Şimdi Ara

PS4'üm Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilginç bir sorun var playstation 4'ümde.Önce 2 hafta kullanmamıştım, daha sonra açmaya çalıştığımda ünlü mavi ışık sorunuyla karşılaştım, daha sonra güvenli modda açıp veritabanını yeniden kurdum, açıldı. 15-20 dakika oynadıktan sonra televizyondan(ya da ps4'ten emin değilim) ses gelmeye başladı ve ekran gitti, sinyal yok demeye başladı, ama playstation hala beyaz ışıktı yani açıktı, bu sorun uzun süredir devam ediyor.Bazen 5 dakika sonra deneme maksatlı ps4ü menüden kapatıp, dualshock'tan geri açıyorum, açılıyor.Bazense yine dualshock'un ps tuşuna basıyorum, algılamıyor ve dualshock'un ışığı yanıp sönüyor durmadan.Veritabanını yeniden oluşturmadan açılmıyor.Birden fazla sorun var anlayacağınız.Garantiye veremiyorum, hem yurtdışı garantili hem de garanti belgesi kayıp, ne yapabilirim, çözüm nedir ?

• Tamirciye götür
  • Yurtdışı garantili ise burada para ile tamir ettirmekten başka şansın yok ki onun tamiri var mı emin değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de böyle düşündüm ama, sorunun tam ne olduğunu bilmiyorum, sigortası patlamış falan olabilir mi ? Ya da kablolarda bir sorun ? Ayrıca İzmir'de önerebileceğiniz tamirci ve tamir fiyatı hakkında bilgi verebilecek var mı ?
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blake Griffin 32

Güncel

Bu işten anlayan bir tamirciye götür. Sonra çok geç olmadan.

Şöyle birşey anlatayım;

Birader evdeki tv kendi kendine kapanıyor 2 dk sonra açınca tekrar çalışıyor diyordu. Dedim servise götürün. Aynı durum sık sık olmaya başlıyor bizimkiler yine götürmüyor, sonuçta bir süre sonra açılıyor cihaz. 15 günün sonunda hiç açılmamak üzere kapandı. Servise götürdüklerinde anakart yalan(800TL) olmuş demiş. 42" kız gibi lcd evde depoda da duruyor şuan . İlk sıkıntı vermeye başladığında götürseler belki 50-100 TL ye kurtarabilecekleri makinayı yalan oldu gitti.

Cihazini nasıl olsa tekrar açılıyor diye zorlama biran evvel servise götür.

istanbul da Khalkedon diye bir dükkan vardı. Sahibi baya ilgili işten anlayan biriydi. Netten numarasını bul konuş anlat durumu cihaza tamir edebilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 13 Eylül 2016; 8:57:12 >

• Bu sorunu bir kaç kere yaşadıktan sonra hiç açmadım cihaz yatıyor öyle, yüksek bir ücret talep edeceklerini düşündüğümden de para biriktirmeye çalışıyorum.Sorunu tam bir bilsem, ücretini konuşsam yollayacağım ama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah düşmanımın başına vermesin.geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke garantisi TR olsaydı. Şu anlık bir çözüm önerisi de yok garanti dışında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.