Şimdi Ara

>>PSP ANKARA BULUŞMASI >>GERÇEKLEŞTİRİLDİ<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Dostlar ilk buluşmayı gerçekleştirelim en azından güzel oyun ve muhabbetle vakit geçirir tanışmış oluruz ve güzel buluşmalar gerçekleştirebiliriz...

Ankara Buluşması için Buluşmaya Katılacak Dostları Bekliyoruzzz...
    Gelmek Buluşmak arzusu çekenler İsim yazdırsın...

1-Ben (Alper)
    2-İllker84
    3-kilic295
    4-tsk
    5-dermeister01
    6-Bjk@@N
    7-buzzy104
    8-LostDaedalus (ve arkadaşı)
    9-proton21243
    10-krmnrdn

İlk buluşma yerimizi ayarladıktan sonra araba benden Cepa alışveriş merkezinede götürürüm bu kıyakta benden olsun mısırlarda benden olsun

GÜzel oyunlar çevirmemiz dileği ile.Boş geçiştirmiyelim...

KEsin GELECEK OLANLAR PMDEN AD SOYAD YAŞINI BELİRTSİN LÜTFEN..

Buluşma Noktasına İlk gelen Kişiye Psp Ekran Koruyucu Hediye

SAAT 12'DE BULUŞMA GERÇEKLEŞİYOR... CEPA ALIŞVERİŞ MERKEZİ TEKNOSA MAĞAZASI ÖNÜ SAAT 12'DE...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DH ANKARA PSP TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ :...

PSP Ankara Buluşmasını Gerçekleştirmiş bulunuyoruz...
    Gelen arkadaşlara Çok teşekkürler güzel vakit geçirdik tanıştık paylaşımlarda bulunduk.
    Gelemeyen arkadaşlara ise başka sefere diyoruz...
    (kendilerine msj attığımız halde bize ulaşmadılar herhalde ilk başta gelipte sonradan gelmek istemediler.Ama foruma giripte kendilerine atmış olduğum maillere cevap vermediler sağlık olsun.En azından gelemiyeceğim diyebilirlerdi!)

Katılımda bulunan Psp'ci Dostlara Teşekkürlerimi sunarım Nice Pspli platformlarda buluşmak dileği ile...

1-Ben
    2-İllker84
    3-kilic295
    4-tsk
    5-buzzy104
    6-krmnrdn

Derslere ara verilen dönemde herkes görüldüğü üzere psp dersi çalışıyor

Gelen bütün gönül dostlarına teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 28 Ocak 2008; 17:21:12 >

• Yarın hayırlısıyla psp'li oluyorum :D

23ünden sonra da Ankarada olucam,eğer uygun bir tarih/zaman olursa kesin gelirim
  • beni de yaz hocam listeye laptop da benden oyun paylaşımı için hadi bakalım yalnız 11 şubata kadar buluşalım okullar başlamadan
  • keşke bende ankara da olsam kesin gelirdim ya multi oyun oynamak beraber muhabbet etmek manyak bişi olurdu nese izmirde de böle bişi ayarlansa keşke :(
  • bende gelirim
  • Bugün aldım yarın veya pazar günü kargom gelecek :D
    Buluşma tarihini söyleyin gelirim artık ayrıca laptop aklıma gelmemişti,bende getirebilirim laptop.
    Umarım güzel bir gün olur
  • Evet arkadaşlar Ben bu organizyonu yönettiğim için ufak bir buluşma sergiliyebiliriz.
    Oyun değiş-tokuşu,Çoklu oyun ile bol bol oyun oynama ve sıcak muhabbetler,bendende Daily Fresh Mısırlar...

Haftaya Pazar Yada C.tesi geleceklilerin durumuna göre kesinleştirelim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keşke bende ankarada olsaydım
  • bende ankaradayım zaman uyarsa gelirim gerci pspyi daha almadım ama nerden alıcagım ve custom fw hakkında aklımda bir suru soru var onları ogrenmeye gelirim
  • ben de gelebilirim :)

Skaty
  • Arkadaşlar kesin gelecek olanlar lütfen pm ile bana adını soyadını yaşını belirtsin ona göre düzenleme yapıyorum...

Yer olarakda gelecek olan dostların nerede takılacağımız konusunda istekleride olursa sevinirim...

Ben kendim cepa dedim ama arabamla alacağım bir kaç arkadaşları...
  • Kızılay diyen arkadaşlar var.Kızılayda kafeler nasıl bilmiyorum çok sigara dumanı oluyor.Ben büyük alışveriş merkezlerin oval masaları var en üst yemek bölümlerinde orada grup oluştururuz diye düşündüm rahat olur içecek ve mısırlar benden
  • Bende ankaradayım gelmek isterim.. Kızılayda biyerde olsa çok uygun olur benim için..
  • Tamamdır o zaman,çok büyük bir sıkıntı çıkmassa kesin geliyorum yer ve saat belli olunca eğer giremessem pmden haberdar ederseniz iyi olur.
  • Uyarı:

Arkadaşlar buluşmamızda çıkar amaçlı satışlar ücretli oyun vb gibi unsurlara yer verilmiyecektir.
    Eğer bu düşüncede olan kişiler varsa şimdiden sildirsinler isimlerini.

Dostça,güzel muhabbetlerin ve paylaşımların olduğu keyifli dakikaların yaşandığı bir topluluk oluşturmayı belli sürelerde toplanıp tekrar saadet-i muhabbete kavuşmak için yapılan bir etkinliktir...

Oyun ihtiyacı olanlarada ücretsin paylaşım yapacağız...Herkes gelirken arşivlerini hafıza kartlarını getirsin...

• Katılan arkadaşlar istedikleri bir oyunu yazsınlar, hdd'den notebook'uma kopyalarım buluşma gününde de hafıza kartılarınıza atarız
  • notebook lar slimlere şarj için de olmalı mutlaka benim bi süprüzüm daha var gelebilirsem söylerim adı üstünde süprüz
  • bende ps2 mle gelsem olmaz mı
    cepa dakı buyuk lcd lere bağlar bi pes atarız
  • ya ben de gelmek isterdmde ankara biraz zor bursada bu yashta kalkıp gelmek için benm içn marmarada biyerde (bursa yalova istanbul) olursa yazın msl mutlaka gelrm bu shekilde bi organizasyonda buyuklerim duzenlerse ii olur
  • Tamamdır psp geldi,ben 27sine kadar biraz alışayım buluşunca bir Pes atarız artık :D
    Bende Cepadan yana kullanıyorum,sıkılmayız en azından gezebiliriz de,hem yemek yeri bize oldukça uygun olur.Kızılay hem kalabalık hem de br grup pspli insan için tehlikeli olur.
    Yinede her karara uyarım ama Cepa olsa süper olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.