Şimdi Ara

psn mail gelmiyor (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
8.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan itibariyle benimde şifre sıfırlama mailim geldi. Sanırım hotmail serbest bıraktı tüm isteklerim için arka arkaya geliyor. Şuan 4 tane oldu. Herhangi birindeki linke girip yeni şifremi tanımladım sonra psn ye bağlanıp hotmail adresimi gmail adresim ile değiştirdim. Kafam rahat

Allah kimseyi hotmailin eline düşürmesin
  • evet arkadaşlar benimde geldi bende hallettim, şöyle birşey oldu pc üzerinden girmeye çalıştım psn hesabıma bunu denedikten hemen sonra şifrem geldi. bilmiyorum bununla alakası varmı yoksa denkmi geldi bilmiyorum ama mail gelmeyen arkadaşlar bir denesin derim belki faydası olur
  • Dün gece şifre sıfırlama talebinde bulundum bu sabah mail geldi...
  • Şifresini sıfırlayan arkadaşlar aynı durumu bir daha yaşamamak için aşağıdaki linkten e-posta adresinizi değiştireceğiniz en kısa yöntemi görebilirsiniz.

Psn ye kayıtlı e-posta adresinizi değiştirmek için en kısa yol
    http://forum.donanimhaber.com/m_49138123/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49138123
  • quote:

Orijinalden alıntı: babako34

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

bende öyle yaptım babako millet kendileri uzattı kim dedi mail atın ben direk girdim yeni şifre gir dedi ok dedim girdik bağlandı psn

benim anlamadığım ya mail gelir yada bizim yaptığımız gibi direk yeni şifreyi gir der neden farklı bir uygulama yapmış sony bunuda anlamak güç vallahi

neden biliyormusunuz çünkü bazı kişiler hesap açarken çakma mail adresi verdi bütün maillerde o çakma mail adreslerine gitti
    bu kadar net ve açık
  • @355GTS @pape. Valla o zaman ben de bir anlam verebilmiş değilim. Önceki sayfada mesajımda belirttiğim gibi 3 hesabımın hiçbirine mail göndermeden şifre değiştirildi.
  • bana şimdi gördüm mail geldi ama tıkladım yazan yazı gelde ölme yaa

Site Maintenance Notice

The server is currently down for maintenance.

We apologize for the inconvenience. Please try again later

bune şimdi abi kafamı buluyor bunlar
  • pc üzerinden istedim anında geldi yahoo
  • 24 saat geçikmeli 3 tane mail geldi..
  • geldi mail benimde ama bu sefer

Site Maintenance Notice

The server is currently down for maintenance.

We apologize for the inconvenience. Please try again later.

hatası veriyor yoğunluktan herhalde.

sonunda mail geldi en azından rahatladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becks1907 -- 18 Mayıs 2011; 15:39:21 >
  • banada ayni yaziyi verdiler tmmda gelen maili 3 saat icinde tiklamam gerekiyormus yanlis anlamadiysam benimde 3 saat gecti simdi bi 24 saat daha bekletmesinler ???
  • an itibari ile site offline olarak görünüyo ve sing in diyip şifremi unuttum demeye izin yok.bakım var veya önemli bi güncelleme yapılıyo falan diye bi uyarı çıkıyo lanet olsun mail gelmiş ama 3 saat geçmiş üzerinden..
  • Bu şifre sıfırlama işlemi ne ayak? PSN de hesaba giriş yaptım ve oradan yeni şifreyi koydum siz neden PC de uğraşıyorsunuz mail vs. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu şifre sıfırlama işlemi ne ayak? PSN de hesaba giriş yaptım ve oradan yeni şifreyi koydum siz neden PC de uğraşıyorsunuz mail vs. ?

Eski şifresi kayıtlı olan arkadaşlar size direk şifre tanımlama ekranı geldi. Eğer şifreniz kayıtlı olmasaydı eski şifrenizi girecektiniz ondan sonra şifre tanımlama ekranı gelecekti. Ancak;

1-) Yeni ps3 alan ve daha önce psstoredan hiç içerik indirmemiş olan
    2-) PS3 ü olsa bile psstoredan hiç içerik indirmemiş olan
    3-) Psn şifresini unutan

Bu 3 kuraldan biriyle bile karşı karşıyaysanız kesinlikle mail adresinizi ve doğum tarihinizi soruyor. Ondan sonra mailine gelen aktivasyon linkiyle işlemleri yapıyorsunuz.

Aslında buraya kadar büyütülecek bir sorun yok asıl sorun rakip firma microsoftun hotmailin de
    Hotmail haricinde tüm mail adreslerine anında aktivasyon maili gelmiş fakat hotmail olanlara 20 saatte bile gelen olmuş

Ben işlem yapalı 13-14 saat oldu. Sony mailiniz gönderildi demişti ama ne gelen kutumda ne spam kutumda mail görünmüyor. Psn hesabına zamanında hotmailini tanımlayan ve yukarıdaki şartlardan en az birini yaşayan herkes aynı sorunla karşı karşıya

Yukarıdaki 3 olumsuzlukdan hiç biriyle karşı karşıya kalmayan veya kalsada psn ye hotmail dışında maili tanımlı olanlar yeni şifrelerini anında tanımladırlar.
  • ben 6 aydır psnde onlıne oyun oynuyordum
    psn storeden hiç bir içerik dahi indirmedim sign in yapınca bana direk ps3 üzerinden yeni şifre ekranı verdi bende kutucuklara 2 kutucuk yeni şifrelerimi girerek onlıne
    oynamaya başladım sorunsuz şekilde

bence psn de hesap açarken her şeyi uydurma yapanlara böyle işlem yapıldı ben diyim
  • Nedir bu mail olayı anlamış degilim. PSN hesaplarımın hepsinde maille felan ugraşmadan şifre degiştirebildim.

Ali abinin dedigi işlemlerin aynısı bana geldi Yeni şifreleri girdim sorunsuz bi şekilde çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 19 Mayıs 2011; 13:20:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

Nedir bu mail olayı anlamış degilim. PSN hesaplarımın hepsinde maille felan ugraşmadan şifre degiştirebildim.

Ali abinin dedigi işlemlerin aynısı bana geldi Yeni şifreleri girdim sorunsuz bi şekilde çalıştı.

Bende olmuyor dostum o senin dediğin olay bize illa PC'den değiştireceksin diyor bu seferde PC'deki PSN kapalı kafayı yiyceğim ne yapıyor SONY bizimle dalga mı geçiyor...
  • Arkadaşlar benim hesap hotmail mail gelmiyor nasıl değiştirecez bu şifreyi???
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.