Şimdi Ara

Psn Plus' ın bitmemesi dogal bisi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslında bu konuyu acmiyacaktim ama artik icime kusku dusmeye baslayınca sorma geregi duydum sizlere.

Oncelikle ben Us Psnden Plus almistim kasımdaydi sanirim 17 dolarlik olan 3 aylik plus almistim Mart a giricez ve halen daha plus aktif halde.
    Sirf nazar degmesin diye us psn e girmiyorum bile onun sayesinde Her oyunu online oynuyorum neyse
    simdi kafama su takildı Bu Benim basima is acar mı ?

Yani ben baska bisi yapmadım hic sadece amazondan Psn card ile kodu girdim plus yaptim o kadar o gun bugundur ayni sekilde Plus'um devam ediyor ? Birsey olur mu ? Sonucta benimde elimde olmayan birsey bende kullaniyorum da .s
    Cevaplarsaniz sevinirim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bişey olmaz en kötü ihtimal ban yersin. onlar ayıkana kadar devam
  • Bir hata yoktur tarihi iyi kontrol et bence

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

bişey olmaz en kötü ihtimal ban yersin. onlar ayıkana kadar devam

Ban mi yerim ? Benlik bi durum degil ki hack vs de olamiycagina gore ne banı vereceklerki ? Kenfi hatalarinı ban lamı kapaticaklar sacma degil mi .s

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

bişey olmaz en kötü ihtimal ban yersin. onlar ayıkana kadar devam

Ban mi yerim ? Benlik bi durum degil ki hack vs de olamiycagina gore ne banı vereceklerki ? Kenfi hatalarinı ban lamı kapaticaklar sacma degil mi .s

hiç bir şey olmaz tekrar kontrol et
  • Gözden kaçmıştır senin hesap bisey olmaz farkederlerse plus biter o kadar.

• yanlışlık yoktur. kasımda aldım diyosun. kasımın son haftasında aldıysan şu aralar 3 ayın dolmak üzeredir. 5 gün de ekstradan hediye etmişlerdi herkese. onu da koyarsak 1 hafta 10 gün içinde plus biter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • By..Emre kullanıcısına yanıt
    zaten en kötü ihtimal dedim. olacağını da sanmam psn sayfandan bitiş tarihine bakabilirsin
  • gozden kacan birsey yoktur ya kartin tanimlidir ya hesabinda para vardir onlari otomatik cekmislerdir yada kadim sonu almissindir daha bitmemesi normaldir gozden kacma vs gibi bir durum cok cok zor gir tarihleri kontrol et once

• Gözden kaçma nedir allah aşkına adam pc başında oturum tarihlere bakıp aaa şunun plusı bitmiş mi diyor ?
    Otomatik bunların hepsi. Kardeşim tarihi kontrol et. Daha bitmemiştir o. Yada para falan kaldıysa yenilemiştir.

• Sony +5 gün daha eklemişti tüm psn plus kullanıcılarına. Belki o 5 gün devreye girmiştir.

• Plus'ın süresi otomatik olarak sistem tarafından hesaplanıyor. Yoksa Sony'deki bir çalışan hesapları tek tek kontrol etmiyor. Eğer Plus hala aktif gözüküyorsa süresi dolmamıştır.
  • Düşündürücü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende otomatik abonelik yapmışlar her ay karttan çekiyolardı haberim olmadan. Hesaba kart bilgisi girdiysen bi bak para çekmişlermi
  • Benzer olay başıma gelmişti.Otomatik yenilemeyi kapattıktan sonra tekrar açılmış ve hesabıma benim bilgim olmadan plus satın alınmıştı.

Sony nin bu huyunu anlamıyorum.Peşin peşin sorsana otomatik yenilemeyi açmak ister misiniz diye.

Konsolu satan arkadaşımın kartından dünya kadar para çekilip her ay plus eklenmişti.

Resmen kılıfına uydurulmuş hırsızlıktır bu.10 insanın 5 inin haberi yoktur bu otomatik yenileme olayından.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.