Şimdi Ara

Psmart2019 - M20 yarın alacağım acil ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Note 2 kullaniyorum artık illallah dedirtmeye basladi. Oyun vesaire oynamam. Gunluk kullanim icin web,sosyal medya,mp3 dinlemek... bu iki cihaz arasinda kaldim. Kasma,donma yapmasin ve sarji iyi gitsin.

Beni 4 yil rahat gotursun yeterli. 2.el de olabilir 1600 tl ye sanirim en mantikli bu iki cihaz var. Hangisini alayim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tasarım çok sorun değilse gm9 pro en iyi tercih bence

• 64 gb lık versiyonları alacağınızı düşünüyorum fiyat açısından ikisi de aynı sayılır.
    huawei artıları
    +huaweinin işlemcisi bir tık daha iyi ama oyun oynamayacaksanız bu önemsiz kalıyor.
    +huawei android 9 ile geliyor daha güncel. m20 8.1 ile geliyor.

samsung artıları
    +m20 nin artısı pil tabii ki. uzun süre götürsün dediğiniz için ne kadar çok o kadar iyi.
    +ram de aynı şekilde biri 3 biri 4 gb. samsung uzun yıllar sonra ram konusunda bi tık daha rahat ettirir sizi.
    +samsung type c çıkışı daha güncel huawei micro usb daha eski

ekran boyutları tasarımları vs. benzer olduğu için onları yazmadım. kamerlarda da ikisi de üzmez ortalama kullanıcıyı.

bu sonuçlarla bence m20 daha önde sizin için.
  • batuhank0897 B kullanıcısına yanıt
    Sar degeri uçuk onunda baş agrisi,kafada yanma yapiyor iphone 6s plus vardi sattim bu sar olayi yuzunden.

Psmart19 islemci ve antutu puani daha yuksek ama baş sar degeri,stabilite dusunduruyor.

• dodofran D kullanıcısına yanıt
    Ram ikiside 3 gb. Samsung ddr4x mi yazmiyor ram tipi internetteki kaynaklarda.

Huawei antutu puani daha yuksek ama gundelik kullanimda ikisi arasinda cok fark var mi bilmiyorum. Cogunluk psmart i tavsiye ediyor ama m20 de cok satiyor.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    o zaman 32 lik version alacaksınız. gündelik kullanımda yeni çıkan hiçbi tel arası fark olmaz. işlemciler çok gelişti. bugünün en dandik işlemcisi bile iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Ram ikiside 3 gb. Samsung ddr4x mi yazmiyor ram tipi internetteki kaynaklarda.

Huawei antutu puani daha yuksek ama gundelik kullanimda ikisi arasinda cok fark var mi bilmiyorum. Cogunluk psmart i tavsiye ediyor ama m20 de cok satiyor.
    M20 kasası plastik deniyor bence bı mağazada bı bakın tatmin ederse m20 alın
    Hatta 2000e çıkabilirsiniz a30 da düşünülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhank0897 -- 3 Nisan 2019; 21:37:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • batuhank0897 B kullanıcısına yanıt
    Hangi magazada var ? Hicbir yerde bulamadim

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Migroslarda mevcut
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    Sagolasin hocam teşhirde varsa bi inceleyeyim. Psmart19 suan f/p urunu geldi. 1400 tl butce ayirdim bu butceyle en guncel model sanirim bunlar aliniyor fazla para vermek istemiyorum note 2 ye 860 tl vermistim simdi telefoncular yuzune bakmiyor takasa bile saymiyorlar

Olucu tayfayim desem yeridir aldim mi japonlar gibi bozulana kadar kullanirim. Japonlar hala filmli makine kullaniyormis adam calisiyor isimi goruyor kullaniyor napayim bosuna her sene model yukseltecem diyor bilincliler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.