n11'de günün fırsatında 19:00'a kadar geçerli fiyat. |
_____________________________ |
n11'de günün fırsatında 19:00'a kadar geçerli fiyat. |
_____________________________ |
Twitchten yada youtube dan adam gibi oynayan birinden oyunu izleyerekte oynamış kadar olursun bence, kardeşlik filan kasmaya da gerek yok ona bakarsan paranda cebinde kalır. şu kardeşlik işini, al sat işini her ps sahibi yapabiliyor gibi yazmayın beyler. Memleket bu forumdakilerden ibaret değil malesef senin bu dedğini Tr ps kullanıcısının %20 si anca yapıyordur. Onun için sen ucuza hatta bedavaya maledince Türkiye şartları herkes için değişmiş iyileşmiş olmuyor. Sen last of us 2 yi 100 Liraya maledip oynamışsın, ben para vermeden çekip 7.02cfw ile oynadım. Bedavaya almak varken 100 TL para verilir mi muhabbeti çevirmiyorum gelip burda. |
Sunu da ekleyelim. ![]() |
CGUzmani demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Kendilerini kandırmakla epey bir kara geçiyorlar o zaman |
Güzel < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nman -- 2 Haziran 2021; 15:30:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anvil -- 2 Haziran 2021; 15:33:33 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kırılmıyor mu bu cihazlar? |
Ps4 versiyonu 7.55 firm e kadar kırılabiliyor. 5 ler için erken zira fw versiyonuna göre kırılabildiği için bugün kırılsa suana kadar çıkan oyunları oynayabilirsiniz, sonra çıkacaklar için o fw nin de kırılmazı lazım. Simdiye kadar konsol almamış ama niyeti olan 7.55 veya altı bir pro denk getirip alsın, şimdiye kadar çıkanları bedavaya getirir en azından. Ps4 kütüphanesinde 50 ye yakın oyun olan 2-3 ps4 parasını, ps4 oyunlarina harcamış biri olarak söylüyorum bunları. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 2 Haziran 2021; 16:22:34 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() For the Alliance Discord: Zaris#7582 |
Ben de o şekilde yorum yapıyorum hocam. Benim de hem pc hem ps'de oyun geçmişim var. Konsolda oyun oynamak ayrı bir haz ama iş oyun fiyatlarına gelirse tartışacak bir durum göremiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 2 Haziran 2021; 17:3:28 > |
![]() For the Alliance Discord: Zaris#7582 |
Twitchten yada youtube dan adam gibi oynayan birinden oyunu izleyerekte oynamış kadar olursun bence, kardeşlik filan kasmaya da gerek yok ona bakarsan paranda cebinde kalır. şu kardeşlik işini, al sat işini her ps sahibi yapabiliyor gibi yazmayın beyler. Memleket bu forumdakilerden ibaret değil malesef senin bu dedğini Tr ps kullanıcısının %20 si anca yapıyordur. Onun için sen ucuza hatta bedavaya maledince Türkiye şartları herkes için değişmiş iyileşmiş olmuyor. Sen last of us 2 yi 100 Liraya maledip oynamışsın, ben para vermeden çekip 7.02cfw ile oynadım. Bedavaya almak varken 100 TL para verilir mi muhabbeti çevirmiyorum gelip burda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 2 Haziran 2021; 17:17:46 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 2 Haziran 2021; 23:34:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |