Şimdi Ara

PS5 Pro'nun yeni versiyonu geliyor: Ne farkı olacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam boşuna kendinizi üzmeyin zaten almaya değer bir konsol olmadı ps5. Ne adam gibi oyun çıktı ne exc bıraktılar ortalıkta. Hem exc yok hem oyun yok sadece zam var. En kötü nesil bu oldu yani. Ekonomik durumların bu halde olması kötü tabii ama bunu teselli için söylemedim gerçekten böyle. Bence bir kaybınız yok. Umarım ekonomik durum bakımından daha iyi günler görürüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam yani Pro almaya gerek yok mu diyorsunuz?

• PS5'i haftalardır açmıyorum bile. Aynı oyunları ikinci kez bitirmekten sıkıldım. Durmadan cihaz üreteceklerine PS oyun stüdyolarına yatırım yapsalar da oyun oynasak. Böyle yeni cihazın ne anlamı ne heyecanı oluyor.

Yaklaşık 2 ay önce aldım bütün her şey dahil 30.000 liraya denk geldi içinden de ₺2.000'lik kod çıktı oyun satın almak için. Bu arada hatırlatayım dijital sürüm aldım.

GÜLEREK KAYBETTİKLERİNİ AĞLAYARAK KAZANAMAZSIN
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Ben olsam imkanım varsa pro alırdım, ama kısıtlı bütçe varsa ikinci el garanti devam eden ps5 bile iş görür.

• skywalkercry S kullanıcısına yanıt
    dumpple daha beterini 20 yıldır yapıyor yinede överek alıyorsunuz SONY yapınla dashack geçior...

• Bu olay niye haber oldu anlamadım. Her konsolun daha az enerji harcayan, daha az ısınan, daha az yapım maliyeti olan versiyonları nesil boyunca çıkmaya devam eder. İlk defa olan bir şey değil. Yıllardır olan bir durum. Kullanıcı bir şey hissetmez bile çünkü oyun performansına hiçbir etkisi olmaz.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Ortada yeni bir şey yok da gereksiz haber yapmışlar. Her nesilde zaten teknoloji geliştiği için eski teknolojiye sahip cihazların fabrikasyon olarak üretim maliyeti düşer. Kullanıcı farketmez çünkü aynı performansı verir. Sadece maliyet azaldığı için şirket bir tık daha fazla kar eder. Çünkü aynı fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

beni tek üzen 6 pro olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zor ama alsak dahi oynayacak vakit yok,

boş zaman yok,

buna ayıracak enerjim yok

ben gta 6 muhabbetine almıyorum daha konsolu o zamana dogru da 6 çıkacak derlerse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.