abi çok zekisiniz yaa helal olsun abi yaptıysan yaptım de! biz şüphe duyduk şüphe duymak höt diye atlamaktan iyidir saçma saçma konuşmayın albay yüzbaşı cart curt olmakla olmadığını bu işlerin bende biliyorum... sadece fake olabileceğini düşündük gelip burada şekil yapmaya çalışmayın şimdi oturup kahvenizi içebilirsiniz afiyet olsun... şüphe duymayı bilin!!!! okudum, denemedim ama şüphe duydum okeyyyyyyyy....
hadi leyn :)
abi şüphe duymak nasıl bir olgudur ya :)
araştırmacı olun, geliştirmeci olun, olayların peşinden gidin,imkansızı başarmaya çalışın, bired bunun yanında şüpheci olun
ab i şüpheci olun demek - paranoyak olun demek :) ay cok güldüm walla
olur mu olur arkadaşlar sonuçta pda lar da da boyle bir calışma vardı onlara da win 98 kurmaya calışan arkadaşlar var bu sitede ...
Ben deyim ilk :D Photoshop :D
hehe velasıl yapmak isteyen varsa ben öğretirim :)
yaaaa bunun gerçek olduğunu savunan biri yapsında susalım yaaaa, yapamıyosada kalabalık yaratmasın boş şeyler yazarak!!!!
arkadaş 2.6 dan downgrade yapıyom demiş valla mı gerçekten yapıyonuzmu eğer olese valla ben ve 2.6 olanlar seni bekliyoz duacın oluruz
kim yapıyomuş yaaa? walla çok iyi olur
beyler bu olay doğru bende olsa yapardım görürdünüz, psp yi araştırırken bi kaç sitede gördüm adamlar yapmış
Arkadaşlar windows 95 olayı doğrudur. Ancak kullanışsız ötesi olduğu için kimse denemeye bile yeltenmiyor. Çünkü programın açılması 20 dakika sürüyor. Benim denemelerimde program okadar kastırıyorduki hiç birşey yapılamıyordu. YAni ne azından birşey yapmak çok sabır gerektiriyor. İnternette bunun dosyası var. Hatta bildiğim kadarı ile level'ın geçen ayki seyasında da bunu vermişlerdi.
Şimdi kimler benden özür diliyor bakayım...!!!!
bence klavye olayı we mouse olayı falan hepsi olur ... ben psp sahibi diilim ama az çok bişiler biliorum psp hakkında . yanılmıosam psp de usb girişi wardı ... usb çoaltıcı + usb mouse + usb keyboard + usb cd - rom ... olur mu acaba ..?
memphislınus bana 2.60 olayında yardım edersen sevinirim downgrade yapma olayı yaniii msn im hardware169@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: hardware169
memphislınus bana 2.60 olayında yardım edersen sevinirim downgrade yapma olayı yaniii msn im hardware169@hotmail.com