Şimdi Ara

Ps4ü Bilgisayar Monitörüne bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, sonunda paramı biriktirip bir ps4 aldım, anca tv ekranında sürekli oynayamadığım için bilgisayar monitörüne bağlamak istiyorım

bunun için bir VGA - HDMİ dönüştürücü alet aldım hatta 2 tane aldım..

velhasıl cihazda herhangi bir sorun yok, kablolar sağlam. ancak görüntü alamıyorum sebebini bilen var mı acaba..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bu vga'lar biraz sıkıntılı.Monitörde vga'den başka dvi girişi falan yok herhalde değil mi?

vga'den bağlanan/bağlanamayan pek çok kişi var .Bazılarının problemini güçlü pahalı dönüştürücüler çözmüşken bazıları güç kaynaklı çevirici falan alıyor öyle çözüyorlar

mesela bende şöyle bir link buldum.Yorumlara bakarsan bir kaç kişi yazmış ps4 pro 'mu vga monitörümde çalıştırıyor falan yazmış.Onların yorumlarına güvenirsen bunu da alıp deneyebilirsin.Ama dediğim gibi ben denemedim.

kısacası güçlü bir çevirici lazım bunun için

link bu
    https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/cyber-hdmi-to-vga-donusturucu-P153331133#Product/comments

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 11 Mart 2018; 1:29:36 >

• https://forum.donanimhaber.com/ps3-ps4-hdmi-dan-vga-monitore-baglanti-ya-da-baglama--80416890-16#130102531

Sonlarında ki yorumlarıma bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitor 1080p mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Negan kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum nasıl öğrenebilirim

• berkan143 B kullanıcısına yanıt
    Ps4ü Bilgisayar Monitörüne bağlamak

• YARDIMCI olur musunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berkan143 B kullanıcısına yanıt
    Usta monitör 1080p değil.

• Bu arada ayarlardan HDCP'yi kapatmış mıydın?

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Usta monitör 1080p değil.

Bu arada ayarlardan HDCP'yi kapatmış mıydın?

bunu nereden kapatırım playstationdan mı?

monitörün 1080p olmaması etkiler mi hocam görüntüyü.. nasıl düzeltirim?

tvde ayarları 720p yapıp bilgisayar ekranına bağlayıp denesem ?

• Hocam ps4'ü önce tv ye bağlayıp 720p yapın işinizi garantiye alın.

Daha sonra ps4'ü vga monitöre bağlamak için sağlam bir dönüştürücü almanız gerekiyor ben de aynı sorunu yaşamış ve 2 tane dönüştürücü denemiştim fakat bir türlü görüntü alamamıştım. Size güç girişi olan bir dönüştürücü lazım bu sayede görüntü alirsiniz ben öyle çözmüştüm sorunu. Size verdiğim linkteki dönüştürücü benim sorunumu çözdü siz de bir bakın;

https://forum.donanimhaber.com/hdmi-to-vga-cevirici-adaptor-ps4-ve-diger-konsollarla-uyumlu-guc-ve-ses-kablolu-model-sifir-25-tl--127384577

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam 720p yapıp denedim ama sonuç alamadım yine.. napalım bide güç girişli deneyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan143

sağolun hocam 720p yapıp denedim ama sonuç alamadım yine.. napalım bide güç girişli deneyelim

Sizin dönüştürücüler güç girissiz ise büyük ihtimal ondandır hocam. Ben de 2 tane güç girissiz dönüştürücü denemistim olmamisti ama attiğim linktekini aldım sorunsuz kullandım. Ps4'ler güç girişi olana ihtiyaç duyuyor.

• monitörü satıp hdmli monitöre geç en güzel çözüm, bende 30 tlye n11 den aktif diye geçen usb girişliden aldım, ps de hiçbi ayarı ellemeden taktım falan usb ile güç veriyorum, 2-3 kez güçe dokundu elim, bi anda ps kapandı, ps yi açarken o güç şeyinin siyah ekranında görüntü verdi aşırı karıncalı bir şekilde ama ps açılınca gene görüntü vermiyor, arkadaşta vatandan alınma 50 liralık hdmi to vga var o sorunsuz görüntü veriyor usb güçsüz olmasına rağmen

• https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hdmi-to-vga-ses-hdmi-vga-donusturucu-cevirici-aparat-sesli-full-hd-325613893

Sorunsuz kullandim 2 tane ps4 kullanmistim simdi yine ps4 alacagim bendeki monitorde 720p.

Dediginiz gibi tv de 720p yapin sonra monitore baglayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 üzerinden ayarlarda HDCP'yi kapatman lazım.

• kesin cevabı veriyorum hdmi to vga nın güç kaynaklı olması gerekiyor usb portuyla ps4 bağlarsanız aparatı görüntü alırsınız

• iyi akşamlar sorunu hala çözemedim, güç destekli dönüştürücü de aldım olmuyor. ancak yeni mönitor alarak halledeceğimi umuyorum. bitane sipariş verdim.
    ps4 için monitör almak pek mantıklı olmasa da hallettik diyelim..

sorunun; kullandığım mönütörün hd ve led olmadığından dolayı veya 18 inç olduğu için çalıştırmadığını düşünüyorum.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.