Şimdi Ara

Psikiyatri bölümündeyim soruları alayım ss li edit: 36 mg concerta verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
13.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat dağınıklığı ve derse odaklanamama sorunum var. Doktora concerta vermesini emretcem inşallah bayan doktor gelir çok tatlılar ☺️

Not: forumda resim yüklenme sorunu oldugu için direk link olarak veriyorum

http://i.hizliresim.com/zVoj6Y.jpg

Edit: 36 mg concerta verdi doktor tam benim kafadan ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 11 Eylül 2015; 12:21:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Concerta Tıbbi Sicile İşler mi?

Concerta, dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB) tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. İlaç sicil sistemine girilir ve Sağlık Bakanlığı tarafından denetlenir. Bu nedenle, Concerta kullanımı tıbbi sicile işlenecektir.

Benzer şekilde, Ritalin de DEHB tedavisinde kullanılan başka bir ilaçtır ve tıbbi sicile işlenecektir.

İlaç sicili, kişinin aldığı tüm ilaçların kaydını tutmak için kullanılan bir sistemdir. Bu kayıt, ilaçların kötüye kullanımını önlemek ve kişilerin sağlık durumlarını takip etmek için kullanılır.

İlaç sicili bilgilerine, yetkili sağlık çalışanları, eczacılar ve devlet kurumları tarafından erişilebilir. Bu bilgiler, ilaç etkileşimlerini önlemek, ilaç bağımlılığını tespit etmek ve genel sağlık hizmetlerini iyileştirmek için kullanılır.

Bu nedenle, Concerta veya Ritalin gibi reçeteli ilaçlar kullanıyorsan, bu ilaçların tıbbi siciline işleneceğini ve yetkili kişiler tarafından erişilebileceğini bilmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sonucu yaz

• Devlet hastanesi mi?Ne kadar ucret veriyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Devlet hastanesi mi?Ne kadar ucret veriyorsun?

Nerde yasiyorsunuz usta devlette para vermiyosun sigorta ile gidiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

Nerde yasiyorsunuz usta devlette para vermiyosun sigorta ile gidiyorsun

Valla en son gittim eczanede katki payi muayne ucreti bir suru sey gecirdiler

• quote:

Hocam gatadayım ücretsiz muayene oluyorum tabiki ilaç alırken muayene ücreti ödüyorsunuz

• Aldınız mı concertayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

Aldınız mı concertayı

Hocam daha muayene olamadım. Doktora yalvaracaz artık. Hiç kullanmadığım için versin diye önceden 26 mg kullandım dicem

• En iyi antidepresan hangisi sence??
  • Xanax yazar geçer bence

• quote:

Orijinalden alıntı: last_emperor3227

Xanax yazar geçer bence

Xanax yazarsa kabul etmeyeceğimi söyleyecem abi banane gitsin concerta yazsın
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Eee sonuç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

Aldınız mı concertayı

Hocam daha muayene olamadım. Doktora yalvaracaz artık. Hiç kullanmadığım için versin diye önceden 26 mg kullandım dicem

26 mg diye bişey yok vermemiştir tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Sonucu yaz

Verdi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_emperor3227

Eee sonuç?

36 mg concerta verdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • prospektusunde ve eczacilar odasinin onayladigi maksimum gunluk doz 54 mg yani 5mgx9 ritalin demektir.ancak bu doz da etkili olmazsa alcak doktor 72 mg a gecis yapinca ki bu dozun aylik maliyeti 129x2 ytl idir,anormal derecede tasikardi baslar.kalbiniz 130 a dayanir ki bu sebeple cocuklarda ani olumler meydana geldigi rivayeti vardir bazi internet kaynaklarina gore.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

prospektusunde ve eczacilar odasinin onayladigi maksimum gunluk doz 54 mg yani 5mgx9 ritalin demektir.ancak bu doz da etkili olmazsa alcak doktor 72 mg a gecis yapinca ki bu dozun aylik maliyeti 129x2 ytl idir,anormal derecede tasikardi baslar.kalbiniz 130 a dayanir ki bu sebeple cocuklarda ani olumler meydana geldigi rivayeti vardir bazi internet kaynaklarina gore.

Hocam iyide ilacı ben bedava aldım 129 tl nerden çıktı sadece 23 tl muayene parası ödedim
  • Özellikle neden concerta istedin? Sebebi nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kendi muayenesi olan bir bayana gidiyordum 250 lira veriyordum çok iyiydi ama emekli oldu. Şimdi özel hastaneye gidiyorum 75 lira veriyorum ama sadece yarım saat sürüyor. Yarım saatte ben ne anlatacağım.

Risperdal, Akineton, Cipram kullanıyorum. Özel okula gidiyorum hocaların kibrinden geçilmiyor haliyle kendimi derse veremiyorum. SBS'de ilk 5000'e girmiş yapmış adamım ama LYS stresinden dolayı intiharı düşünüyorum.
  • bu bedava saglik bu ulkeyi batircak demedi demeyin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.