Şimdi Ara

Amazon'da dizüstü bilgisayarlarda Kasım indirimleri! İşte indirimli modeller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon'da dizüstü bilgisayarlarda Kasım indirimleri! İşte indirimli modeller
    Amazon’da Gülümseten Kasım indirimleri ile birlikte dizüstü bilgisayarlarda fırsatlar devam ediyor. Çok sayıda dizüstü bilgisayar modeli indirime girdi. Bazı modellerde son dönemlerin en düşük fiyatları görülüyor. İndirime giren notebook modellerini sizin için bir araya getirdik.

Ayrıca Bkz.Amazon'da M5 çipli MacBook Pro Apple'dan 6 bin TL daha ucuza satılıyor

İndirimli Dizüstü Bilgisayarlar

İndirimli Oyuncu Bilgisayarları

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• 2 kod da dün ben uyurken gelmiş. Keşke ayrı ayrı günlerde verseydiniz.

• Ne para harcadınız şu reklama be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon ve DH işbirliği aşırı rahatsız ediyor. Reklam sponsor adı altında para harcanıyor. Ürünlere bindirim sonra indirim yapılıyor ve yapıldığı halde eski fiyata göre çok yüksek. Bi de indirim kampanya vs diye kupon dağıtıyorlar peşlerinden koşturuyorlar. Bot hesaplar DH de Amazon ile ilgili konulara indirimli ürün diye ürünlerin linkini paylaşıyorlar. Bunlar ya bot hesaplar ya da kendine görev iş edinmiş birileri. :)

Amazon a sürekli yazdım yazılabilecek her yerden işbirliği yapacaklarına gerçek indirim yapması konusunda önerilerimi ve eleştirilerimi ilettim. Kullanıcı yani müşteri zaten alışveriş yapar memnun kalır. İşbirliği adı altında para harcayacaklarına sıkı denetimle gerçek indirim yapsalar daha iyi olur vs önerilerimi eleştirilerimi ve Türkiye deki Amazon a karşı haklı ve olumsuz önyargı olduğunu ilettim bakalım.

Şu an en çok karlı çıkan Amazon ile işbirliği yapanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 4 Kasım 2025; 14:6:49 >

• Valla laptop alasım var ama hayırlısı...

• 30 bin tl bütçeyle laptop arıyorum. Tavsiye model varsa dinlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.