< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Psikiyatri'ye gitmeye karar verdim.

-
-
Çünkü bu problem hayatımı çok kötü etkiliyor.Belli bir yaşa gelmiş birisi olarak kızlara iletişimim kötü olduğu için destek almak yanlış mı? İnan kız için yaşamıyorım. Ama bunu problem kabul etmemek daha yanlış bence. Yaşadığım diğer sorunlara bakarsak hepsi güzel bir ilişki ile çok rahat geçecek sorunlar. Cesarerli olunca kızlara yine gidip asılmayacağım. Kız kardeş sahibiyim asla bir kıza haddimi aşacak şekilde davranmam. Ama belki doktor sayesinde insanlarla daha rahat konuşma fırsatı bulabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşim kızlarla konuşma sorunun varsa bunu psikiyatra giderek aşacağını düşünmen maalesef çok gerçekçi değil.İş sende bitiyor.Bunu aşman için korkunun üzerine gitmen lazım.Yani kurstamısın okuldamısın , her seferinde gidip bir kıza bir şey sor.Saati sor veya yol tarifi sor.Zamanla kızlarla bu sayede diyalog halinde olduğun için beynin yavaş yavaş bunu sorun olarak görmekten vazgeçecek.Unutma ömür boyu konfor alanında kalırsan gelişemezsin.Birşeyi yenmek istiyorsan üstüne gitmekten başka çaren yok.Psikiyatra gittiğin zaman sihirli bir şekilde çözemezsin yani dediğim gibi iş sende bitiyor
-
İlaç almak için gidecem. Selectra varmış baya iyi diyorlar.
Teşekkürler.Biliyorum ilaçlar mucize etkisi göstermeyecek ama en azından her gün yaşadığım ani huzursuzluk moral bozukluğu hissini yok ederse insanlarla iletişimimde daha iyi olacağımı düşünüyorum. Kızlara yürümek anlamında da değil aslında. Sizin de dediğiniz gibi normal konuları konuşmak istiyorum. Zaten konuşmaya alıştıkça sevgili bulmak zor değil gibi.
alakası yok.ilaç sadece beyni uyuşturduğu için konuşabildiğini zannediyorsun.ilaca bağımlı olmak ne kadar sağlıklı ? illa biz sana ilaç kullanma demiyoruz ilacınızda kullan tatbiki ama psikolojik anlamda yenmek in çoğu şeyde olduğu gibi üstüne gitmelisin.o zaman herkes 2 3kişiylr konuşamadığı için ilaç alsın :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki ilaç için git kimse sana gitme demiyor , ilacıd a kullan tabi ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan.Ama birde bu sorundan kaçmak yerine üstüne gitmeyi dene derim ben .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 24 Temmuz 2022; 4:44:11 > -
cicibebeyi birakin derse napcaksiniz
-
Bir paket cicibebe 8 lirayı geçti. Uzun adam bıraktırdı bana.
Evet yaygın anksiyete krizi grubuna hoşgeldiniz böyle bir ülkede böyle bir dünyada yaşayıp bunları yaşamayan zaten cennette yşıyordur cünkü bunları yaşıyan bilir sizi tebrik ederim bu sorunları hissedip tedaviyi seçtiniz milyonlarca insan tedaviyi reddedip deli gibi ortalarda dolaşıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar öncelikle , Yazdıklarının bir kısmı bende de mevcut fakat benim anksiyete durumum stres kaynaklı ortaya çıkmıştı. Kpss sürecim çok uzun sürmüştü sonunda dayanamadı vücut bir yerde patlak verdi. İlk başta ilaç kullanmadım aradan 3 sene geçti ama takıntılarım, gereksiz kalp çarpıntılarım geçmedi. Nihayetinde tekrardan doktora gidip bu sefer ilaç kullanmaya karar kıldım. Şuan selectra 50 mg başladım 6. günüm çok düşündüm kullanıp kullanmama arasında ama bu sefer kullanacağım dedim. İş sadece ilaçta bitmeyecek biliyoruz kendimizi değiştirmemiz gerekiyor oda zamanla inş olacaktır diye düşünüyorum. Herkes birşey yazıyor yazacakta ilaçlar her bünyede aynı etkiyi de göstermez zaten bu ilaçlar en az 3-4 hafta sonra etkisini gçsteriyormuş. Umarım çekincelerimden, utangaçlıgımdan kurtulup vurdum duymaz biri olurum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ReLaX_35_ -- 7 Nisan 2022; 16:49:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X