Bildirim
PSN bakıma mı girdi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Aynen bendede aynı sorun kafayı yicem.Ps iyice suyunu cıkardı.Aylık bakım harici de gitmeye basladı.Umadrım Ddos saldırısı yine degildir. -
On dakika kadar önce koptu bendede. Bir türlü bağlanamadım.
Bakımda mı bilmiyorum telden bakıyorum arkadaş listeme 5-6 online var oyun oynayan arkadaşlar var.
Ağ hatası veriyor bağlanıyorum modeme bu seferde psne bağlanırken başarısız hatası veriyor. -
Bende de şuanda psn'e giriş yapılmıyor. -
Psn bakımdayken online oynanabiliyor mu? Bir arkadaş bf de oynadığını söylüyordu. -
Bende yeni açtım ps yi giriş yapamadım. Bu ara çok sık olmaya başladı anlamadım gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fifa falan oynayamiyorum su iki gundur. Macin ortasinda baglanti gitti diyor. Bi kac dakika sonra yine baglaniyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben PSN e giriş yapabiliyorum şuan ama BF4te EA serverlarına bağlanamıyor cihaz. Fifada da öyle. Store'a gireyim dedim "Bu hizmet bakım aşamasında" yazdı. Var bir durum, bekleyip göreceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/237/~/psn-status%3A-online psn onlıne gözüküyo,kesın yine saldırı yide -
quote:
Orijinalden alıntı: kanarya75
Psn bakımdayken online oynanabiliyor mu? Bir arkadaş bf de oynadığını söylüyordu.
Sanmıyorum.Ben bf oynarken oyundan attı bi daha da girmedi. -
Yunanistan ve Kıbrıstan arkadaşlar giriyor PSNe sorunsuz. Anlamadım. -
Aynen ben de giremiyorum . Ne store a ne ghosts a . -
Şuan giriliyor PSN'e. -
Psn beleş olduğu için sorun etmek istemiyorum fakat bu dandik sisteme para vermiş olsam çok küfür ederdim bu adi gavur firması sony'ye
Boynun altında kalsın kefere sony
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1 saat önce sorun vardı bende, şu an normal. -
ps4 den psn e giriyoruz ama BF4 e multiye girmeye çalışınca PSN üyesi olmalısınız diyo. Saat 1900 a kadar BF4 oynayabiliyorduk halbki. -
Ya abi butun kullanicilarinin mailleri var bari bir mail atip bilgi ver bu sony deli edecek beni. Bazen basinda vergi dairesinden bir devlet memuru mu var bu sonynin diye supheleniyorum. Adamlarin umrunda degil ya su anda kullanan var mi? Kimse magdur olur mu? Millet para veriyor iyi hizmet sunalim adamlara, hic ya, kapat abi salterleri, tamirat bitince acariz. Vallahi sinir oldum isten gelmisim arkadaslarimla bir oyun oyniycam alti ustu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konuşantahta -- 4 Eylül 2014; 21:31:27 > -
hala devam mı ediyor sorun ? psn e giremiyorum ben suan -
quote:
Orijinalden alıntı: kanarya75
Psn bakımdayken online oynanabiliyor mu? Bir arkadaş bf de oynadığını söylüyordu.
Bendim o, şuan maalesef olmuyor. Geçen sefer ki bakımda, defalarca çıktım girdim. PSN' e girmiyordu ama BF4 online' a çatır çatır giriyordu. Şimdi girmiyor. Demek ki bakımdan bakıma değişiyor.
Burada kutulu BF4 ile girmiştim. Dijitaller belki hiç girmiyordur. Çünkü PSN gidince, store dan indirdiğim bütün demoların sağ alt köşesinde kilit resmi çıkıyor ve doğrulama yapılamadığı için girmiyor. -
Düzelince buraya bir arkadaş yazarsa seviniriz .Hatta bir genel konu olsa psn kapalı veya açık diye bilgilendirme olsa daha iyi olurdu .Sürekli bu sorunu yaşıyoruz
Benzer içerikler
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- psn kardeşliği
- beyond two souls türkçe yama
- ps4 mü ps5 mi
- ps5 pro yurtdışı fiyatı
- ps plus
- playstation 3
- resmi distribütör garantili ne demek
- gta 6 kaç dolar olacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X