Şimdi Ara

PSP alsam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aklım karışık.PS sahibi değilim.Oyun konsolum yok.PC oyunlar için iyi değil ama her zaman yanımda taşıyacağım için güzel olabilir diye düşündüm ama bazı kişiler internet çok kötü diyor bu doğru mudur?Ses kalitesi nasıldır?Mesela müzik dinlemek için uygun mudur?Video kalitesi nasıldır?Filmler izlenebilir mi?

• interneti yaramaz

muzik iyi dinlenir film mukemmel izlenir

fakat cepte tasinmayacak kadar buyuk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Cemil

Arkadaşlar aklım karışık.PS sahibi değilim.Oyun konsolum yok.PC oyunlar için iyi değil ama her zaman yanımda taşıyacağım için güzel olabilir diye düşündüm ama bazı kişiler internet çok kötü diyor bu doğru mudur?Ses kalitesi nasıldır?Mesela müzik dinlemek için uygun mudur?Video kalitesi nasıldır?Filmler izlenebilir mi?

psp go 'yu bekle tam olarak kırılmasını

yada ozellıkle ınternet film ve müzik için bir ipod touch 2g al(jbli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

Arkadaşlar aklım karışık.PS sahibi değilim.Oyun konsolum yok.PC oyunlar için iyi değil ama her zaman yanımda taşıyacağım için güzel olabilir diye düşündüm ama bazı kişiler internet çok kötü diyor bu doğru mudur?Ses kalitesi nasıldır?Mesela müzik dinlemek için uygun mudur?Video kalitesi nasıldır?Filmler izlenebilir mi?

psp go 'yu bekle tam olarak kırılmasını

yada ozellıkle ınternet film ve müzik için bir ipod touch 2g al(jbli)
    psp go nun boyuttan başka bir faydası olacağını sanmıyorum internet tarayıcısı hepsinde aynı sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

psp go nun boyuttan başka bir faydası olacağını sanmıyorum internet tarayıcısı hepsinde aynı sonuçta

tasınabılırlık kullanıslık acısından tambır handle game console yani tam bı tasınabılır el konsolu yani bı telefon gıbı heryere rahatca tasınabılır cebınzde ve ekranı sadece dıger psplerden 1cm kucuk ve daha sık ve kullanıslı oyuzden beklemek gerekırse psp gonun kırılması beklenmelı yok oyun on planda degılse ipod touch 2g jb li tam bicilmiş kaftan (oyunlarıda oldukca eglencelkı ve grafık acısından gayet basarılı oyunlarıda vr ama tabıkıpsp gıbı oyun konsolu degıl ozellıkle müzik internet video program uygulamalar için alınmalı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

tasınabılırlık kullanıslık acısından tambır handle game console yani tam bı tasınabılır el konsolu yani bı telefon gıbı heryere rahatca tasınabılır cebınzde ve ekranı sadece dıger psplerden 1cm kucuk ve daha sık ve kullanıslı oyuzden beklemek gerekırse psp gonun kırılması beklenmelı yok oyun on planda degılse ipod touch 2g jb li tam bicilmiş kaftan (oyunlarıda oldukca eglencelkı ve grafık acısından gayet basarılı oyunlarıda vr ama tabıkıpsp gıbı oyun konsolu degıl ozellıkle müzik internet video program uygulamalar için alınmalı)

Alıntıları Göster
    internetini ben de tavsiye etmiyorum ama şimdiye kadar çıkmış az sayıda da olsa insanı gerçek hayattan kopartacak kalitede oyunları var.Şahsen bu saatten sonra da sıfırına 400 500 tl vermeni tavsiye etmem alacaksan 200 tl ye falan temiz ikinci el bulursun.ederi de bence odur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

internetini ben de tavsiye etmiyorum ama şimdiye kadar çıkmış az sayıda da olsa insanı gerçek hayattan kopartacak kalitede oyunları var.Şahsen bu saatten sonra da sıfırına 400 500 tl vermeni tavsiye etmem alacaksan 200 tl ye falan temiz ikinci el bulursun.ederi de bence odur.

Alıntıları Göster
    benzer olarak bugune kadar 123142331 tane konu gordum hep ayni sorular once arama motoru kullanin . daha sonrasinda ise bunun bir oyun konsolu oldugunu unutmayin sanki bugune kadar xboxtan yada ps3 den cok rahat internette sorf yapabiliyodunuzda bunda yapamicakmissinis gibi davranmayin. bi oyun konsolundan cep telefonu,ipod, iphone,laptop vb. seylerin performansini almassiniz bunuda unutmayin . adi ustunde oyun konsolu oyun oynamak icin extra olarak insanlarin soyliyecegi film izlersin, muzik dinlersin fotograflara bakarsin falan falan ama otobuste vb toplu tasima araclarinda seni tatmin hayattan koparticak bi ses performansi bekleme oyun oyna oyun konsolunda

• ipoda baktım ama oyun kalitesinden emin değilim psp hem biraz daha ucuz galiba.Kararsızım.Hem psp de ekran da daha büyük...
  • quote:

ipoda baktım ama oyun kalitesinden emin değilim psp hem biraz daha ucuz galiba.Kararsızım.Hem psp de ekran da daha büyük...
    Kesinlikle PSP derim, ekonomik ve daha güzel.
    Ve BBR arkadaşın dediği 'Interneti yaramaz' lafınada katılmıyorum. Lan Facebook'u var. MSNi var. Donanım haberede giriyor. Hotmailinede girebilirsin. GMailinede girebilirsin. Herbir şirket PSPye özel sayfasını hazırlamış. Diğer Internet sayfalarınada girmiyor değil. Giriyor. Sen ne hakla PSPnin internetini hiçe sayarsın diye düşünce insanın aklından geçmiyor değil.

Film kalitesi fevkelade, çok güzel.

Oyun dersek bir ton oyun var. Elindeki zaten oyun konsolu kesinlikle iPodtan daha iyi oyunlar var.

İyide müzik çalıyor. Windows media player gibi görselleride var.

VE EN ÖNEMLİSİ iPodtan daha ucuz. PSP ALMALISIN DOSTUM

• Teşekkürler zaten alacagim ama ankara icinde nerede uygun fiyata bulabilirim acaba?Ikinci el de alabilirim sorunsuz olacak ise eğer.Aklında ps2 de var arkadaşlar soyledi ama onun hicbir artısı yok gibi pspye göre sanırsam.
  • quote:

Teşekkürler zaten alacagim ama ankara icinde nerede uygun fiyata bulabilirim acaba?Ikinci el de alabilirim sorunsuz olacak ise eğer.Aklında ps2 de var arkadaşlar soyledi ama onun hicbir artısı yok gibi pspye göre sanırsam.
    Ankara'da ben de arıyorum aslında da İstanbul'dan arkadaş almış.
    Psp 3004 slim, kırılmış , 8 gb hafıza kartlı, kulaklık , kılıf 380m tutmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Alıntıları Göster
    Bazıları internetten şikayetci fakat kendim CFW versiyonu kullanmaktayıpm KVMPSP uygulaması sayesinde ceptelefonlarında çalışan Opera Mini uygulamasını kullanıyorum. Ne türkçe karakter sorunu nede RAM sorunu oluyor. Dört dörtlük bir tarayıcı yani. Bu arada PSP almanı tavsiye ederim. Boyutu kafanı karıştırmasın. Aldıktan sonra memnun kalacağın kanaatindeyim.

• quote:

Nereden almış bu arkadaşın?
  • 1 ay kadar sonra ıstanbula gideceğim de doğu bank diyorlar oraya bakacağım.
  • quote:

1 ay kadar sonra ıstanbula gideceğim de doğu bank diyorlar oraya bakacağım.
    ben olsam ipadi beklerim fiyat uygun olursa psp yerine onu alırdım bende psp var ama ipad de alacağım gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

ben olsam ipadi beklerim fiyat uygun olursa psp yerine onu alırdım bende psp var ama ipad de alacağım gibi

Alıntıları Göster
    İnterneti çok ama çok kötü nedeni hızı çok yavaş.
    Film izlemek için iyidir.
    Yanında taşımak istiyorsan Psp go al
    Ya da dsi al fakat film izlemek için iplayer kartı var onu alırsan en kral film izleme cihazı olur
    Ha belki görürsün ilgini çeker Gp2x sakın bulaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

quote:

Bende yaklaşık 1 hafta kadar önce aldım. Arkadaşın yazdıklarına ek olarak DVİ TV Kablosu + Analog TV Kablosu + Kulaklık kumandası + Bileklik + Silikon kab 380 tl. Kadıköyde Bilkons Elektronik var kargo ile oradan aldım. İkinci el bölümünde konusuda var Bilkons Elektroniğin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

quote:

Bende yaklaşık 1 hafta kadar önce aldım. Arkadaşın yazdıklarına ek olarak DVİ TV Kablosu + Analog TV Kablosu + Kulaklık kumandası + Bileklik + Silikon kab 380 tl. Kadıköyde Bilkons Elektronik var kargo ile oradan aldım. İkinci el bölümünde konusuda var Bilkons Elektroniğin.

Alıntıları Göster
    iPod Touch... 2G ?!?!?! Bu alet Edge ile internete bağlanamıyor ki ? Bir Turkcell vs. gibi şirketler ile bağlantısı da yok. Ha bu nasıl 2G oluyor ben bunu çözemedim. iPhone 3G ise, iPod 2G dir diye birşey yok... iPod Touch, iPod Touch tır. Ha bu arada iPhone un 3G S, olmayan normal iPhone versionları da var hatırlatayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

iPod Touch... 2G ?!?!?! Bu alet Edge ile internete bağlanamıyor ki ? Bir Turkcell vs. gibi şirketler ile bağlantısı da yok. Ha bu nasıl 2G oluyor ben bunu çözemedim. iPhone 3G ise, iPod 2G dir diye birşey yok... iPod Touch, iPod Touch tır. Ha bu arada iPhone un 3G S, olmayan normal iPhone versionları da var hatırlatayım...

g , generation 'un g'sidir ve nesil anlamına gelir. 2.nesil yazacağına 2g yazabilirsin yani. bu her alette geçerlidir.

telefonlar için 2g,3g farklı şeydir ipodlar için farklı başka bir alet için farklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-815DA1408

quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

g , generation 'un g'sidir ve nesil anlamına gelir. 2.nesil yazacağına 2g yazabilirsin yani. bu her alette geçerlidir.

telefonlar için 2g,3g farklı şeydir ipodlar için farklı başka bir alet için farklı olabilir.

Alıntıları Göster
    Tarayıcıda Bariz İpod Önde
    http://pspicin.blogspot.com/2010/02/ipod-touch-vs-psp-internet-tarayc.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.