Arkadaşlar öncelikle birkac sorum olacak. Ben yakın bir zamanda psp almayı düşünüyorum ama sağdan soldan forumlardan vb. yerlerden çok çelişlikili mesajlar geliyor.Buna açıklık getirelim. 1 - Psp 2000 3000 30004 Psp Go ya kadar olan psp lerin bütün versiyonları bütün modelleri Kırılabiliyormu ? Yani ben herhangibir psp alınca internetten indirdiğim psp oyununu hafıza kartına takıp oynayabilecekmiyim ? (Sorunsuz olarak kalıcı olarak ) 2 - Psp go nun hafıza kartı tümleşikmi yani daha sonradan ilaveden hafıza kartı alıp takabiliyormuyuz ? 3 - Ben psp alırsam %100 kırdırcam, 0 olsun isterim ama 0 olsa dahi versiyonu kırılınca garantisi fıss oluyor.Hangisini yapmak mantıklı ? 4 - versiyonunu bunu ankarada nerede kaça yaparlar ? Mesajımı galiye alıp yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Artık burama kadar geldi açık ve net bir cevap hiçbiryerde bulamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: RuthlessAnqeL
Arkadaşlar öncelikle birkac sorum olacak. Ben yakın bir zamanda psp almayı düşünüyorum ama sağdan soldan forumlardan vb. yerlerden çok çelişlikili mesajlar geliyor.Buna açıklık getirelim. 1 - Psp 2000 3000 30004 Psp Go ya kadar olan psp lerin bütün versiyonları bütün modelleri Kırılabiliyormu ? Yani ben herhangibir psp alınca internetten indirdiğim psp oyununu hafıza kartına takıp oynayabilecekmiyim ? (Sorunsuz olarak kalıcı olarak ) 2 - Psp go nun hafıza kartı tümleşikmi yani daha sonradan ilaveden hafıza kartı alıp takabiliyormuyuz ? 3 - Ben psp alırsam %100 kırdırcam, 0 olsun isterim ama 0 olsa dahi versiyonu kırılınca garantisi fıss oluyor.Hangisini yapmak mantıklı ? 4 - versiyonunu bunu ankarada nerede kaça yaparlar ? Mesajımı galiye alıp yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Artık burama kadar geldi açık ve net bir cevap hiçbiryerde bulamıyorum
1 - Evet. Fazlasını konuşmak yasak burada. 2 - Go'larda tümleşik hafıza var (ayrıyetten de takabiliyorsun. Diğer modellerde hafıza kartı takılabilir, tümleşik yok. 3 - Eğer tek derdin garanti ise sıfır almanı tavsiye etmem. Ucuz ikinci el al, mümkünse Fat dediğimiz 100x serisinden al, oyununu oyna. PS Vita çıkınca onu alırsın.
Eğer basit oyunlarla eğlenirim dersen iPod touch alabilirsin. Oyun konusunda kalite arıyorsan PSP seni daha çok tatmin edecektir.
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim bircok soruma cevap buldum aklımda belli baslı seyler sekillendi. Başka fikrini paylaşmak olacak arkadaş varsa yazabilir, hem başka arkadaslarımızda yararlanır bu konudan ankarada bu isi maltepe pazarında yapıyorlarmıs bilen biraz gezerse bulabilir ( Ben önünden geçmiştim yeni hatırladım )
Psp Go yeni aldım bende , 2. el olarak kırılmış geldi 6.20 versiyon , tüm versiyonlarda krılabiliyormuş diye okudum netten.16gb hafızası içinde olması çok büyük avantaj oyunları iso olarak klasörüne atıyorsun oynuyorsun çok pratik. Oyun kayıtlarınıda kendi hafızasına atabiliyor hafıza kartına ihtyaç duymam pek sanırım. Boyutları itibari ile gizli saklı işte okulda vakit geçirmeyi düşünüyorsan birebir. Biraz kibar bi yapıda cihaz ele alınca sağlamlık hissi vermiyor.
En büyük eksikliği Üst köşelerdeki Left Right tuşlarının kullanım zorluğu , joistik dar bir alanda gibi gözüksede resimlerde idare ediyor kullanım olarak ama dediğim tuşları kullanmak tam bir eziyet oluyor. Ses seviyesi baya düşük geldi bana , şarz adaptörünün aldığın üründe yanında olması çok önemli usb şarz olmasına karşın usb modda şarzda iken oyun oynayamıyorsun.
Kısaca benim hoşuma gitti tavsiyede ederim.Psp vita 3004 şeklinde çıkacağından ilerde ucuzlayınca onuda alırım rahat oyun için , psp go farklı bir kulvarda gibi sanki cep telefonu görünümünde bir alet.