Şimdi Ara

Ps4 Uyanmıyor !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en son 2.00 Güncellemesi gelmişti yükledik. Bu yükleme esnasında cihazı kapatmadım veya elektrik kesintisi olmadı başarıyla gerçekleşti. Şimdi Cihazın DS4 gibi çevre birimlerinin şarj olabilmesi için Bekleme Moduna Alıyorum Fakat Cihaz sabah açmaya kalktığımda uyanmadı. İki defa böyle oldu. Cihaz Power Tuşu ile de ve DS4 İle de yanmıyor kesinlikle. Mutlaka Cihazın fişini çekmek zorunda kalıyorum. Acil yardım lütfen neler yapmalıyım ?

• mulina kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal bir hata var şuan anlaşılan çoğu kişi var bu sorunu yaşayan. Yakın zamanda 2.01 gelir şu an beklemeye almayın da4'leri şarj etmek için varsa telefon şarjı kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme beklemelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım söylediğiniz gibidir. Zira bizim burda elektrikler bazen gidip geliyor. Umarım bundan dolayı bir arıza durum değildir. Cevaplar için teşekkürler. Biraz olsun içime su serpildi.
  • Dostum ayarlardan HDCP yi bulabilirmisin? Eğer seçili ise kaldır, seçili dğeilse seç. Belki faydası dokunur. Bana zamanında dokunmuştu aynı problemde.
  • Ana konuda yazmıştım 2.0 rest modu hatalı Güncelleme gelinceye kadar kullanmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun birçok kişide oluyor,bende problemi giderdi 2 gündür sorunsuz kullanıyorum.

1-Cihazı başlatın,konsolun üzerindeki power tuşuna 7 saniye basılı tutup ikinci bip sesini duyunca güçten kesin.

2-konsol tamamen kapandıktan sonra,yine power tuşuna 7 saniye basılı tutun çekin(ikinci bip sesinden sonra),safe mode başlayacak.

3-Çıkan güvenli mod menüsünden yazılım güncellemeyi seçin,2.0 firmware'ini tekrar indirip install edecek.

Herşey doğru yapıldıysa sorunun gitmesi lazım.Bende işe yaradı ancak bazı kullanıcılarda olmadığı söyleniyor.Umarım probleminizi çözer.Eğer olmazsa uyku modunu yeni yama gelene kadar kullanmamanızı tavsiye ederim,iyi oyunlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 2 Kasım 2014; 12:03:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 5 Kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Söylediklerinizi bir bir denedim fakat ana konuyu açan kişinin söyledikleri doğru olmalı. Güncelleme ile gelen bir BETA durumu.Şu anda hiç bir deneme başarılı olmadı çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulina -- 2 Kasım 2014; 12:30:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.