< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qbert1903 -- 19 Eylül 2023; 13:36:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Güncellemeden sonra teybin ses dengesi bozuldu. 14 seviyesindeyken aşağı yukarı yapınca sesi bir anda patlama oluyor. 20 küsürlere çıkarıyorum sanki ses artmıyor gibi gibi saçmalamaya başladı ses seviyesi kısmı :( |
|
C4 X İçin güncelleme izni vermiyor |
|
@sarppy hocam ellerinze sağlık, konu çok güzel ve detaylı bir rehber olmuş. 2022 Grandland Ultimate + PP aracımda yönergeleri takip ederek güncellemeleri yaptım. Yapacak arkadaşlar için takribi 30dk sürüyor bilgilerinize. Yalnız güncellemeden sonra hayatımızda hiçbir şey değişmedi sanırım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 3 Ekim 2023; 21:22:57 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 3 Ekim 2023; 22:49:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Mokka E 2023 model aracım için VIN numarası ile kontrol ettiğimde "OPEL UPDATE does not allow the update for this vehicle. We recommend you to access to the website of the brand." hatası alıyorum. Bunun bir çözümü var mı acaba. |
|
My Opel uygulaması sanırım dünyanın en kötü uygulaması olabilir, bugüne kadar sadece 2 defa bağlanabildim. VIN bilgim uygulamada kayıtlı fakat web sitesinden girince kayıtlı görünmüyor ve web de kayıt edemiyorum. Uygulamada belli km gidersem update başlayabilir gibi bir şey çıkıyor ama bağlanamadığı için sanki hiç km yapmıyorum gibi oluyor. Nereden baksanız saçmalık. Android kullanıyorum. Bilgisayarda Mac kullanıyorum ama oradada dediğim gibi " OPEL UPDATE does not allow the update for this vehicle. We recommend you to access to the website of the brand." hatası alıyorum. |
|
telefonunuz un bağlantısını silin. Yeniden kurun telefonla eşleşmeyi bütün uyarılara onay verin kişisel bağlantı noktası telefon da açık olsun.Bağlandıktan sonra telefonla. my opel i açın güncellemeleri kontrol edin gelmesi lazım. Sonra mac de şase yi ekleyebilirsiniz. |
|
şeklinde hata verdi. Bize yok galiba. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasha_Ether -- 29 Ekim 2023; 19:23:29 > |
Son güncellemede ne gibi bir değişiklik oldu acaba bende de 2021 c3 ac var eğer çok mühim değilse hiç uğraşmayayım diyorum... |
|
Merhaba, Citroen ailesine 2019 model C5 AirCross ile yeni katıldım. Öncelikle verdiğiniz bilgiler için sizlere teşekkür ederim. Güncelleme konusunda bir sorum olacak, citroen uygulamasında güncelleme dosyası görünüyor lakin dosyayı indiremiyor.( bağlantı hatası diyor) Peugeot update uygulamasını kurdum, uygulama cıtroen uygulaması ile aynı kod numaralı güncellemeyi buldu ve USB üzerine yazdı. 1) USB yi Peugeot update ile hazırladığım için Güncellemeyi araçta yaptığımda sıkıntı olur mu ? 2) Güncellemeler nasıl bir fark yaratıyor, güncellemeye değer mi ? Bu konular hakkında bilgisi olan varsa cevaben rica ederim. İyi günler. |
|