Şimdi Ara

Psikolojik Çöl testi,uygulayın ve sonuçları görün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
16.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çöldesiniz ve yanınızda aşağıdaki hayvanlar var:
    Aslan, İnek, At, Koyun ve Maymun

Çölden kurtulabilmek için hayvanlardan birini bırakmanız gerekiyor.Hangisini bırakırsınız? (İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin) Geriye 4 hayvan kaldı.

Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. Bir başka hayvanı daha bırakmanız gerekiyor. Hangisini bırakırsınız?

Geriye 3 hayvan kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! Bir hayvan daha bırakmaktan başka çareniz yok.

Geride 2 hayvan kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir hayvan ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanınıza alacaksınız?

sonuçlara bittikten sonra bakın

Bu cevaplar Japon kaynaklarından alınmıştır.

Çöl zorlukları simgeler.
    Hayvanlar ise. . .

Aslan = Gurur

Maymun = Çocuklarınız

Koyun = Arkadaşlar

İnek = Temel ihtiyaçlar

At = Hırslarınız.

Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz. Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler.

• deve olsa deveyi seçerdim. deve ney
  • benim sıralamam şöyle çıktı;

Maymun
    Aslan
    Koyun
    İnek
    At
  • Koyun
    Aslan
    Maymun
    İnek
    At
  • 1)Maymun
    2)At
    3)İnek
    4)Koyun

Gururumuzu alıp çıkmışız çölden.
  • şimdi akıl var mantık var ;

nasılsa gündüzleyin çöl sıcak ; dolayısıyla o sıcakta aslan, ben ,koyun ,maymun ,inek ,at susayacaktır.
    aslanı koyunu maymunu ineği atı bilemem ; ama ben o sıcakta tek sıvı kaynağına saldırırdım ;

ineğin memeleri. günde 20 kg süt veren bir inek yanınızdayken o sütü sağar ; hem aslana hem maymuna hem ata hem koyuna hemde ineğin kendisine içirirdiniz ;

inek kendi sütünü içerse şaşırmayın ; sonuçta yavrusuda içiyor. sütteki vitaminler protein vs koyun etinden daha besleyicidir .
    koyuna zeval getirmezdim yani ; eğer çölde ALLAH rızası için kurban edip kendiniz yerseniz başka mesele ; kurbanı aslana pay etmeniz lazım.

soru şu ; maymun ne yiyecek ; at ne yiyecek ; inek ne yiyecek ? ; cevap ; inek sütü.

yani kısacası tüm hayvanlar ve ben çölden çıkardım ; ama soru şu ;
    ulan ben inek sağmayı bilmiyorum hem aslan hem koyun hem maymunun hem atın yumulup içtiği memeden süt içmek ; pek sağlıklı olmasa gerek.
    soru şu ;

ineğin kaç memesi var ;

a-4
    b-5
    c-6
    d-7
    e-8

ben bu soruya böyle cevap verirdim ; bunu okuyan japon nasıl yorumlardı ? ; bunu bilemem.

bunu okuyan psikolog ,psikatrist (artık nasıl yazılıyorsa ) nasıl yorum getirirdi bunu bilemem ;

" bu adamın hiç bir şeyi yok ; üstelik cin gibi ; kendini bir şey sanmıyor ; ama adamda bu zeka varken ALLAH ın mucizesi eseri iblis dallamasına pabucunu ters giydirirse şaşırmazdım. kendinide övdüğünü üstün gördüğünüde sanmıyorum ; üstelik kendini iblis dallamasından ,herkesden bile üstün görmüyor ."

cevap yaklaşık bu olurdu ; bundan eminim.

bu yazıyı oluyan savcı hakim avukat vs ne derdi acaba ?

" bu adamın hiç bir şeyi yok ; cezai ehliyeti vardır ; getirin zırtopozu hemen yanıma "

not ; ikinci sıvı kaynağı kaktüs ; üçüncüsü çöl toprağın altındaki yer altı su kaynakları olabilir ; çölde artezyen kuyusu tek başınıza açmak zor olduğuna göre ;

a- ineğin memeleri
    b- buz gibi kaktüs suyu ; artık tuzlu mu tatlı mı bunu bilemem.

hangisini tercih ederdiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 8 Aralık 2011; 16:13:23 >

• Herhalde çöl sıcağı yetmiryomuş gibi bide g.t korkusu olsun diye yanında aslanla çölü sadece türkler geçer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle acıktığında beni yiyebilecek olan aslanı bırakırdım.

Sonra maymun. Ne gerek var efendim maymuna. Üstelik çocuk bir de yani. Ulan maymun gibi çocuğun olmuşsa zaten Allah belanı vermiş demektir. Uzatmaya gerke yok sık kafana değil mi? Ayrıca maymunu direkt bırakmam yani derisini yüzerim neme lazım çöl geceleri serin olur.

Bu süre zarfınca da atla seyahet ederim tabi.

Vahaya geldik vaha kurumuş. Orada hayvan bırakmam. Bıraksam telef olacak hayvan. Oracıkta keserdim koyunu. E vaha bu kurumuş ta olsa odun vardır pişirir yerim.

Baktım çöl bitiyor. Bittikten sonra meyve sebze bir şey bulurum zaten. İneği keser alabildiğim kadar eti yanıma alırdım. Çölden atla çıkardım hayvanı da bir güzel besler dinlenir bir yol bulurdum.

Yani mantıklı olanı bu. Bunları yapmazsan sittin sene çıkamazsın o çölden.

• yanınızda günlük 20 kg süt veren bir inek varsa çölden çıkış mesafesi 1-2 günlük yolsa rahat çıkarsınız çölden ; hemde tüm hayvanlarla beraber.

ineğin memelerine saldırınız ; koyun etinden çok daha besleyicidir. ama sorun şuki ineğe kendi sütünü nasıl içereceksiniz ? ; yanınızda kova varsa yaşadınız ; yoksa ineği otla beslemek lazım ; çölde sadece kaktüs olacağına göre ; o inek o sıcakta aç susuz olarak 1-2 günden fazla nanay ; zaten ineği beslemezseniz o ineğin süt vereceğini sanmıyorum.
    hayvan psikolojik travmadan süt vermeyi kesiyor hemen ; inek besleyenler anlar ; bu yüzden ineklere müzik dinletiliyor ; aynı çocuklarınız gibi ineklere ve tüm hayvanlara şevkat göstermek gerek.

aslana gelince direk iç güdüsel olarak susayınca acıkınca ineğin memelerine gidecektir ; ama tabiki ALLAH izin verirse ; yoksa deyyuz biriyseniz önce inek sonra koyun sonra at sonra maymun en son menüde siz olacaksınız .

yani o çölden sadece aslan sağlam çıkar ; çünkü aslan 5 çeşit ürünü 5 günde yedikten sonra o menü ona 1 hafta rahat yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

yanınızda günlük 20 kg süt veren bir inek varsa çölden çıkış mesafesi 1-2 günlük yolsa rahat çıkarsınız çölden ; hemde tüm hayvanlarla beraber.

ineğin memelerine saldırınız ; koyun etinden çok daha besleyicidir. ama sorun şuki ineğe kendi sütünü nasıl içereceksiniz ? ; yanınızda kova varsa yaşadınız ; yoksa ineği otla beslemek lazım ; çölde sadece kaktüs olacağına göre ; o inek o sıcakta aç susuz olarak 1-2 günden fazla nanay ; zaten ineği beslemezseniz o ineğin süt vereceğini sanmıyorum.
    hayvan psikolojik travmadan süt vermeyi kesiyor hemen ; inek besleyenler anlar ; bu yüzden ineklere müzik dinletiliyor ; aynı çocuklarınız gibi ineklere ve tüm hayvanlara şevkat göstermek gerek.

aslana gelince direk iç güdüsel olarak susayınca acıkınca ineğin memelerine gidecektir ; ama tabiki ALLAH izin verirse ; yoksa deyyuz biriyseniz önce inek sonra koyun sonra at sonra maymun en son menüde siz olacaksınız .

yani o çölden sadece aslan sağlam çıkar ; çünkü aslan 5 çeşit ürünü 5 günde yedikten sonra o menü ona 1 hafta rahat yeter.

Sen beni güldürdün allahda seni güldürsün kardeş. Olaya inek açısından baktın resmen. Eğer senin gibi düşünceli biriyle o çöle girerlerse şuan son çıkanın inek olacağı kanısına varmaya başladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.