Bildirim
PSN oyun indirirken hata
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks
Merhaba arkadaşlar psn'den oyun indiriyorum setupa geçiyorum setup'da %15 'e gelince an error occured with dowload operation hatası veriyor tekrar indirmeyi denedim yine aynı hata yine aynı hata ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum diğer oyunlarda yaşamadım hiç
Hocam eğer oyun inerken internet bağlantısı koptuysa oyunun setup'ı tam olarak inmemiştir yani tamamlanamamıştır sende bu yüzden yükleyemiyorsun oyunu tekrar yüklemeyi dene ve internetin kesilmediğinden emin ol -
Benim sorunumda aşağıdaki gibi yeni baslik açmayayım dedim :)
Arkadaslar merhaba psn plus üzerinden infamous 2 yi indireyim dedim oyun 15 gb lakin 9,5 gb indi orda takıldı kaldı ilerlemiyor bir türlü diğer oyunları indireyim diyorum iniyor yani bağlantıda sorun yok iptal etmeden yeniden infamous 2 yi indireyim diyorum iniyor sonra onu iptal ediyorum 9.5 gb a kadar dolana devam et diyorum hiç bir ilerleme yok ne yapabilirim acaba fikri bilgisi olan varmi ?
Online oyun konusunda sıkıntı yaşamıyorum gayet akıcı oynayabiliyorum.
2. kere indirmeye çalıştım bu seferde 3,5 gb ta takıldı kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS3 ünüzde yer var di mi ?
Belki yer yoktur unutmuşsunuzdur ne biliyim bu da bir şans -
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
PS3 ünüzde yer var di mi ?
Belki yer yoktur unutmuşsunuzdur ne biliyim bu da bir şans
Teşekkür ederim lakin 200 gb üzerinde yer var yeter herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X