Şimdi Ara

PSP için EN İYİ RPG OYUNUNU SEÇİYORUZ ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
12.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende riviera promised land ile başladım pspde rpg deneyimime ama galiba pek kaliteli bir oyun değil
  • God of War: Chain of olympus ve Final Fantasy VII: Crisis Core
  • quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

God of War: Chain of olympus ve Final Fantasy VII: Crisis Core

Bende tam GoW CoO' yu oynayan yokmu diyecektim.
  • kendi sıralamam :

1. God Of War - Chain Of Olympus

2. Untold Legends - Warrior's Code

3. Final Fantasy VII: Crisis Core

4. Jeanne D'arc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unik06 -- 22 Mart 2009; 20:11:53 >
  • Final Fantasy VII: Crisis Core
  • Final Fantasy VII Crisis Core
  • Bu sıralamaya emülatör oyunlarınıda ekleyelim bence, herkes pspde oynadığı ps1 gba vs. amülatör oyunlarınıda yazsın iyi olan. Mesela bende gbc varken zelda oynamıştım çok güzel gelmişti
  • final fantasy 7:crisis core

Zack:Hey, would you say i became a hero
  • Daha önceden final fantasy 7 yi oynayanlar için crisis core eniyisi olacaktır.
  • God Of War Ne Ara RPG Oldu Ya ????????????
  • Tavsiyeler üzerine Jeanne D'arc a başladım ve direk etkisi içine girdim oyunun diyebilirim, ara videolar gerçekten hikayeye canlılık katıyor
  • Wariors The Lost Empire... Kesinlikle tanınmamıs ama oynanması gereken bır oyun.. Role Playıng dıyınce hakkını Heanne D'arc dan Daha fazla veriyor.. Deneyin. konusalım :D
  • jeanne d'arc diyorum .Anime tadındaki ara videolar, hikaye baya iyi.PSP sahibi olan herkez oynamalı
  • arkadaşlar psp için şöyle avrupai bi rpg yok mu. yani dungeon siege var mesela onu oynadım. başka var mı çünkü japon işi anime usulü rpg'leri töbe oynayamıyorum, varsa bildiğiniz lütfen tavsiye verin. ayrıca jeanne d'arc çok övülüyor onu deneyeceğim ne olursa olsun..

edit: crisis core'u da listeye attım.. lumines denilen, sigara bağımlılığından beter lanet oyundan vakit bulabilirsem bu iki oyunu oynamayı düşünüyorum:) siz siz olun lumines'e bulaşmayın. tuvaletteyken kendi rekorumu kırmadan çıkamıyorum oyundan. yemin olsun basurum azdı tekrardan aman diyeyim lumines'e bulaşmayın, çok ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 13 Ekim 2010; 2:24:46 >

• Final Fantasy Crisis Core, böyle müzikler, böyle bir son...oyun tek kelimeyle şahaser, oyunun sonunda duygu seline kapılmayan insan sayısı azdır eminim....
  • cladun'u denemeden sakın geçmeyin.. felaket sardırdım son 1 haftadır. disgaea yapımcısı nis tarafından yapılmış..
  • Arkadaşlar bana bir RPG önerebilirseniz iyi olur.Çok ayrıntı istemiyorum.
    Untold legends ve monster hunter oynadım.Başka bişey önerirseniz sevinirim.
  • PSP'de doğru düzgün RPG yok ama PS2'den çevrilme Persona 3 çok iyi. Kingdom Hearts güzel, bir de yine bir port olan FF Tactics hikayesiyle ön plana çıkıyor.
  • Crono trigger (snes)
  • final fantasy tactics i psx de en az 15 kere bitirdim.oynadıgım en iyi tactical rpg oyunlarındandı.pspde war of the lions adıyla uyarlaması var ki biçok eklenti yapılarak geliştirilmiş hali oyunun.jeanne darc da tam bu tarz bi oyun ve kesinlikle mükemmel.psx de oynadıgım bi oyun vardı vanguard bandits diye.onu 30 kere felan bitirmişimdir heralde :D pspde de çıksaydı keşke.eski bi oyun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.