Şimdi Ara

PS3/PS4 HDMI dan VGA Monitöre Bağlantı ya da Bağlama (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
11
Favori
39.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ps4 ü projeksiyona bağlamak istiyorum. Vga hdmi dönüştürücü buldum 30 liraya fakat ps4 uyumlu değildi galiba görüntü vermedi. Satın almama yardımcı olabilcek var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris_rose10

Hocam birşey soracaktım bundan önce elimde birkaç tane hdmi to vga çevirici oldu elimde bir ps4 var onu vga girişli ekrana bağlamak için almıştım hepis 15-20 tl lik çeviricilerdi acaba bu yüzdenmi çalışmıyor hiçbiri?Bütün kabloları bağlıyrum ve görüntü gidip geliyor sizin kullandığınız bir çevirici varmı ps4 için?

selam,
    arkadaşın linkte belirttiği çeviriciyi kullanıyorum. çeviriciniz voltaj beslemeli mi ?
  • Bilgisayar için yeni aldığım 1080p monitör de sadece vga girişi vardı, salondaki tv her daim müsait olmadığından Playstation 4 ü monitöre bağlama ihtiyacı hissettim ve yaklaşık 1 aylık araştırma sonunda S Link SL-HVS12 HDMI TO VGA+AUDİO ÇEVİRİCİ yi buldum. Hem pc hem de playstation 4 te sorunsuz çalışıyor, fiyatı 60lira. yalnız dikkat etmeniz gereken husus üzerinde "ekstra güç kaynağı gerektirmez" yazan model olmalı. Galiba bu yeni model, çünkü diğer hvs 12 modelde böyle bir şey yazmıyordu ve 48 liraydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CON VAYNE

Bilgisayar için yeni aldığım 1080p monitör de sadece vga girişi vardı, salondaki tv her daim müsait olmadığından Playstation 4 ü monitöre bağlama ihtiyacı hissettim ve yaklaşık 1 aylık araştırma sonunda S Link SL-HVS12 HDMI TO VGA+AUDİO ÇEVİRİCİ yi buldum. Hem pc hem de playstation 4 te sorunsuz çalışıyor, fiyatı 60lira. yalnız dikkat etmeniz gereken husus üzerinde "ekstra güç kaynağı gerektirmez" yazan model olmalı. Galiba bu yeni model, çünkü diğer hvs 12 modelde böyle bir şey yazmıyordu ve 48 liraydı.

hocam selam,

belki yeni model olabilir. ancak beslemesiz olanlar PS 3 için sanki. siz beslemesiz olan alıp PS4 de denediniz mi ? attığınız çeviricinin yanında DC besleme girişi var ?
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

Orijinalden alıntı: CON VAYNE

Bilgisayar için yeni aldığım 1080p monitör de sadece vga girişi vardı, salondaki tv her daim müsait olmadığından Playstation 4 ü monitöre bağlama ihtiyacı hissettim ve yaklaşık 1 aylık araştırma sonunda S Link SL-HVS12 HDMI TO VGA+AUDİO ÇEVİRİCİ yi buldum. Hem pc hem de playstation 4 te sorunsuz çalışıyor, fiyatı 60lira. yalnız dikkat etmeniz gereken husus üzerinde "ekstra güç kaynağı gerektirmez" yazan model olmalı. Galiba bu yeni model, çünkü diğer hvs 12 modelde böyle bir şey yazmıyordu ve 48 liraydı.

hocam selam,

belki yeni model olabilir. ancak beslemesiz olanlar PS 3 için sanki. siz beslemesiz olan alıp PS4 de denediniz mi ? attığınız çeviricinin yanında DC besleme girişi var ?
    ?

Ps4 de kullanıyorum kardeşim, yandaki giriş besleme girişi değil ses çıkışı, uzerinde line out yaziyor zaten. kutudan bir de ses çıkış kablosu çıkıyor ve o girişe takıyoruz. İnternette aratınca gördüm, resimde usb kablosu var, benim bahsettiğimde usb kablosu yok, sadece hdmi dönüştürücü ve iki ucu da aynı olan ses kablosu var. Bugün öğleden sonra resim eklemeye çalışırım.

Ekleme:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 28 Kasım 2017; 6:51:32 >

• Üstteki yazdıklarıma yeni güncelleme yapayım: Çevirici 6. gününde arıza yaptı, ne pc ne de ps4 te görüntü ve ses vermedi, toplamda 8 saat falan kullanmışımdır, bu yüzden firma değişim yaptı. slinki INCA IHTVJ-7S ile değiştirdim,
    www.vatanbilgisayar.com
    INCA HDMI TO VGA JAKLI SES KABLOSU DAHİL 20CM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/inca-hdmi-to-vga-jakli-ses-kablosu-dahil-20cm-22797.html
    sorunsuz çalışıyor, 3 saat aralıksız oynadım, s link hvs12 den farkı güç girişi bulunması, bunun içinse evinizde bir usb 2 kablosu olmalı çünkü yanında gelmiyor, ps4 hem hdmi hem usbden takmanız gerekiyor. Bu slink in ikinci kusuruydu, bir kaç ay önce aldığım splitter da sorun çıkardı, 10 yıllık splitterımı bulup taktım hâlâ kullanıyorum, şahsen artık slink almam ve onermem.
    İkisi arasında da 10 tl fark var, slink hvs 12 60 lira inca 50 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 2 Aralık 2017; 10:20:12 >

• 1 senedir kullaniyorum o ceviriciden. Gecen sene teknosa'dan 60 tl bayilmistim. 12 senelik 17 inc Monitorum benq g700a ile kullaniyorum. Su anda yurt disindayim (isvicre) giderken canim sikilmasin diye ps4 slimle beraber monitoru oraya goturdum.

Goruntu kalitesinde gram dusme yok. Takilma yok, dalgalanma-karincalanma yok, isinma sorunu yok...

720p'den goruntu aliyorum. 1080p gibi oynuyorum. Biz Turklerin adam gibi urettigi ender seylerden biri ...

Cevirici arayanlara; bu ceviriciyi siddetle tavsiye ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 21 Nisan 2019; 8:1:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Bende 13-14 senelik bir monitör var. Hp w1907v. 1440x900 çözünürlüğü mevcut. Ps4u bağlamak istiyorum. Hdmi to vga aparat mevcut bağlayınca ekrana görüntü gelmiyor ama aparat çalışıyor pcde kullanıyorum. Ne yapmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Selam arkadaşlar. Bende 13-14 senelik bir monitör var. Hp w1907v. 1440x900 çözünürlüğü mevcut. Ps4u bağlamak istiyorum. Hdmi to vga aparat mevcut bağlayınca ekrana görüntü gelmiyor ama aparat çalışıyor pcde kullanıyorum. Ne yapmak lazım
    Çeviricinde ekstra güç girişi var mı yok mu birde çözünürlüğü sıfırlayıp denedin mi kardeşim ?

Nasıl yapcam dersende ps4 kapalıyken açma tuşuna basılı tut 1 bip sesi gelicek basılı tutmaya devam et 2.bip sesi gelince elini çek çözünürlük sıfırlanmış olucak monitöre görüntü gelmiş olması gerekir yine gelmiyorsa çeviricinde ekstra güç girişi gerekebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.