Şimdi Ara

Psikolojim çok bozuk,bunalımdayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 haftadır çok kötü durumdayım.Psikolojim çok bozuk.Herkes arkamdan bir çeviriyor.Sanki dışlanıyorum artık.Çok yanlız hissediyorum kendimi.Ben herkesin yardımına koşarım dertlerini öğrenirim konuşurum.Ben sıkkın olunca kimse yanıma gelmiyor bunu farkettim bugün.Acaba insanlara insan gibi davranmak yapılmaması gereken bir şeymi.Bundan nasıl kurtulurum daha önce böyle stres dönemlerinde nasıl atlatmıştınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clanox -- 17 Aralık 2009; 22:31:39 >

• ben bu tür olayları çok fazla yaşadım artık bu oyuna hiç gelmiyorum sen beynini yönetemiyosun beynin seni yönetiyo ne zaman sen beynini yönetmeye başlarsın ozaman bu gibi konularda sıkıntı duymassın

Le Pianiste.
  • Sevilebilen bi hayvan al bence.
    Not: Bugün hayvanseverliğim üstümde

Don't let them fool you, or even try to school you. Don't let them change you.
  • Kedim var zaten bir tek o anlıyor beni arada sırada tırmalasada
    piskolojim bozuk
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertoxin

intihar et

Ya bu dediğini dikkate alıp intahar ederse ?
  • herkez derken ailende bunun içindemi ben de senin yaşadıklarını vakti evvel yaşamışdım çok konuşkandım herkezin yardımına koşardım kötülük fitne fesatlık bilmezdim kendini değerli kılma oyunları aklımın ucundan geçmezdi kendim olurdum ama bir yerden sonra şöle derin düşününce ben aptalmıyım diye kendi kendi kendime sordum en yakın arkadaşlarımdan nerdeyse nefret ettim bu kadar bencil pervassız düşüncesiz nasıl oluyorlar yaptıklarımı kıyaslayınca anladım akıllı ol çevrende emin ol birilerini kullanmaya meyilli uyanık geçinen o kadar çok tip vardırki iyliği bir standart olarak görme sana iyliği dokunan insanlara karşı can ciğer olki bu nu bulmak gerçekden çok zordur. diğer türlü insanlara ise tetikde ol insanlar bu zamanda güçlü olmalı ben aynı duruma düşsem birileri bana yardım etmiyosa ben niye ediğim ama bu dediklerim aile için geçerli değil tabi. insanlara hayır demeyi iyi bil evet .
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!

• quote:

Orijinalden alıntı: _GökByRock_

quote:

intihar et

bu sadece bi öneri
  • eğer kendini gerçekten çok kötü hissediyorsan 1-2 haftalığına hava değişikliği yap. muhtemelen yanında kalabileceğin anneannen, halan,.. vb bir akraban vardır. onların yaninda bir müddet kalmak iyi gelecektir ve tabiki bol bol gez. içeri tıkılıp kaldığın müddetçe işin daha zor olacaktır.

intihar et

Emin ol aklımdan geçmiyor değil.Kuzenlerime bakıyorum düzgün,olgun kızlar (ortam için sigara içen ve ya efes extrayla poz veren değil) denk geliyor ve ya dostları oluyor.Sahte değil hiç bir şey.Göstermelikte değil.Birde benim yaşadığım ortama bakıyorum 5 para etmez insan silsilesi.Sanırsam jenerasyonla ilgili.

@tulamistad
    Sağol.Dediklerini deneyeceğim.Bu arada ailem buna dahil değil.

Şu an hiçbir kıza karşı bir şey hissetmiyorum sevgi olarak.(başka yerlere çekilmesin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clanox -- 17 Aralık 2009; 23:08:17 >

"iken sevilir derler ya, bundan sonra öyle kimseye karşı iyi olmaya gerek, Hakkettikleri gibi

quote:

Orijinalden alıntı: _GökByRock_

quote:

intihar et

bu sadece bi öneri

senin gibi ciddi konulara abuk subuk mesaj yazan veletler yüzünden forumun tadı kaçıyor
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.