Şimdi Ara

Psikolojik olarak çöktüm,hiçbirşey yapasım yok ne yapmam gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise terkim, ameliyathanede çalışıyorum. Lisede ki arkadaşlarla grüşmüyoruz görüşürsek 2-3 ayda bir çünkü bazı şeyler yaşandı unutamıyorum ben bazı yediğim kazıkları. Eee doğal olarak yakın arkadaşım yok.Tipsiz felanda değilim sporumuda yapıyorum adam gibi gidiyorum işimde iyiyim gayet. Açıktanda okuyorum ağustosta askere gidicem gelince üniversite sınavlarına hazırlık yapıp giricem.
    Ama işte şu arkadaşımın olmaması çok koyuyor. Bazı şeyleri hani anlatmak istersiniz ya anlatıcak kimsem yok işte. Aslında var ama yok. Kimseyi kendime yakın hissedemiyorum nedense herkes bana karşı yapmacık geliyor herkes beni kullanıyor gibi hissediyorum . Bu yüzden melun melun davranışlar sergiliyorum. Aslında çok iyi biriyim. Kendimi üzerim başkasını üzmem. Ama artık bıktığım için insanların beni kullanmasından melun olarak davranıyorum herkese. Aslında ben kendimi koruyorum. Ama bunu kimse anlamıyor işte. Kız konusu zaten çok ayrı. Hepsi sosyal medya kölesi olmuş. Artık sevdayı aşkı bakışlara gülüşlere , karaktere göre değil sosyal medya hesabına göre seçiyorlar.Çevremden herkes diyor ayarla şu kızı pompala geç hayatını yaşa. Ama olamıyorum öyle arkadaşlar belki anlamazsınız beni ama içim rahat etmiyor. Hani ılık felan değilim ama huzursuz oluyorum işte. Bu devirde yaşamak istemezdim ben.

6-7 Ocakda aöl sınavlarım var son 2-3 haftadır böyleyim. Hiçbirşeye mecalim kalmamış gibi hissediyorum.Aslında çalışmak istiyorum ama çalışamıyorum. Kafam dolu çünkü. Herşeyi kafaya takıyorum.

Yazmak istedim, belki yardımınız dokunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyav Miyav -- 5 Aralık 2016; 15:23:31 >

• Yaktıracan sigara ya

Böyle hayatın amk (amk gazetesinden bahsediyorum banlamayın)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Yaktıracan sigara ya

Böyle hayatın amk (amk gazetesinden bahsediyorum banlamayın)

Tek iyi özelliğim o belkide sigara içmiyorum. Benim içinde yak içiyosan.
  • Evcil hayvan sahiplen

• boşver hocam varsın arkadaşın olmasın bak ne güzel geleceğe dair planlarin, hedeflerin var. internet varken yalnızlık da cekmezsin. emin ol dışarıdaki ortamdan daha samimi buradaki insanlar, çünkü kimse birbirini gerçekte tanımıyor bu yüzden olduğu gibi davranabiliyor herkes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de senin gibiyim
    Tek kötü tarafım zorno izlemeyi bırakamıyorum
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Yuh ya banlamışlar adamı ....

Konu sahibi arkadaşım bir uzmana danış derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Evcil hayvan sahiplen

Evde küçük kardeşim var. Hemde kimse evde olmuyor herkes alksam geliyor hayvani eve hapsedemem içim rahat etmez

Edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyav Miyav -- 5 Aralık 2016; 16:20:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_31

boşver hocam varsın arkadaşın olmasın bak ne güzel geleceğe dair planlarin, hedeflerin var. internet varken yalnızlık da cekmezsin. emin ol dışarıdaki ortamdan daha samimi buradaki insanlar, çünkü kimse birbirini gerçekte tanımıyor bu yüzden olduğu gibi davranabiliyor herkes

Hocam bilmiyorum işte
    Aslinda seviyorum yalnizliğim. Sadece ben bu yapilanlari hak etmiyorum. Çok iyi olunca kullaniyolar adami. Yapamiyorum ama. Baskasini kiramiyorum çok sinirlenmediğim takdirde

• quote:

Orijinalden alıntı: Trust.Me

Ben de senin gibiyim
    Tek kötü tarafım zorno izlemeyi bırakamıyorum

Hocam yalnizliktan iste o.

• az önce mutluydum
    depresyon bulaşıcıdır
    depresifliğinizi yaymayın, paylaşın
  • bu forumun çoğu böyle.ben yalnız oldugumdan kendimi derslere verdim arada yabancı dizi izliyorum.Artık alıştım sende bir çözüm bul bence

• Zincirlerini yikmanin vakti gelmis...Bu sekilde giderse daha da agirlasir gun gectikce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ece.98

Zincirlerini yikmanin vakti gelmis...Bu sekilde giderse daha da agirlasir gun gectikce

Nasil yikacagim peki

• Ne biliyim bende lise zamani her seyi sallamayan bi insandim kisacasi cahilin tekiydim fakat mutluydum. Lise bitti hayata bakis acim farklilasti ufkumu git gide genislettim ve hala kitap,muzik,sinema,bilim vs. Guncel olarak takip ediyorum. Sanirim ufkum genisledikce, bilgi dagarcigim arttikca insanlardan uzak olmaya alisiyorum. Cunku bu konuda kafa dengi insan bulmak zordur. Keske diyorum, lise zamanim gibi cahil olupta mutlu mu olsaydim..

• Kardeşim askere git gel, elbet olur arkadaşın, sırdaşın, dostun... Allah sağlık verdikten sonra olur bunlar kafana takma. Bak 2 gün önce engelliler günüydü. Onların yerine koy kendini empati yap. Engelli kardeşlerimiz nelerle uğraşıyor şu hayatta. Allah sağlık versin gerisi hikaye. Fazla kafana takma böyle şeyleri, Psikolojik olarak kendini rahatlatmaya çalış. Misal namaz kılmaya başla, kitap oku, film izle vs vs askere kadar oyalanmaya çalış...
  • yav ben sizi anlamıyorum
    hayatınızın hiç bi yerinde Allah yok ama müslümanım diye geçiniyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatDevamEdiyor

yav ben sizi anlamıyorum
    hayatınızın hiç bi yerinde Allah yok ama müslümanım diye geçiniyorsunuz

Hocam kime dedin?

• Psikolojin mi çöktü format at düzelir kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 5 Aralık 2016; 19:56:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazygamer_wb

Kardeşim askere git gel, elbet olur arkadaşın, sırdaşın, dostun... Allah sağlık verdikten sonra olur bunlar kafana takma. Bak 2 gün önce engelliler günüydü. Onların yerine koy kendini empati yap. Engelli kardeşlerimiz nelerle uğraşıyor şu hayatta. Allah sağlık versin gerisi hikaye. Fazla kafana takma böyle şeyleri, Psikolojik olarak kendini rahatlatmaya çalış. Misal namaz kılmaya başla, kitap oku, film izle vs vs askere kadar oyalanmaya çalış...

Askerden sonra herşey güzel olacak diye umuyorum içimde umut var. İnanıyorumda. Ama şu son 2 haftada böyleyim Bu yıl beni çok yordu. Hem maddi hem manevi anlamda. Hayatım en dolu dolu,hüzünlü ve tecrübeli yaşadığım yıllardan biriydi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.