Bildirim
PSP DE WİNDOWS 95
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
adam manyak olursa olacagı bu ne olcak -
Hızlımıymış bari windowsta -
quote:
Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER
Hızlımıymış bari windowsta
bence hızlıdır 333 mhz işlemcisi var pspnin
benim eski bilgisayarım 200mhz di ona ramen gayet iyiydi 95 zamanında -
valla bunların drivarları bıraz zor -
yuh diyorummmm -
fake olmadığına emin misiniz? ben biraz şüphelendim de -
evet bu resi fake cunku aynı resmibaşka bir forumda gordum orda fake olduğunu yazmışlardıda azcık...... -
yani şöle oturup bunun aynısını yapıp jpg olarak çıkış alıp pspme yülkleyip makinenin fotosunu çeksem bende çok rahat böle bi iddiaada bulunabilirm bence büyük bi ihtimalle fake!!!! -
verdigim linkte okadar acıklama yazmıs adamlar bencede sahte ama ... -
Arkadaşlar yalan bunlar..Böyle şeylere inanmayın.Daha,basit bir shell programını bile zar zor yaptılar;koca işletim sistemi port etmek kolay mı.. -
quote:
Orjinalden alıntı: kutaycan
yani şöle oturup bunun aynısını yapıp jpg olarak çıkış alıp pspme yülkleyip makinenin fotosunu çeksem bende çok rahat böle bi iddiaada bulunabilirm bence büyük bi ihtimalle fake!!!!
-
Ahhh ahhhh
ne güzel de bol keseden tutup atıyorsunuz yaw
ne güzzzeeeelll
adam orda yazmış şunu download edin şunu yapın diee
bunların bir tanesini yapan war mı...
-
sen yaptın mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: El_Emin
Ahhh ahhhh
ne güzel de bol keseden tutup atıyorsunuz yaw
ne güzzzeeeelll
adam orda yazmış şunu download edin şunu yapın diee
bunların bir tanesini yapan war mı...
Bol keseden atıp tutmak senin yaptığına denir ;doğru olmayan şeyleri sanki gerçekten oluyormuş gibi yorumluyorsun,bide üstelik denemedik diye fırça atıyorsun..
Ya inanmayın dedikçe neden hala inanmak için elinizden geleni yapıyosunuz..?? Böyle birşey yapamazlar imkansız..İmkansız diye birşey vardır ayrıca..
-
sana çok katılıyorum jankat! eğer bunu söleyen kişi yapıyosa o zaman sölesin bol keseden atıyorsunuz diye! bu arada yapabilen var mı
-
Arkadaşlar bu resim fake değil bunu Türkiye önemli dergilerinin birinde (isim vermeyim doğru olurmu bilmiyorum) gördüm kesinlikle doğrudur ama çok yavaş çalıştığından kullanışlı değildir. -
Arkadaşlar Selamlar ya aslıdna forumlara girmek adetim diildir ama
burası ilginc geldi,
yukarıda resimde ve adreste görmüş olduğunuz FAKe diil tamamen Gercektir ayrıca burada verilen Fake tepkilerine cok şaşırdım
adam orada nasıl yapıldığı anlatmış ingilizceniz olmayabilir ama bu onun fake olduğu anlamına gelmez bochs dediği emulatore psp üzerine kurarak
gerek x86 gerekse linux bile emulasyon yapılabilior
yani o orkadaş w95 in image ını bosch ile patch ederek bir güzel memory stick ine yüklemiş
gayet kolay yanlız w95 lisans gerektirdği için image ı sayfaya koymamış bunu yeterli düzeyde programlama bilgisi olan her arkadaş yapabilir
ben size bi takım şeylere fake yada olmaz imkansız gibi tepkilerde bulunmadan once bir deneyin derim
şimdi bu dorumda burada olan herkezde psp var cünki olmayan buraya yazmaz ee o zaman bi deneyin önce :)
not bende
linux kurulu yanlız cok yavas calışıyor dos emulatoru kullandığınızda dos oyunlarıda oynanabiliyor yanlız yinede cok yavas yani oynanamıcak kadar
windows 95 ise sadece w95 tabanlı programları calıştırmak için kurulabilir mesela sadee mayın tarlası vb.oynayabilirsiiz :) yani w95 kurunca nete falan gireceğinizi düşünmeyin sonuc olarka bu sadece bi fantezi :)
yardıma ihtiyacınız olursa her zaman yardım ederim :)
şimdi 2.6 yı downgrade yapmaya calışıyorum tamamlayabilirseki cok zor görünüyor ,hepinize anlatıcam
-
at at at tut tut tut :) denemeden varsayım yapıyosunuz kendi varsayımınıza inanıyosun bide cocuk sana fırca atınca vay efendim bana fırca atıyosun diyosun
walal helal yani arkadaşlar ben donanımhaberde yeniyim ama oyle yüzbaı albay zart zurt olmakla olmuyor bu işler
cok yazı yaza cok bilmez cok okuyan cok deneyen bilir unutmayınki
gercekler tecrubelerle sabittir
araştırmacı arkadaşlar gelecek sizinle olsun..
bugun buraya bos ve sadece entry girmiş olmak için yazı yazanlar bundan 10 sene sonra ya siliniekler yada hala abuk subuk yazıyor olucaklar
sizde guzel bir yerden bilgisayarınızda bu yazıları okurken gülümseyip kahvenizden bir yudum alırsınız
tıpkı benim gibi :)))) -
abi çok zekisiniz yaa helal olsun abi yaptıysan yaptım de! biz şüphe duyduk şüphe duymak höt diye atlamaktan iyidir saçma saçma konuşmayın albay yüzbaşı cart curt olmakla olmadığını bu işlerin bende biliyorum... sadece fake olabileceğini düşündük gelip burada şekil yapmaya çalışmayın şimdi oturup kahvenizi içebilirsiniz afiyet olsun... şüphe duymayı bilin!!!! okudum, denemedim ama şüphe duydum okeyyyyyyyy....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X