n11'de günün fırsatında 19:00'a kadar geçerli fiyat. |
ps5 diskli sürüm 7699
-
-
Güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nman -- 2 Haziran 2021; 15:30:13 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anvil -- 2 Haziran 2021; 15:33:33 > -
Son zamanlardaki en uygun fiyatı sunmuş N11 Tebrikler
-
Teknosa 7500’e sattı iki gün önce. Kur rahat dursa daha uyguna alınabilecek sanki ama…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sunu da ekleyelim.
-
Fiyat iyi bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: calculus07
Fiyat iyi benceFiyatlar hiç iyi değil. Oyun fiyatlarından bahsediyorum. 500TL den kapı açılıyo 1000TL ye kadar uzanıyor. Alacak arkadaşlar bunları da hesap etmeli. Aylık PSN PLUS ücretini de unutmadan ekleyelim.
-
Kırılmıyor mu bu cihazlar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: xotacKırılmıyor mu bu cihazlar?
Ps4 versiyonu 7.55 firm e kadar kırılabiliyor. 5 ler için erken zira fw versiyonuna göre kırılabildiği için bugün kırılsa suana kadar çıkan oyunları oynayabilirsiniz, sonra çıkacaklar için o fw nin de kırılmazı lazım.
Simdiye kadar konsol almamış ama niyeti olan 7.55 veya altı bir pro denk getirip alsın, şimdiye kadar çıkanları bedavaya getirir en azından.
Ps4 kütüphanesinde 50 ye yakın oyun olan 2-3 ps4 parasını, ps4 oyunlarina harcamış biri olarak söylüyorum bunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 2 Haziran 2021; 16:22:34 > -
Konsol oyunları herzaman PC ye göre pahalı olmuştur. Ya indirim zamanında alacaksınız ya da takasla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cryptdlgSunu da ekleyelim.
Kardeşlikle last of 2'yi 100 liraya sahip olabiliyorsunuz. Diskli alırsanız al-sat yaparak beleşe oyun oynamak da mümkün :) PC oyuncuları bu fiyatları atarak kendini kandırır anca
-
Hala pahalı diyicemde ülkede ucuz bişi kalmadıki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CGUzmaniKardeşlikle last of 2'yi 100 liraya sahip olabiliyorsunuz. Diskli alırsanız al-sat yaparak beleşe oyun oynamak da mümkün :) PC oyuncuları bu fiyatları atarak kendini kandırır anca
Alıntıları GösterKendilerini kandırmakla epey bir kara geçiyorlar o zaman
-
Bende hem PC hem ps var :) ikisini aktif olarak kullanıyorum ve ona göre yorum yapıyorumquote:
Orijinalden alıntı: ZarisKendilerini kandırmakla epey bir kara geçiyorlar o zaman
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CGUzmani
Bende hem PC hem ps var :) ikisini aktif olarak kullanıyorum ve ona göre yorum yapıyorum
Alıntıları GösterBen de o şekilde yorum yapıyorum hocam. Benim de hem pc hem ps'de oyun geçmişim var. Konsolda oyun oynamak ayrı bir haz ama iş oyun fiyatlarına gelirse tartışacak bir durum göremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 2 Haziran 2021; 17:3:28 > -
Valla diskli ps5im var last of us 100 lira. Spiderman falan diğer özel oyunları beleşe oynadım :) bana ps çok büyük rahatlık sağladı. En büyük dez avantaj plus üyeliği. Büyük şehirde yaşayan birisi ps alırsa al sat yaparak beleşe oyun oynarquote:
Orijinalden alıntı: ZarisBen de o şekilde yorum yapıyorum hocam. Benim de hem pc hem ps'de oyun geçmişim var. Konsolda oyun oynamak ayrı bir haz ama iş oyun fiyatlarına gelirse tartışacak bir durum göremiyorum.
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: CGUzmaniKardeşlikle last of 2'yi 100 liraya sahip olabiliyorsunuz. Diskli alırsanız al-sat yaparak beleşe oyun oynamak da mümkün :) PC oyuncuları bu fiyatları atarak kendini kandırır anca
Alıntıları GösterTwitchten yada youtube dan adam gibi oynayan birinden oyunu izleyerekte oynamış kadar olursun bence, kardeşlik filan kasmaya da gerek yok ona bakarsan paranda cebinde kalır.
şu kardeşlik işini, al sat işini her ps sahibi yapabiliyor gibi yazmayın beyler. Memleket bu forumdakilerden ibaret değil malesef senin bu dedğini Tr ps kullanıcısının %20 si anca yapıyordur. Onun için sen ucuza hatta bedavaya maledince Türkiye şartları herkes için değişmiş iyileşmiş olmuyor.
Sen last of us 2 yi 100 Liraya maledip oynamışsın, ben para vermeden çekip 7.02cfw ile oynadım. Bedavaya almak varken 100 TL para verilir mi muhabbeti çevirmiyorum gelip burda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 2 Haziran 2021; 17:17:46 >
-
Teknosa 7500 TL gecen hafta aldım. Web den de çokca satildi. Kkarti kampanyasi hariç. Çoklu ödeme hariç.quote:
Orijinalden alıntı: mikabackSon zamanlardaki en uygun fiyatı sunmuş N11 Tebrikler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7.55,6.72,5.55 farketmiyor hocam. İstediğiniz her oyun için patch var her oyunu oynayabilirsiniz. Rehber olması açısından ek bilgi olarak yazdım yanlış anlamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 2 Haziran 2021; 23:34:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Twitchten yada youtube dan adam gibi oynayan birinden oyunu izleyerekte oynamış kadar olursun bence, kardeşlik filan kasmaya da gerek yok ona bakarsan paranda cebinde kalır. şu kardeşlik işini, al sat işini her ps sahibi yapabiliyor gibi yazmayın beyler. Memleket bu forumdakilerden ibaret değil malesef senin bu dedğini Tr ps kullanıcısının %20 si anca yapıyordur. Onun için sen ucuza hatta bedavaya maledince Türkiye şartları herkes için değişmiş iyileşmiş olmuyor. Sen last of us 2 yi 100 Liraya maledip oynamışsın, ben para vermeden çekip 7.02cfw ile oynadım. Bedavaya almak varken 100 TL para verilir mi muhabbeti çevirmiyorum gelip burda. |
Sunu da ekleyelim. |
Kendilerini kandırmakla epey bir kara geçiyorlar o zaman |
Benzer içerikler
- terabox güvenilir mi
- msi shout out
- deepcool morpheus
- phanteks t30
- piranha 7656
- telegram indirim kanalları
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X