Şimdi Ara

PSA Araçlar İçin Multimedya Ekranı ve Harita Güncellemesi (Citroen, Opel, Peugeot) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
58
Favori
85.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2021 sonrası 208, 308, 408, 508 servis harici güncellenemiyordu en son.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhabalar... 2023 Grandland Elegance aracımı yeni aldım. Haliyle özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum. Sizin de bahsettiğiniz gibi tüm aşamaları doğru bir şekilde yaptım. Ancak dünden beri bir türlü başarılı olamadım. Ben de aynı uyarıyı alıyorum. Forumda bu konu ile ilgili bilgi sahibi olan var mıdır acaba...

Bir de ikinci bir merak konusu olarak şunu sormak isterim. Arabanın içinde bildiğimiz geleneksel ESC yafa ESP düğmesi bulunmuyor. Bu donanım muhakkak ki araçta mevcuttur çünkü zorunlu. Şerit takip varken ESC/ESP olmaması mantıksız olur zaten. Ama anlamadığım eski araçlarımda konsolda mutlaka bir düğme olurdu. İstediğim zaman devre dışı bırakabilirdim. Bu arabada düğme yok ya

PSA Araçlar İçin Multimedya Ekranı ve Harita Güncellemesi (Citroen, Opel, Peugeot)

da ben mi bulamıyorum anlamadım gitti.

• ahmetsen52 A kullanıcısına yanıt
    Usb yi fat32 olarak formatlayıp, doğru yazılımı indirdiğinize emin olun. Esp gibi bir tuş yok bizim grup araçlarda :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2023 model citroen c3 aracım var, yaklaşık 1 senedir devam eden ekran dokunmatik sorunları ve bu nedenle klima gibi şeyler verimli kullanılamıyor. Yetkili servisler yazılım kaynaklı diyor, bunun aslı nedir? veya çözümü var mı çünkü bu kadar uzun sürede yazılım sorunu olsa güncelleme gelirdi illa ki diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneLastKiss -- 8 Nisan 2026; 0:50:36 >
  • 2021 citroen c4 aracım var. Araçta kablolu car play vardı. Ucuz bir kablosuz aktarıcı aldım ama memnun değildim. Şimdi carlinkit aldım ancak ilk denememde bağlantı kuramadım. Şimdi kablolu car play bile çalışmıyor. Arabayı hiç güncellemedim. Güncelleme işe yarar mı sizce?

Güncellemek için my citroen uygulamasından link istedim ama mailde link kısmı boş geldi.

Elinde mac veya windows için my citroen uygulaması olan var mı?

PSA Araçlar İçin Multimedya Ekranı ve Harita Güncellemesi (Citroen, Opel, Peugeot)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.