Şimdi Ara

PS4 SORUN LÜTFEN YARDIM EDİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN PS4 ALDIM GTA V DE ALDIM YANINDA, GTA V DE ONLİNE HEİST GÖREV YAPIYORUM ARAÇ SEÇİYORUM İŞTE, BAŞLIYORUZ ADAMLAR ARABAMI ALIP KACIYOR, BİRDE BEN KARAKTERİ ERKEK OLARAK AÇTIM, 8 LEVEL OLDUM BİŞEYLERE BASTIM KARAKTERİ KARIYA AYARLADIM ŞİMDİ NASIL DEĞİŞECEĞİMİ BİLMİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN!

• BİRİ YARDIM ETSİN ALLAH AŞKINA ARABAMI NASIL KİLİTLİCEM?
  • Merhaba belliki forumda yenisiniz. Yazılı olmayan ahlaki forum kuralları gereği büyük harflerle yazılmaz. Bir diğer hususta "acil yardım allah aşkına" gibi başlıklarla konu açıldığında daha az cevap geldiği hatta hiç cevap gelmediği çok açıktır.
    Son olarak bu tür sorularınızı oyunun kendi ama başlığı altında sorduğunuzda daha hızlı ve doğru cevap alma ihtimaliniz artacaktır.

Her şeye rağmen bu açtığınız konuyu belirttiğim esaslara dikkat ederek düzenlerseniz aradığınız cevabı kolayca bulacağınıza inanıyorum.

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kardeş kusura bakma ilk kez açtım konu cevapda gelmedi hatam varsa kusura bakmayın
  • Gerekli uyarılar üyemiz tarafından yapılmış, ayrıca bölüm kuralları, 8. madde;

8) Basit sorularınız için yeni konu açmak yerine sorularınızı mevcut konularda dile getirmeye çalışınız. Oyunlarla ilgili geçemediğiniz bölümlerde, mevcut oyunun Ana Konusunda yardım almaya dikkat ediniz. Arama yapmadan konu açmamaya özen gösteriniz. Bu tür konular kilitlenip mevcut ana konulara yönlendirilebilir.

İlgili konu;http://forum.donanimhaber.com/m_93010404/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.