Şimdi Ara

psoneportable yani 'introplay' fakemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ole youtubeta takılırken ps1 le ilgili ilginç bir video gordum açtm sonra sağda introplay psoneportable die bişi gördüm http://www.youtube.com/watch?v=dwIM2kflL8Y başka biyerde bununla ilgili bilgi göremedim bilen varsa söyleyebilirmi fake mi gerçek mi?

• O makina gerçek şöyle anlatayım

Televizyonun yoksa yada ne bileyim uzanırken , otogardayken falan filan vs.. yerlerde iken o sağdaki ekranı psone'a takarak kullanabiliyorsun . (yeter ki bulunduğun yerde priz olsun) Birnevi taşınabilir ekran o kadar. Türkiyeye gelmişti zamanında şimdi varmı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 31 Ağustos 2011; 16:35:13 >
  • @zack06 videoyu sonuna kadar izlemedin heralde. intoplay o ekran değil.

psoneportable yani 'introplay' fakemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üç f -- 31 Ağustos 2011; 16:56:24 >
  • Gercek bu. Marketkerde satiliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

@zack06 videoyu sonuna kadar izlemedin heralde. intoplay o ekran değil.

ben o videoun başındakine göre yorum yazdım gerisini izlemedim devamı o şekildedir diye

intro playde zaten moded yazıyor mod yapımı o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 31 Ağustos 2011; 17:18:49 >
  • ben google a intoplay deil introplay yaziyomusum o yuzden bişi çıkmamış ozaman cd okuyan ilk taşınabilir konsol psp deil cevaplar için teşekkür ederim iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superdejo -- 31 Ağustos 2011; 17:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superdejo

ben google a intoplay deil introplay yaziyomusum o yuzden bişi çıkmamış ozaman cd okuyan ilk taşınabilir konsol psp deil cevaplar için teşekkür ederim iyi forumlar

sony'nin ürettiği ve yasal olarak piyasada satılan ilk elde oynanan playstation portable

yukardaki cihaz mod yapmak ile uğraşan birisi tarafından yapıldığı zaten açıkca ortada yani üretilmeyen ve yasal olarak satılmayan bir ürün

o yüzden ilk psp..tabi bundan önceside var elde taşınan dersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 31 Ağustos 2011; 17:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: superdejo

ben google a intoplay deil introplay yaziyomusum o yuzden bişi çıkmamış ozaman cd okuyan ilk taşınabilir konsol psp deil cevaplar için teşekkür ederim iyi forumlar

sony'nin ürettiği ve yasal olarak piyasada satılan ilk elde oynanan playstation portable

yukardaki cihaz mod yapmak ile uğraşan birisi tarafından yapıldığı zaten açıkca ortada yani üretilmeyen ve yasal olarak satılmayan bir ürün

o yüzden ilk psp..tabi bundan önceside var elde taşınan dersen

cevap için teşekkürler zaten yasal olsaydı ps1 in wikipedia sayfasında falan yazardı die düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superdejo -- 31 Ağustos 2011; 17:40:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.