Bildirim
Amazon'da dizüstü bilgisayarlarda Kasım indirimleri! İşte indirimli modeller
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 kod da dün ben uyurken gelmiş. Keşke ayrı ayrı günlerde verseydiniz.
-
Ne para harcadınız şu reklama be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Amazon ve DH işbirliği aşırı rahatsız ediyor. Reklam sponsor adı altında para harcanıyor. Ürünlere bindirim sonra indirim yapılıyor ve yapıldığı halde eski fiyata göre çok yüksek. Bi de indirim kampanya vs diye kupon dağıtıyorlar peşlerinden koşturuyorlar. Bot hesaplar DH de Amazon ile ilgili konulara indirimli ürün diye ürünlerin linkini paylaşıyorlar. Bunlar ya bot hesaplar ya da kendine görev iş edinmiş birileri. :)
Amazon a sürekli yazdım yazılabilecek her yerden işbirliği yapacaklarına gerçek indirim yapması konusunda önerilerimi ve eleştirilerimi ilettim. Kullanıcı yani müşteri zaten alışveriş yapar memnun kalır. İşbirliği adı altında para harcayacaklarına sıkı denetimle gerçek indirim yapsalar daha iyi olur vs önerilerimi eleştirilerimi ve Türkiye deki Amazon a karşı haklı ve olumsuz önyargı olduğunu ilettim bakalım.
Şu an en çok karlı çıkan Amazon ile işbirliği yapanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 4 Kasım 2025; 14:6:49 >
_____________________________ Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162
-
Valla laptop alasım var ama hayırlısı...
-
30 bin tl bütçeyle laptop arıyorum. Tavsiye model varsa dinlerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
size en azından uyurken gelmiş bana uyanıkken bile gelmedi... :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler