Şimdi Ara

PS4 Veri Tabanı Yeniden Oluşturuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceden oluyormuydu hatırlamıyorum, her ps4 ü açtığımda ilk açılışta 1 sn lik "veri tabanı yeniden oluşturuluyor" diyor. 3.00 güncellemesinden sonramı oldu daha öncedende varmıydı hatırlayamıyorm. Neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sıkıntı bendede var yeni güncelleme makineyi bozcak nerdeyse oyundan atıyor cdyi çıkartıyor oyunun ortasında network bağlantı desen yerlerde yeni güncelleme iyi gelmedi benim Makinaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frostxxx07 kullanıcısına yanıt
    sendede her ps4 ü açılışta veri tabanı yeniden oluşuyor yazıyormu dostum?

• Evet her açmada aynı uyarıyı veriyor

• frostxxx07 kullanıcısına yanıt
    Ozaman güncellemeden sonra oldu bu iş

• bende hiç bir sorun yok
    sanırım yeni bir patch ile sorunu düzeltirler
  • Güncellemeden sonra bende de çıkıyor açılışlarda o yazı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncellemeden sonra bende de oldu hocam. format mı atsam acaba diyorum.
  • Bir sorun mu değil mi bilmiyorum ama , yazı bende de çıkıyor .
  • Bu yazı bende de çıkıyor ve sorun değil.
  • evet herkeste çıkıyorsa güncellemeden sonra olan bir şey sorun mu değilmi bilmiyorum hızlı bir şekilde geçiyor fakat sanki güncellemeden önce yoktu

• İlk önce PS4'e full format atın (Save dosyalarını yedekleyin). Daha sonra PS4'ü güvenli modda açıp 3.00 FW güncellemesini tekrar kurun. Bunun için 3.00 FW güncellemesini PC'ye indirip USB belleğe aktarmak gerekiyor. Daha sonra yine güvenli modda açıp database'i yeniden oluşturun. Bu şekilde sorunu çözdüm.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    oyunlarım var hdd de o yüzden format atamam.

• arkadaşlar güvenli modda rebuild database diye bir seçenek var, bunu yapsak, her açılışta veritabanı yeniden oluşturuluyor durumunu ortadan kaldırırmı acaba?
  • Selam, Ben database 'i yeniden oluştur yapmıştım fakat işe yaramamıştı. Sorunu çözmenin kolay bir yolu var mı? Ve herkeste mi var bu sorun tam anlamadım..

• 1 saniyeliğine diyorsa sizi neden etkiliyor
  • Sorun normalde daha öncesinde böyle bir yazı görmüyordum.. Ama epey uzun bir süredir her açılışta 1sn lik bir ekran da Veri tabanı yeniden oluşturuluyor diye bir yazı çıkıyor. Biraz evvel diğer arkadaşlarıma sordum hiç birinde böyle bir sorun yok. Enteresan bir durum.
  • Bende de uzun süredir var. Yanılmıyorsam 3.0 güncellemesiyle başladı. Birde o sıra hdd değiştirmiştim onunla da ilgisi olabilir mi bilmiyorum.
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Evet bende de 1 yıla yakın süredir var, şuan psn kardeşime sordum aynı şeyin uzun süredir kendisinde de olduğunu söyledi.. Enteresan bir durum ama en ufak bir sorun teşkil etmiyor sadece yapma sebebi nedir anlam veremedim.
  • Aynen ben de çözemedim. İlk başladığı zaman baya endişelenmiştim hatta full format vs. denedim ama değişmemişti. Sorun olmadığını farkedince önemsemedim. Siz hdd değişimi yapmış mıydınız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.