Şimdi Ara

PS5 ÇIKTI , BEN DAHA PS4'e ELİMİ SÜRMEDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 yılından bu yana takribi 20-30 kez PlayStation kafeye gitmişimdir sanırım. Bu süre içinde hep PS3 kullandık , Blackops zombi modu , Blur , ismini bilmediğim futbol oyunu (Pes , Fifa) oynadık. Hep kenardan kenardan göz kırptı bana PS4 ama saati 5 lira(şimdi 7 lira sanırım) idi , pahalıydı. Hiç elimi süremedim. Üzücü bir durum paylaşmak istedim. Yeni konsolun tasarımını da çok beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende mediamarkta bir kaç kez ps4 oynamıştım hehe spiderman yarış oyunu bide uncharted oyunlarını kpyuyolardı her gidişte oyuyom

• Hayatımda hiçbir konsola elimi bile süremedim:(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben en son 10 sene önce ps3te maç oynamıstım bir kez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oh be sonunda seri şekilde konsoncuları bloklayabilceğim bir konu

• Hiç konsol almadım 9 yıldır aynı laptopu kullanıom

• ps2 var onla uzun süre oynadım, bir kere de ps3 oynamıştım ondan sonrası yok. ps3 emülatörünü geliştirdiler baya gow3 oynamıştım 25 fps

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS3 çöp zaten hocam bosverin GTA 5 i bile kasa kasa oynatıyor

• ps4 fiyatı ilk çıktığında ve sonraki 1 yıl 1500 liraydı max alamadıysan senin hatan 1 ay çalışıp alırdın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 12 Haziran 2020; 14:25:57 >
  • PS4 ortalama bir masaüstü bilgisayarın harcadığı elektriğin 3'te 1'ini harcar. Ama gelin görün ki cafelerde en ucuz PS4 saatlik 8 liradan başlıyor ? Bu ülkede bazı şeyler gerçekten çok komik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava olsa gene de oyun konsolu almam. Kontrollerinden nefret ediyorum, hangi marka model olursa olsun. Bugüne kadar klavye + farenin verdiği rahatlık ve kontrolü başka hiçbir kumandada yaşamadım. Benim için bunun bir ötesi beynimize çip takılıp sinyallerin wireless gönderilmesi filan olabilir ancak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.