Şimdi Ara

PS5 ile PS4 arasındaki fark PS4 ile PS3 arasındaki fark gibi uçurum olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS4 ile PS3 grafikleri arasında korkunç bir fark vardı mesela Uncharted 1-2’nin grafik kalitesiyle Uncharted 4 farkı ya da God of War 3 ile God of War 4 gibi.

God Of War 4 ya da RDR2’nin bile gözümüze şu anki God of War 3 grafiği kalitesinde gelmesi mümkün olur mu PS5 oyun grafiklerini görünce? Yani grafiklerin sınırı nereye kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PS4 çıktığında da herkes PS3 ile PS4 arasında, PS2 ile PS3 arasındaki fark kadar yok demişlerdi. Şimdi PS5 çıktığında da aynı şey olacak

Kısaca evet, büyük fark bekliyorum.
  • Su anda bile kagit uzerinde ps4 ile ps5 arasinda 4 kat guc ve potansiyle farki goruluyor. Yazilimlarin tam olarak ps5 e adapte olmasiyla, yani verimin artmasiyla bundan cok daha buyuk farklar bekleyebiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fark elbette ki olacaktır ama bu farkı en çok oyun yapımcıları ve yaptıkları eserler oluşturacaktır diye düşünüyorum.

• Bana göre Film kalitesinde CGI olması lazım uçurum olabilmesi için. Disney animasyonları kalitesinde bile olsa şimdiki grafiklere göre bir uçurum olmaz benim için.

• Grafik olarak gelişme her nesilde olur olacakta kaplama kalitesi karakter modellemeleri olsun. Asıl sıkıntı ses efektleri patlama çatlama efektleri nasıl olacak. Ps 3 ile ps 4 arasında neredeyse ilerleme göremedik animasyon teknolojileri olsun ses efektleri olsun. Ps 2 ve ps 3 arasında tamamen bam başka seviye vardı misal sadece grafik değişimi yoktu animasyonlar ses efektleri hepsi uçmuştu ps 4 de ise sadece texture karakter modellemeleri görebildik. Ps 5 de ses üzerine çok daha fazla yoğunlaşacağız dedi ps 4 de ki gibi olmayacak dedi mimari konsolun bakalım göreceğiz. Işıklandırma da Ray tracing kullanacaklarından ışıklandırmada bayağı bir ilerleyecektir. Geriye animasyon ve patlama çatlama efektleri kalıyor. Maalesef daha bir çok oyunda patlama efecktleri hala on yıl öncesinden kalma böyle bakıyorsun oyunun grafikleri aşırı iyi ama patlama efekti o kadar göze batıyor ki bir anda ps 2 dönemine gidiyorsun resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KishouArima -- 29 Eylül 2019; 17:2:24 >
  • Ps5 in bir türlü çıkmama sebebi bu, fark yaratamıyor PS4 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boRa. -- 30 Eylül 2019; 17:43:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ps3 ile ps4 arasında uçurum yoktu ki.Ps2 ile ps3 arasında uçurum vardı.Ben ps5 te uçurum denilecek bir fark beklemiyorum zira grafik teknolojisi çok yavaş gelişiyor.

• Işın izleme teknolojisi olacakmiydi ps5 te

• Asıl sorulması gereken ps4 ile ps5 arasındaki fiyat farkı uçurum olacakmı

• nightdark35 kullanıcısına yanıt
    Evet olacak. Yeni nesilde büyük ihtimalle farkı bu kısımda göreceğiz.
  • GoW 3 ile 4 kıyaslarsan hata yaparsın. GoW 3 ile GoW 3 remastered'ı kıyaslaman daha doğru çünkü 3 ile 4 ün arasında 8 yıl var. Ps5 ile 4 arasındaki fark yeni oyunlar çıktıkça açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sye44ekin -- 1 Ekim 2019; 14:6:59 >
  • Stock ps4 ve pro arasinda bile destekli pyinlarda bariz fark var btf 1 nerf yemeden once cok sasirmistim sonra bariz sekilde butun oyunlarda farki azaltmaya basladi sony stock ps4 yuzunden .,ps5 ile mutlaka ilk etapta olmasa bile bariz fark olucaktir

• Ps5 cıkıs oyununa bakacaz artik onin icin bisey dusunmuslerdir

• Sony neden hep ati ekran kartlarini kullaniyor

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Grand Kanyon buyuklugunde fark olur

• ps5 vs PS4 pro arasında kaldım diyorsanız, 1 aylık deneyim sonucu, eğer sıfır PS4 pro alacaksanız, biraz daha bekleyip ps5 alınır, ama PS4 pro 2. el olarak düşünülebilir.Bu iki konsol arasında kalanlar için tavsiye.

• Up

• Çok fazla fark olmaz. Hali hazırda Ps4 oyun sistemi şu an için bile yeterli seviyede iş görüyor. PS 6 ile asıl fark belli olacaktır. Gerçekliğe daha yakın oyunları büyük ihtimal Playstation 6 ve o dönemin diğer konsolları ile göreceğiz. PS6 ile VR da daha iyi iş çıkaracaktır.

• Biri 30 diğeri 60 FPS, biri ile oyuna girmek için bekle babam bekle,diğeri ile birkaç saniye,birinde evde helikopter kaldırıyorsun, öbüründe cihaz yük altında nasıl bu kadar sessiz diye düşünüyorsun.

Para varsa ps5,yoksa zaten yapacak birşey yok PS4 ile mecbur devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.