Şimdi Ara

Ps4'ün gidişatı sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ps4 benim ilk konsolum. Eski konsollara baktigimda oyunlardan geçilmiyor. Ancak ps4un kaliteli oyunlari bir yada iki tane. Ps3 ilk ciktiginda da boyle miydi ? Bu durum sizce düzelir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ps3 ilk çıktığında bu kadar bile oyun yoktu sanırım.. tam hatırlamıyorum yani

Yeni bir konsol yeni bir nesil yeni devkit vs vs.. bismillah daha bir yıl olmadı konsollar zaten önümüzdeki aylardan sonra oyunlar çıkmaya başlıyor
  • Güzel gidiyo, benim umudum çok. Ps2 gibi degisik türden oyunlar görebiliriz. Ps3 te aşırı fps vardı.

• İnfamous'la beraber tam gaz ilerlemeye devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 16 Mart 2014; 20:53:53 >
  • E3'ü bekliyorum ben ona göre ps4 ya da xbox one alacağım, şu an oyun bolluğu açısından xbox one önde, naughty dog'un ortaya çıkmasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

E3'ü bekliyorum ben ona göre ps4 ya da xbox one alacağım, şu an oyun bolluğu açısından xbox one önde, naughty dog'un ortaya çıkmasını bekliyorum.

hocam yeni uncharted'ın teaser'ı çıktı bile
    www.youtube.com/watch?v=_SnJPTkrD7o
  • Yok düzelmez, PS4 için 8 tane oyun çıkacağını baştan söylediler. 8 sene 8 oyunu takıp takıp oynayacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

quote:

E3'ü bekliyorum ben ona göre ps4 ya da xbox one alacağım, şu an oyun bolluğu açısından xbox one önde, naughty dog'un ortaya çıkmasını bekliyorum.

Ne gördün o videoda Allasen :D ben zaten biliyorum o videoyu :)

• Bence Sony rakiplere fark atmışken kaptırmaz bu yıl içerisinde büyük oyunlar cikarir. Örnegin dayz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

quote:

Ne gördün o videoda Allasen :D ben zaten biliyorum o videoyu :)

varlığı yeter

• Aslında iki konsol da alınmaz şu dönemde ama illa konsol alınacaksa bana göre PS4 çıkacak yapımlarıyla, oyunların Türkçe olmasıyla daha avantajlı. Hem PS3 hem PS4 alınacak bir miktarda paranız varsa ikisini de alıp PS3'teki oyunları bitirmenizi öneririm.
  • 4k tv çıkıyor .muhabbet aynen şu: "eee izleyecek kanal olmadıktan sonra 4kyı ne yapıcaz " ağız banyo terliği.Gif

İlk Playstation değil ya elbet oyunlar yapılmakta, gelecek mutlaka.

Şöyle bir şey yok dünyada: 4ktv çıksın ama haftasına da 200 tane ultrahd kanal çıksın.

İlk araba yapıldığında kaç metre asfalt yol vardı ki ? Coca-cola ilk icat edildiğinde günde sadece 5 bardak içiliyordu.

• ps4'e acil güncelleme gelmesi lazım opsiyonel koldaki ışığı kapatmak için. yoksa sıkıntılı durum.
  • biraz sabırlı olduktan sonra bu cihazda neler olucağını hep beraber görücez
  • ps4 DE MGS 5 OYNADIM GRFIKLER MUKKEMMEL HEYCANLA ASIL MGS 5 I BEKLIYORUM INANILMAZ OLUCAK
  • Bence ps2 kadar olmasa da ona yakin oyun cesitliligi gorecegiz, daha simdiden bir suru oyun var belki hicbiri yeni seri degil ama gayet guzel devam oyunlari

• Gelmeyin ustume tamam. Anladim

• Ps3 deki oyunlari ps4 de oynayabilir miyz acaba ? Bide o var

• quote:

Orijinalden alıntı: 3KuR_SaD3

Ps3 deki oyunlari ps4 de oynayabilir miyz acaba ? Bide o var

İlerleyen dönemde Playstation'ın yeni bir servisi ile oynanabilecek,açıklandı ve bu servis tanıtıldı ama ne zaman kullanmaya başlarız bilmiyorum..
  • PS3'ün
    çıkış dönemi ile karşılaştırırsak
    PS4
     Ps4'ün gidişatı sizce nasıl ?
    ,
    satış oranı ve oyun çeşitliliği olarak çok daha iyi.

Ama forumda kimsede pek PS3'ün çıktığı dönemlerdeki coşku ve muhabbeti göremiyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.