Şimdi Ara

PS5 oyunlarının Türkiye fiyatları ortaya çıktı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
8.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Methecha kullanıcısına yanıt
    dolar 1.25 olduğunda hiç böyle bir muhabbetimiz olmuyordu, çünkü alabiliyorduk 100 dolarlık ürünü düşünmeden

  • paco_ct kullanıcısına yanıt

    2013 yılında ps4 e bugünün euro kuru bazında 500 euro ödedin.Bunu biliyorsundur.Ps5 in fiyatı avrupa ile aynı şuan Türkiye de.Vergileri Sorgulamak lazım.Birim para değerlendirmesi doğru değil.

  • Olaya bak biz dışarı gitsek konsolu buradan daha ucuza alabiliyoruz onlar buraya gelse oyunu kendi ülkelerinden daha ucuza alabiliyorlar resmen konsol turizmi olacak. Gerçi adamlar tenezzül dahi etmezler üç beş için ama genede teoride mümkün.

  • zamanında vergi indirmiyle amazon.de'den ps4 slim 500gb o paraya almıştım nerden nereye... gerçekti hayal oldu

  • Methecha kullanıcısına yanıt
    E benim beyaz troll kardeşim. ABD asgari ücreti 2020 = 1305 dolar ortalama. ABD'de asgari ücretli 2,60 konsol alıyor ayda. Senin asgari ücretlin ise 3,60 AY çalışarak 1 konsol alıyor. Yani o birine gerek yok diyorsun ya, Elin adamı kendi "birimi " ile asgari ücreti ile senin asgari ücretlinden ayda 9,36 kat fazla konsol alabiliyor.

  • bu paraya bu oyunları alırsam cümle alem ... :)ülkenin geldiği hale bak herkes bizimle billur geçiyor

  • Methecha kullanıcısına yanıt
    hiç playstation alma ihtiyacım olmadı o yüzden ödemedim 😊 Türkiyede verginin vergisinin vergisini ödüyorsunuz resmen ama Türk lirasının kaybettiği değere göre de bir bakmak lazım bir çok ülkede eskiden Türk lirasına yatırım yapılıyorken şimdi unutulmaya yüz tuttu nerde hata yapıldı? TL değer kaybetmeden önce hiç kimse birim hesabı yapmıyordu ihtiyaç yoktu çünkü alabiliyorduk ben o yıllarda öğrencilik hayatımda harçlıklarımla 1 ay para biriktirip sistem topluyordum.o yüzden bırakta insanlar yapsınlar birim karşılaştırmasını ,saçmalık olarak görmüyorum ülkenin parasının kaybettiği değerdir insanları birim fiyat karşılaştırmasına iten,şu anda dolar 2-3 civarlarında seyretse hiç kimse birim karşılaştırma ihtiyacı duymayacak alabilecek çok rahat bir şekilde istediklerini,ekonomi TL değer kaybı devam ederse en son Kemal Sunal filmlerindeki gibi vitrinlerde ekmek banacak insanlar almak istedikleri ürünlere o yüzden bırakta yapsınlar yapabiliyorlarken 😊😉





  • misterrium kullanıcısına yanıt
    ps5 ön siparişie açıldı 30dk da tükendi bu nasıl iş ?

  • misterrium kullanıcısına yanıt

    :) Niye beyaz troll oluyorum onu anlamadım.Ben de Türkiye de bu fiyattan konsol alamayanlardanım.Öyle kıyaslamaya girersen işin içinden çıkamazsın.yunanistanda asgari ücret 758 euro.konsol 500 euro.Her ülkeyi kendi içinde değerlendirmek lazım.Şöyle düşün komşunda bmw var sende yok.O ticaret yapar ayda 30 000 kazanır sen memursundur 4000 kazanırsın.Bende niye bmw yok diyemezsin.Eğer konsol 4500 olarak açıklansaydı bu konu açılmazdı.Vergileri eleştirmek gerekli bence.

  • Bu ne la konsolu alsak oyunu alamayız 1 böbrek calısır bu oyunlara :D

  • Methecha kullanıcısına yanıt
    Sorun komşumun fazla çalışması benim az çalışmam değil. sorun bizleri yönetenler yüzünden benim komşumdan fazla çalışıp, komşum bmw ye binerken benim metrobüse binmem.

    Komşumdan daha fazla çalışıyorken, haftasonu çalışıyorken, fazla mesaiye kalıyorken, işbilmez patronların ağız kokusunu çekerken, komşum 1 yıl 10 ayda mercedes 200d alırken ben 23 yıl 8 ayda alabiliyorum.

    Kendi içinde de değerlendireceksen durum bu. Türkiyede kendi içimde değerlendirirken 8300 liralık konsolda aynı mantık gidersek senin mantıgınla asgeri ucretin 21580TL olması lazım ki benim asgari ücretlim de 2.6 konsol alabilsin ayda

  • the_dedektif kullanıcısına yanıt

    senin benim vergimi yiyen bakan çocukları var veya dolarla maaş alanlar. Birde kim bilir kaç tane geldi milyonlarda gelmedi ki bu ürün

  • Beyler hiç boşuna sidik yarışına girmeyin. Xbox da alsanız, ps5 de alsanız, pc de toplasanız, her türlü ortalama bir Avrupa ülkesinden iki üç kat daha pahalıya almış olacaksınız.

    Bu saatten sonra şunu almak daha karlı, bunu yapmak daha mantıklı gibi önermelerin tamamı çöptür.

    Devlet her türlü öpecek sizi. Bundan kaçış yok.

    En iyisi elinizde olanla idare edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derlemeler kullanıcısına yanıt

    Konsolu alır vitrine koyarız  

  • 20 25 mi vermen lazım :D şaka yapıyorsun herhalde ya da fanatiklikten gözün dönmüş. Bu arada hem one x hem de pc ye sahibim. İkisinin yeri de farklı, gamepass oyunlarını Xbox da ortak ve ücreti daha uygun oyunları ise pc de oynuyorum, moba vs online oyunlar zaten pc de. Bu arada bilgisayarımı daha geçen ay sadece kasa olarak 6k ya aldım one x de 2k ya almıştım ;)

    Biraz gözünüzü açın fanatikliğin lüzmu yok, kimse size para vermiyor. Adam 25k yazmış ya rtx 3080 alacak sanki NBA oynamak için :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cp2077 ile kıyaslamak doğru olmaz çünkü pre order bi oyun artabilir fiyatı ama yinede pahalı bu psn oyunları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH adeta bir ağlama duvarı ilgili yada ilgisiz her haberde benzer serzenişler geçmiştede vardı bugünde var yarında olacak

  • Ps4 pro ilk çıktığınfa uncharted oyunla birlikte 1800 tl almıştım şimdi tek oyun 700 tl ps5 8000 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.