Şimdi Ara

PSİKOLOĞA GİTMEK İSTİYORUM-YARDIM EDİN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar psikoloğa gitmeye karar verdim..yoksa kafayı yiycem..ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bunu tecrübeli arkadaşlardan yadım bekliyorum

- ilk olarak ne yapmam lazım? yani herhangi bir hastanenin psikoloji servisine gidip görüşebilir miyim doktorla?

-ikincisi de ben bu adama herşeyimi nasıl anlatabilirim diye tereddüt ediyorum...siz nasıl başa çıktınız bunla?

• evet önce internetteki devlet randevu sisteminden yakın bi hastaneye doktor secerek randevu al ama biraz uzun süre sonraya veriyorlar ozamana kadar dayanman lazım doktora herşeyini anlatabilirsin ama önce doktorla bir süre konuşucaksın sen doktorun güvenilirligi hissetiğin anda içindeki herşeyi aç ben bugüne kadar gittiğim pskiyatrların hiçbirinde güvensizlik sıkıntısı cekmedim . büyük ihtimalle antidepresan yazıcak sana onları düzgün kullanmaya ve cok alışmamaya bak derim . ben hala bırakamadım mesela antidepresan kullanmayı. kolay gelsin

edit : başlığı psikaytr diye okudum pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamwalker23 -- 3 Temmuz 2013; 0:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamwalker23

evet önce internetteki devlet randevu sisteminden yakın bi hastaneye doktor secerek randevu al ama biraz uzun süre sonraya veriyorlar ozamana kadar dayanman lazım doktora herşeyini anlatabilirsin ama önce doktorla bir süre konuşucaksın sen doktorun güvenilirligi hissetiğin anda içindeki herşeyi aç ben bugüne kadar gittiğim pskiyatrların hiçbirinde güvensizlik sıkıntısı cekmedim . büyük ihtimalle antidepresan yazıcak sana onları düzgün kullanmaya ve cok alışmamaya bak derim . ben hala bırakamadım mesela antidepresan kullanmayı. kolay gelsin

hocam galiba benim gideceğim de psikiyatr tabi ben ayırmını yapamıyorum

peki devlet randevu sistemini nasıl kullanabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğan Görünümlü Şakirt

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamwalker23

evet önce internetteki devlet randevu sisteminden yakın bi hastaneye doktor secerek randevu al ama biraz uzun süre sonraya veriyorlar ozamana kadar dayanman lazım doktora herşeyini anlatabilirsin ama önce doktorla bir süre konuşucaksın sen doktorun güvenilirligi hissetiğin anda içindeki herşeyi aç ben bugüne kadar gittiğim pskiyatrların hiçbirinde güvensizlik sıkıntısı cekmedim . büyük ihtimalle antidepresan yazıcak sana onları düzgün kullanmaya ve cok alışmamaya bak derim . ben hala bırakamadım mesela antidepresan kullanmayı. kolay gelsin

hocam galiba benim gideceğim de psikiyatr tabi ben ayırmını yapamıyorum

peki devlet randevu sistemini nasıl kullanabilirim?

tc-kimlik vb bilgilerle giriş yapıyorsun galiba önce şifre kullanıcı adı tarzı bişey alıp üye oluosun siteden sonra girişi yapıp hastane-doktor seçip en yakın zamana randevu alabilirsin hastaneye gittiğinde direk bilgisayardan kontrol edip alıyorlar zaten

http://hastanerandevu.gov.tr/Randevu/

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğan Görünümlü Şakirt

arkdaşlar psikoloğa gitmeye karar verdim..yoksa kafayı yiycem..ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bunu tecrübeli arkadaşlardan yadım bekliyorum

- ilk olarak ne yapmam lazım? yani herhangi bir hastanenin psikoloji servisine gidip görüşebilir miyim doktorla?

-ikincisi de ben bu adama herşeyimi nasıl anlatabilirim diye tereddüt ediyorum...siz nasıl başa çıktınız bunla?

Öncelikle randevu almalısın.

Giderek, internetten ya da telefon ile randevu alabilirsin.

İkincisi o adam akşama kadar kaç kişiyi dinliyor. Ne olacak anlatsan? Ben de gittim gayet faydasını gördüm. Kasım ayından beridir gidiyorum.

Tavsiyem işin ehli birine gitmen. Hangi ildesiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.