Şimdi Ara

psn arkadaşlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yaklaşık 1 senedir ps3 sahibiyim online oyun pek oynamıyorum tercihim genelde kutulu oyunlar ve bitirdikten sonra bi kenara atıp bırakıyorum.Çevremde de ps3 sahibi olan arkadaşım çok az, olanlarda offline olarak pes ten başka oyun bilmiyorlar.Forumu araştırdım ama psn kullanıcı adlarının paylaşıldığı ana bir başlık göremedim.Başlığı açmamın sebebi burda psn kullanıcı adlarımızı,sevdiğimiz tür ve oyunları,isimlerimizi,oturduğumuz yerleri paylaşarak oyun arkadaşlığı kurmak.Daha önce böyle bir konu açıldıysa affola.Öncelikle kendimden başlıyım;

adım eren, 24 yaşında istanbul dayım,sevdiğim türler aksiyon oyunları
    PSN: numenoriean

eklemek isteyen arkadaşlar ekleyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 21 Ekim 2012; 17:28:06 >

• Benim psn imzamda yaziyor oynadigin oyunlar neler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu oyunu oynayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay Snitzel -- 19 Ekim 2013; 0:31:12 >
  • bende de fazlalık var birini silsem ayıp olur diye silemiyorum da şu arkadaşlık sınırını az genişletseler süper olacak.
  • Ekleyin arkadaslar elbet oynariz biseyler :)

Psn: yigittarkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende de fazlalık var birini silsem ayıp olur diye silemiyorum da şu arkadaşlık sınırını az genişletseler süper olacak.

Arkadaş ekleme sınırımı var vay canına bunu bilmiyordum.Psn oyun demo indirmekten başka bir işte kullanmadım cehalet işte
  • sizi ekledim hocam kabul ederseniz online oyun oynarız.
  • ekledim hocam bu arada sormak istediğim bir şey var ps3 te profilime yazı yazamıyorum örn. donanımhaber ps3'ler selam yazıcam klavyeyi öngörü modundan çıkaramadım kafayı yedirtti bana
  • Psn ID:Absolutely_TR benimde pek arkadaşım yok.Eklediklerim kişiler kendi başlarında oynuyorlar.
  • Millet psn de arkadaş arıyor, ben ise beni ekleyen tanımadığım 20 kişiyi hergün silmek zorunda kalıyorum, özellikle gurbetçilere uyuz oluyorum , almanca ben türküm diye mesaj atıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn=Tekyildiz bf oynayanlar eklesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Chance -- 21 Ekim 2012; 20:14:17 >
  • Herkese merhaba bayanlar
    PSN: *********
    Tüm bayanlar eklesin. Gizlilik şartı ile her türlü oyun oynanır, partnerlere üçüncü olunur, oyunu izlemeyi sevenlere oyun oynanarak izletilir.
    Gizlilik şartı ile.

Hep bunu yapmak istemiştim ha.

• quote:

Herkese merhaba bayanlar
    PSN: *********
    Tüm bayanlar eklesin. Gizlilik şartı ile her türlü oyun oynanır, partnerlere üçüncü olunur, oyunu izlemeyi sevenlere oyun oynanarak izletilir.
    Gizlilik şartı ile.

Hep bunu yapmak istemiştim ha.

quote:

Millet psn de arkadaş arıyor, ben ise beni ekleyen tanımadığım 20 kişiyi hergün silmek zorunda kalıyorum, özellikle gurbetçilere uyuz oluyorum , almanca ben türküm diye mesaj atıyorlar

valla hocam ben bir seneden beri psn e eklicek adam bulamadım kendime o yüzden açtım başlığı bu arada çoğumuzun listesinde rdr var bu oyunun multisini hiç oynamadım merak etmiyor değilim bir akşam toplanalım.Profil kısmına dh oyun yazdım böylece bu kimdi ya demeyin

• battlefield 3 online oynarım. oynayan arkadaşlar ekleyebilir.. imzamda id var
  • Valla ben, 15-20 gün online olmayan kişileri direkt siliyorum. Sonra gene ekleyen oluyor tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Valla ben, 15-20 gün online olmayan kişileri direkt siliyorum. Sonra gene ekleyen oluyor tabii.

aynen bende öyle yapıyorum hocam baktım 15-20 gün yok siliyorum diyorum kesin sildi beni ondan yok diye siliyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

aynen bende öyle yapıyorum hocam baktım 15-20 gün yok siliyorum diyorum kesin sildi beni ondan yok diye siliyorum bende

Bir kişi sizi sildiğinde sizin listenizden de otomatik olarak siliniyor hocam.
  • arkadaşlar,

psn kardeşlik ile sport champions 30 tl + sport champions 2 40 tl = 70 tl / 2 = 35 tl (kişi başı) 2 adet oyunu alabiliriz.. İsteyen olursa pm atabilir..

iyi günler..
  • PSN:MadaraIzuna
    Fifa 13 oynayabiliriz.(Tabi TV ve oyun gelince )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 8 Kasım 2012; 14:14:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.