Şimdi Ara

Psikolog olamamaktan korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • klinikleri falan araştırıyorum,anladığım kadarıyla gerçekten üniversite değil benim ne kadar dolu olduğum önemli çünkü haliç üniversitesi mezunu da psikolog oluyo boğaziçi üniversitesi mezunu da,çok istiyorum ya psikolog olmak
    1.sınıftayım şimdiden telaş sardı napsam da doldursam kendimi falan psikoloji mezunu olup yl de yapıp psikolog olamamak beni çok üzer yani psikoloji okuyorum ve psikolog olmalıyım ben halkla ilişkiler departmanında çalışmak için veya reklamcı olmak için psikoloji okumuyorum ya da akademisyen olmak için
    ne yapmalıyım doldurmak için kendimi,bana tavsiye verin lütfen

• Hocam pazartesi günü okul baslıyor profesorlere sorarım ama katılabildiğiniz kadar konferansa seminere katılın hocalarınızın peşinden ayrılmayın derim maalesef bölümlerimiz tutmuyor keske daha fazla yardımcı olabilseydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek yapıcaksın onun için ama zor yüzde birlik dilime girmen lazım bence endüstriyel psikoloji ye falan yönel klinik zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahahahahahaahahahahahahahah haliç üniyle boğaziçini karşılaştırmış adam,aynı zaten yea evet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: green_arrow

ahahahahahahaahahahahahahahah haliç üniyle boğaziçini karşılaştırmış adam,aynı zaten yea evet..

ikisi de iyi bir kilinikte psikolog olarak çalışıyor
  • arkadaslar psikoloji bölümü gercekten kötü bir bölüm mü?klinik psikolojı yapmak bu kadr mı zor arkadas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Hayatından Korkuyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.