliyiz. Medya da buna dikkat edilmeli" açıklamasını yapan Mehmet Topal 6+2+2 yabancı kuralı hakkında ise "Yabancı sınırlamasında kısıtlamalara gidilmeli" dedi.
"BENİM BÖLGEM YABANCILARIN"
"Arda Türkiye’nin en yetenekli futbolcusu... Servet de alanında lider bir kişilik. Bu transfere onlar çok sevindiler. Beni tebrik ettiler. Güzel dostluklar kurdum burada. Hüzünlü bir şekilde ayrıldım. Bana desteklerinden dolayı hepsine teker teker teşekkür ediyorum" açıklaması yapan Mehmet Topal kendi bölgesinde Türk Futbolu’nda herhangi bir kısırlık yaşanmadığını, kulüplerin o mevkiide yabancı futbolcuları kullanmadan yana olduklarını kaydetti.
"FENERBAHÇELİLERİN YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM"
Geçen sezonun kırılma anı olarak Fenerbahçe mağlubiyetini değerlendiren Mehmet Topal "Ben Fenerbahçeli futbolcuların yerinde olmak istemezdim. Tam şampiyonluğu kutluyorsunuz ve o an bir haber geliyor, yıkılıyorsun" dedi.

Çanakkale'de oynadığı dönemde yatağının üst kısmında hep Zidane'ın fotoğrafları olduğunu söyleyen Mehmet Topal düzenli bir hayat yaşamayı sevdiğini ifade ederken evlendiğinden dolayı da çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.
arkadaşlar sizde yaptığnız karakterleri burada paylaşabilirsiniz ünlü de olabilir kendinizde hayal ürünüde benimkiler burda daha yaptıkça eklerim

dip:lütfen alınmaca gücenmece yok bu bi sanat ayrıca hepimiz sayın başbakana saygı duyuyoruz...
f1 pilotlarının başka motorsporlarında profesiyonel olarak faaliyet göstermesi canımı sıkıyor kendilerini f1'a odaklayamıyorlar bence takımlar veya başka merciler tarafından yasaklanmalı sonra bilmemkaç gün tatil yapıyorlar bknz:kimi wrc yapıyo sizce doğrumu yoksa haksızmıyım başkaları nr düşünüyor merak ettim yorumlarınızı bekliyorum
ipod nano'umdaki şarkıları bilgisayarıma atabilirmiyim? Nasıl atabilirim?
xbox'a bağlayabilirmiyiz??? şimdiden teşekkürler
xbox 360 elite almak istiyorum şöle sağlan hesaplı bi yer tavsiye ederseniz sevinirim
Hakkında
Forum İmzası:
GOF SERIES PSP
N900
XBOX 360 ELITE
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 13 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 274
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 30.058 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.