< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
PS4 çıktığında da herkes PS3 ile PS4 arasında, PS2 ile PS3 arasındaki fark kadar yok demişlerdi. Şimdi PS5 çıktığında da aynı şey olacak
Kısaca evet, büyük fark bekliyorum. |
Ps3 ile ps4 arasında uçurum yoktu ki.Ps2 ile ps3 arasında uçurum vardı.Ben ps5 te uçurum denilecek bir fark beklemiyorum zira grafik teknolojisi çok yavaş gelişiyor.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KishouArima -- 29 Eylül 2019; 17:2:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boRa. -- 30 Eylül 2019; 17:43:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sye44ekin -- 1 Ekim 2019; 14:6:59 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ps5 vs PS4 pro arasında kaldım diyorsanız, 1 aylık deneyim sonucu, eğer sıfır PS4 pro alacaksanız, biraz daha bekleyip ps5 alınır, ama PS4 pro 2. el olarak düşünülebilir.Bu iki konsol arasında kalanlar için tavsiye. |
Çok fazla fark olmaz. Hali hazırda Ps4 oyun sistemi şu an için bile yeterli seviyede iş görüyor. PS 6 ile asıl fark belli olacaktır. Gerçekliğe daha yakın oyunları büyük ihtimal Playstation 6 ve o dönemin diğer konsolları ile göreceğiz. PS6 ile VR da daha iyi iş çıkaracaktır. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |