Şimdi Ara

psikolojik bittim hayatım bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar , geçmişte yaşadıgım ve hayla yaşamakta olduğum haksızlıklar , olaylara karsı tepki gösterememem beni içten içe bitirdi , geçmişte aileme karşı yapılan kötü şeylere tepki gösterememem . Beni çok kötü etkiledi , bir türlü aklımdan çıkmıyo öcümü almak istiyorum. ama bir yandan da istemiyorum . çok kin besliyorum , çok fazla ezildim ve içimdeki öfkemi bir türlü dısarı çıkaramıyorum içimde kalıyo . bundan 7 -8 sene önceki olay aklıma geliyo ve sinirleniyorum neden böyle yapmadım neden sessiz kaldım diye kendime sinirleniyorum ve kendimi sıkıntıya sokuyorum kaç gündür olay aklımdan çıkmıyor. yardım edin .

• Psikiyatriye git takıntı hastalığın olabilir vereceği ilaç yardımcı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bu tür sorunlar karşısında çıkış yolunu ancak tek başına bulabilirsin. Herkes bir takım sorunlar yaşıyor , başkaları tarafından çok kötülük görüyor , iftiraya uğruyor ve daha bir sürü şey. Canı yanan herkes can yaksa bu dünya daha da yaşanmaz hale gelir. Affetmeyi öğrenmek en büyük erdemdir kardeşim. Ilk önce kendi içinde bitir bu kini , öfkeyi. O zaman her şey yoluna girir. Senin için dua edeceğim , her şey gönlünce olsun

• Namaz kıl ve Allah'a şükret hocam, doktora gitmene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 27 Mayıs 2015; 3:13:15 >
  • affetmek istemiyorum kimseyi , suçu işliyen cezasınıda alıcak ama veremiyorum cezalarını nedense içimdekini dışa vuramıyorum
  • olay ne hocam açar mısın biraz, git kır kolunu bacağını levyeyle rahatlarsın
  • Bir psikolog lâ konuşarak içini dökerek rahatlayabilirsin psikitrik ilaçlarda normale dönmene yardımcı olabilir bu işi kendi kendine halletmen zor gibi duruyor en iyisi profesyonel destek al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olay ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Namaz kıl ve Allah'a şükret hocam, doktora gitmene gerek yok.

Milleti kandırıyor aklınca. Ateist olduğunu bilmeyen biri mesajını alıntılayıp "Psikolojik sorunlar şükürle, doktora gitmemekle çözülmüyor" diyecek sonra millet birbirine düşecek. Ne anlıyorsanız fitne çıkarmaktan. Git ötede yap yapacağını, bu forumda yapma.

• Başindan geçenleri anlat yardimci olalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Namaz kıl ve Allah'a şükret hocam, doktora gitmene gerek yok.

Milleti kandırıyor aklınca. Ateist olduğunu bilmeyen biri mesajını alıntılayıp "Psikolojik sorunlar şükürle, doktora gitmemekle çözülmüyor" diyecek sonra millet birbirine düşecek. Ne anlıyorsanız fitne çıkarmaktan. Git ötede yap yapacağını, bu forumda yapma.

Bir laf söylesen benim dinimden kime ne? Önemli olan insanlık der ama ondan bile nasibini alamamış
    Neyse yazık elemana.

Bu arada diğer arkadaş için şunu söyleyim.
    İnan Bu dünya da problemi olmayan insan yok, başımdan geçenleri şuraya bir yazsam onlarca olay sayarım, hani herkes der ya yazsam roman olur diye, aynen de hepimizin hayatı öyle ama bak hepsinin ilacı zaman. Eninde sonunda unutup gideceksin. En basitinden sevdiğim kızı asla unutamam diyordum 6 yıl sonra bile rüyamda gördüm ama o bile geçip gitti, inan yüzünü bile hatırlamıyorum artık. Bırak öbür konular da uçup gidecek günü gelince...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.