Şimdi Ara

PS4 Sıcak Fırsatları - Güncel İndirimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
1.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda daha önceden PS4 fırsatları açılmıştı fakat silindi sanırım o yüzden yeni konu actım.Burdan indirim çek ve güncel fırsatlar hakkında bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz.

Öncelikler Ps4 alacakları Kısa Bilgiler Vereyim;
    CUH-1216 SERİSİ
    YENİ ÜRETİM HATASIZ SERİ

Cuh-1216a da neler değişti.
    HDMI girişi'nin hatası düzeltildi.
    Mavi ışık hatası düzeltildi. (Bu hata bildiğiniz üzere işlemci'nin anakarta bağlı olduğu yerdeki sorun, sony direk cihazları değiştirdi.)
    Otomatik disk çıkarma hatası düzeltidi.
    Güç kaynağı hataları düzeltildi.

Standart Paket İçeriği;
    PAKET İÇERİĞİ
    SONY PS4 KONSOL
    DUALSHOCK 4 PS4 KOL
    PS4 KOL ŞARJ KABLOSU
    HDMI KABLO
    KULAKLIK
    GARANTİ BELGESİ (SONY TÜRKİYE EURAİSA)
    TÜRKÇE KULLANMA KLAVUZU

Yurtdışından Ps4 getirtecek olanlar için ;
    Sony eurasia ile görüştüm yurtdısından gelen cihazların içindeki garanti belgesinde türkiye ibare geçiyorsa türkiyede 1 yıl garanti hizmeti veriyorlar.kutunun içindeki garanti belgesinden acmadan nasıl ögrenirsiniz.Satışı yapan mağaza çalısanları bu bilgiye sahipmiş dediler.bende belçika için medaimark' ta sordurttum onlar cihazın türkiyede garanti kapsamında olmadıgını söyledi. Ortalama fiyat 370 euro

PSN PLUS ÜYELİĞİ;

Türk ps4 kulalnıcıları genelde endonezya psn üzerinden üyelik almaktadır.eurasia sony'e sordum herhangi bir problem yaşayabilir miyiz diye,satın alınan ülkenin bir önemi olmadığını söylediler.
    Sanırım her ay 2 adet psn oyunu bedava veriliyor bunlarda eski PS serisi oyunların ps4'e uyarlanmış re-make versiyonları.Her ay cıkacak oyunlar psn forumlarında önceden belirtiliyor zaten.
    PSN plus üyeliği indirimli almak için in-inal kart veya nuva ve enpara kullananlar var forumlardan bilgi alabilrisniz.BKM ekspres de ilk alısveris için sanırım kullanılabilir.

Gelelim Güncel kampanyalara ;

öncelikle gecen gün oyun konsolları ve oyunlarda kliksa'da kampanya vardı 35 tl indirim - 2. ps4 dualshock düsünenler ordan alabildiyse iyi fiyat (piyasa da dualshock 180 tl) 35 tl indirimle 145tl ye gelirdi

PS4 İçin ise online oynayacak ve psn plus alıp oyun arşivi yapmak isteyenler 1tb olan cihazı seçmeli;
    bugün N11 de %7 anında indirim var ve garanti bonus a 50 tl puan veriyor.2. Kol hediye toplam 1425 TL ye geliyor.bence cok uygun fiyat. 500 tl üzeri %7 indirim var isteyenler 500gb cihazı da degerlendirebilir.
    PlayStation 4 Ultimate 1 TB Oyun Konsolu + 2. KOL

n11 de dün %11 indirim vardı(max 55 tl ) ama sanırım o indirim çekiydi sonucda seni tekrar alısverise zorluyor ANINDA İNDİRİM DAHA MANTIKLI VE MAKSİMUM LİMİTİ 75TL

Güncel Kart Kampanyaları;
    garanti bonus - 1000 tl üzeri 50 tl puan
    işbank - 1000 tl üzeri 50 tl maxi puan
    finansbank n11'e özel bazen 111 tl puan veriyor takip etmek gerek.

NOT: elektronik magazalarında cihaz fiyatları gittigidiyor ve n11 gibi sitelere nazaran daha pahalı, sırf magazadan almıs olmak için fark vermek istemeyenler bu siteleri degerlendirebilir.Kafanıza takılan brşey olursa mağaza sahiplerine mesaj atıp bilgi alabilirsiniz.

Eurasia ve İthalat Ürünler ;
    Eurasia zaten bildiginiz üzere sony garantili cihazlar , mavi ışık hatası almadıgınız sürece ps4'e pekte bişey olacagını zannetmiyorum.Bazıları fan sesi cok geliyor diyor o da modelini göre değiyor.

İthalat ürünler ,sony garantisine nazaran 100-150 tl daha uyguna geliyor ama henüz bu ithalat garantisi kim veriyor ögrenmiş değilim.sonucta seçim sizin bu farka değer mi ? Bence değer çünkü cihaz zaten compact bi cihaz trafo patlamazsa kolay kolay yanmaz, ps3'teki gibi kırılıpta birçok oyunla cihazda zorlanmadıgı sürece 1tb cihaza 1600lira vermem şahsen.

Varsa bir bildiginiz veya güncel kampanyalar yazın ana konuya ekleyelim alıntı yapmanız yada konu içinde bilgi verirseniz ana konuya eklenir.Hali hazırda psn hesabı olanlar hesap adını da atsın gençler birbiri ekler güzel olur.

PS4 GÜNCEL HABER;
    PlayStation'ın 2015’teki En İyi Oyunları Belli Oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_61500 -- 3 Aralık 2015; 14:29:24 >

1 aylık hediye internetin tadını çıkarıyorsunuz.
  • _____________________________
    Corsair 380T | Asus Z170I Pro Gaming | Intel i7 6700K Corsair H100 | Kingston Hyperx Fury 2x8GB DDR4 | Asus GTX980 Strix 4GB 256Bit | Samsung 950 Pro 512GB | Asus PG279Q | Logitech K360 | Logitech G9x
  • erjunt kullanıcısına yanıt
    2010 'da acılmış 303 sayfa enrty var.neyse ben bulamadıgım için açmıştım ordan devam edebilirsiniz.
    1 aylık hediye internetin tadını çıkarıyorsunuz.
  • erdem hocam detaylı incelemeleriniz için çok teşekkür ederim yarın veya pazartesi günü ps4 olmayı düşünüyorum

n11 sitesinden alacağım elime yarın itibarıyla en geç pazartesi %25 çek geçeçek bazı tereddütlerim var size ve diğer arkadaşlara da danışmak istiyorum sizce 1 tb sony eurosia garantisi olmayan cihazı mı almalıyım yoksa 500 gb cuh-1216 serisi sony eurosia garantili cihaz mı almalıyım aşağı yukarı aynı fiyattalar şuan n11 de olan takipte olduğum linkleri atayım sizede bu linkler üzerinden 250 tl indirime sahip olacağım o yüzden almayı düşünüyorum biraz da.

1 tb lık takip ettiğim linkler
    urun.n11.com
    Sony Playstation 4 - PS4 Oyun Konsol - n11.com
    http://urun.n11.com/sony-playstation-4/sony-playstation-4-1tb-edition-sihay-P71907498

500 gb sony eurosia takip ettiğim link

bu ürünleri incelerseniz sevinirim sizinde gözünüze çarpan bak bu bunların hepsinden daha mantıkı denilebilecek tekliflere de açığım
    şimdiden teşekkürler

• Diger konu fazla aktif degil. Bu konu umarim aktif olur . Takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.