Şimdi Ara

PSP DE 1080 P GOD OF WAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni firmware ile PSP'nin saat hızı 266 MHz'den 333 MHz'e yükseltiliyor. Bu daha önce resmi olmayan yollardan yapılmış olmasına rağmen, Sony'nin sonradan yaptığı bu değişiklik bazı dedikodulara yol açtı.

Bu dedikodulardan biri de bu güncellemenin God of War: Chains of Olympus için yapıldığıydı. PlayStation blog sayfasına yazan Yapım Yönetmeni Cory Barlog bu söylentileri doğruladı. Barlog'un söylediklerine göre bu hız arttırımından kendileri de yararlanacaklar. Ve PSP'de 1080p desteği sunacaklar. Bu arada God of War'ı PSP'de denemek isteyenler, oyunun demosunu Eylül ayına kadar beklemek zorundalar. kaynak. trgamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 26 Haziran 2007; 20:37:36 >

• O boyutta 1080p yapabilirlerse eğer, o zaman bende 1080p görüntü verebilirim Bilmiyorum ama piksel boyutunu ne yapmayı düşünüyorlar çözemedim..
  • 1080p mi?

İmkansız desek yeridir.
  • Trgamer'dan alınmış kaynak göstermezsen silinebilir
  • sony555 sonuna bi alıntı diye yazman gerekirdi. emeğe saygı...
  • Yok artık daha neler.Psp'nin boyle birsey yapabilmesi imkansız ya
  • ozur dilerim arkadaslar unutmusum kaynak gostermeyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E o zaman LCD TV lerimize de aynı şeyi yapalım yeni update çıksın 1080p olsun.

Var mı öyle şey ya Sony nin vaadleri bunlar yine Ki o alet 1080p de kitlenir direk, kasmasını geçtim yani kendini kaybeder Bir Tomb raider: Legend oynadım PSP de, 400 küsura 200 küsur çözünürlükte kasım kasım kasılıyordu
  • Arkadaşlar Şuanda xvid4psp ile 1080i kalitesinde filmler psp için yapılabiliyor ama görüntü pspde downscale ediliyor ve UMD VIDEO kalitesi elde ediliyor. Ekrandada 480x272 çözünürlüğünde görüyoruz filmi ama gerçekten muhteşem görünüyor, görmeniz lazım.
  • bu nası oluyor her yeni alınan psp 333 mhz mi.nası oluyor anlamadım.
  • Trgames iyi sallamış nediyim.. Bu haberden sonra hem bilgilerinden, hem mantıklarından hemde verdikleri haberlerden şüphe etmek lazım..
  • mantıken böyle birşeyu olamaz ama ya olursa o zaman ne diyeceksiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfghha

bu nası oluyor her yeni alınan psp 333 mhz mi.nası oluyor anlamadım.

PSP'nin zaten asıl gücü 333mhz, ancak şimdiye dek versiyonlar ile ve oyunların uyumluluğu ile 222mhz'De sabitlenmişti, bundan sonra legal olarak ta 333 mhz'e geçiş yapılacak ki zaten senelerdir 333mhz'de jet hızında kullanabiliyorduk.. Sadece 333mhz'in online desteği yoktu, onu da kısa süre önce verdiler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.