Şimdi Ara

Ds çalışmıyor, lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün ds min açtım, yeşil ışığı yandı ancak bi sönüp bir yanıyordu florasan gibi ve tam açılamadan kapandı. Birkaç denemeden sonra açılda ancak kasayı hafifçe sıkıştırınca ekranın parlaklığı
    azalıp çoğalıyor ve kapanıyor. Şu anda ise hiç açılmıyor ancak şarja takınca kırmızı ışığı 1 saniye yanıp sönüyor. Sizce ne olabilir?

• Bence nortec ile bir görüş hocam.Ciddi bir problem gibi görünüyor.

Birde birkaç sorum olucak.

Ürün kaç yıllık,
    Son zamanlarda herhangibir zorlama falan oldumu yada olaan dışı birşey,
    Şarjdayken elektiriklerde bir sorun oldumu.elektirikler gidip geldimi.
  • Ürün 3 senelik filan. Hiçbir problemi yoktu. Zaten nintendo ürünlerinin kalitesi malum. Aklıma gelen tek şey 18 aylık kızımın dsyi ele geçirmiş olması ben işteyken. Onunla beraber oyun oynamıştık, muhtemelen ben işteyken ele geçirdi, artık naaptı kimbilir:)
  • :D ehehe eğer dediğin gibi hiç bir problem olmadıys daha evvelden senin ufaklık bi güzel kurcalamış ve aldığı yere koymuş ds i ^^.Nintendo kalitesi gayet ortada çünkü.Tabi ufaklıın günahınıda almayalım bu arada.Sen yinede bi nortec ile görüş bence.belki fazla bir para sıkışmamıştır içine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 5 Temmuz 2008; 14:00:25 >
  • Koray dostum senin ds inin alt ekranla bağlantısı gevşemiş..Ds in tuhaf bir huyu alt ekranla bağlantıyı sağlayamayınca kapanıyor, ekran parlaklığı vs azalması da o sebeple...Sanırım şiddetle yere düşmüş ya da ekrana güç denemesi yapılmış(: içini açıp pinleri iyice yerine yerleştirebilirsen sorun çözülecektir...
  • :) Böylesine detaylı bir cevap ancak senden gelebilirdi Aykut, çok sağol, bugün bakacağım. Ekran üstünde değilde ds üzerinde komple güç denemesi yapıldığını düşünüyorum. Benim kız herşeyin üstüne çıkmaya başladı son 1 ayda, muhtemelen dsyi yere koyup üstüne çıktı sıpa :)
  • eheh muhtemelen öyle olmuştur(: umarım yardımcı olabilmişimdir dostum(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 6 Temmuz 2008; 21:49:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aykut dostum ancak bugün deneyebildim ama ne yazıkki olmadı yada ben beceremedim bilmiyorum. Son elektronik maceramdan sonra(Wii ye ilaç takmaya çalışmıştımda, board üzerindeki o milimetreden daha ince devre yollarını yoketmiştim, allahtan halledeldi) zannediyorum daha ürkek davranıyorum:) Nortec yolu gözüktü gibi, yada Ankarada tavsiye edebileceğin bir yer varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.