Şimdi Ara

psiklojim bozuldu yerimde olsanız naparsınız???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi bir anadolu lisesi mezunuyum fakat hiç çalışmadım.yazılıdan 1 gün önce ezberler geçer giderdim.neyse 12. snıfta 180k geldi sonuç. çalışmadım diye mezuna kalıyım dedim zaten o sıralamada düzgün bir bölüm yok.daha sonra mezun senemde eşek gibi çalştım 50net ile başadığım serüvende 85 nete çıktım sonlara doğru ama sınav anında ellerim titriyordu okadar heycanlıydım snavdan kaçıp kurtulmak istedim falan ve sınav sonucm berbat geldi 500k falan aylarca ağladım hayatım bitti dedm lysye çok çalışmadan girdim sınava 190k ya çekebildim bu sonucu.1 sene kalrsam sınavda kalp krizi geçiririm heralde dedim ve kötü bir bölüm tercih ettim.ama bırakacağım , bu sene yada seneye .
    bu sene ise kırık obpye rağmen tekrar girdim ve yüksek olasılıkla 80-90 bin arası gelecek.

şimdi soruma gelecek olrsam bu sene iyi kötü sınf öğretmenliğini tercih etmeli miyim yoksa 1 sene daha deneyip derece yapmayacağmı bile bile pdr için zorlamalı mıyım.yani1 sene daha beklemeyedeğer m pdr .hani bana sorsanız ben sınf öğretmenliğinde de mutlu olurum.ama atanamazsın diyolar falan.gerçi artık pdrde öldü deniliyor.yaşım şuan 20 arkadaşlarımın çoğu mezun olacak ve ben hala buralarda kara kara düşünüyorum psikolojim bozuldu siz beim yerimde olsanız napardınz?*?

özet: 3.senesinde kırık obp ile sınıf öğretmenliği tercih edilmeli mi yoksa 1 sene daha beklenip pdr zorlanmalı mı.siz olsanız ne yapardınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezunkaremezun -- 12 Haziran 2016; 1:22:56 >

• up özeti okuyup cevap verin bari bu kardeşinize
  • Öğretmenliğin hali belli kardeşim kal bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cancanlako kullanıcısına yanıt
    ya evet biliyorum farkındayım fakat derecelik bir insan değilim kalıırsamda maksimum 30-40k olur tabi onunda garantisi yok.pdr dışında ne için kalabilirimki seçenek yok ve pdrde yavaş yavaş bitti diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezunkaremezun

ya evet biliyorum farkındayım fakat derecelik bir insan değilim kalıırsamda maksimum 30-40k olur tabi onunda garantisi yok.pdr dışında ne için kalabilirimki seçenek yok ve pdrde yavaş yavaş bitti diyorlar

İlerde pişman olursun kırık puanla sınıf öğretmenliği yazdım diye ama emin ol

haklısın psikolojim bundan bozuldu zaten.1 sene daha kalırsam yaş 21 olacak. birde seneyede kazanamazsam naparım
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Öğretmen olucaksan sınıf öğretmeni olma dostum.Branş öğretmeni olursan ve reklamını iyi yaparsan çok güzel paralar kazanabilirsin,bu sana bağlı.Öğretmen olucam diyorsan sınıf öğretmeni olma kendine yazık etme

• Hocam idealist biriysen öğretmen olma çok pişman olursun git bak kpss sayfalarına etraf aptallarla dolu tabi içinde iyileri de var ama onlar azınlıkta kalıyor.Çogunun bilmedigi bir sey yok zaten über zeka hepsi

• Bence sansin varsa aile meslegine yonel, kendi isini ilerlet.. Ya da kurs vs alarak belgelerle is kur.

Birisi soyle demisti; ygslys nin hayatimda ne kadar kucuk bi yeri oldugunu yillar sonra fark ettim..

He illa okucam diyosan, adam gibi yerde oku, yoksa zaten issiz kalcan, kalcaz..

• DiAlucardV D kullanıcısına yanıt
    Atanması zor mu?

• simülatör kullanıcısına yanıt
    Aslında idealist biri değilim.okuduktan sonra rahat iş bulmak istiyorum sadece

• mezunkaremezun kullanıcısına yanıt
    O zaman yaz beklemeden bence garanti meslek yani kpss ye baktıysan sorulara ygs lys yanında teog duzeyi kalır her turlu atanırsın ama dedigim baska fikirler varsa sıkılırsın bir sure sonra çünkü eğitim fakultelerinin verdiği belli eğitim vardır onun dışına çıkmaz

• simülatör kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.ben yine kpssye gireceğim aklımda.fakat üniversite de okumak istiyorum.peki egitim fakültelerinin kontenjan düşürülecekmiş sanırım.bu sinif ögretmenliğinin kpss puanini düşirmz mi sizce

• 21 yaşındayım bu ekim 22 olacağım bana hazırlanmak bu sene kısmet oldu kötü geçti sınavım bir daha hazırlanacağım hayat çok zor kardeşim düzgün bir gelir getirmeyecek seni mutlu etmeyecek bir bölümde okumak daha da zor maksimum 1 sene daha yanar ama kendine güveniyorsan kal derim çalışacağını biliyorsan iyi düşün taşın derim.
    Ogretmenligin belli olan hali nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hallelujah.15

Ogretmenligin belli olan hali nedir ?

Atanmak dert,atandığın yer ayrı bir dert ,bölümü bir yere gitmek için yazdigindan o çocuklarla uğraşmak dert,belli bir yerde çalışmaya baslasan sendikana göre pat diye dağın başına tayin çıkıyor bu dert

• Alfa Bey A kullanıcısına yanıt
    Bana kalsa inanın sorun degil çalışırım.fakat ailemin bana olan inancının bittiğini görmek çok koyuyor.dün babam bu saatten sonra okuycam diye yorulma yaşin zaten 21 olacak okuyupta napacan dedi
    Ben 1 sene daha deneyeceğim desem bişey demezler karışmazlar fakat onlar için artık işe yaramaz tembel biriyim ve bunu gözlerinden anlıyorum zoruma gidiyor.1 sene daha kalırsam önemsemezler artık beni.görmezden gelirler kazanacagima inanmazlar.hani kazansam bile sevinirler mi emin değilim hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.