Şimdi Ara

PS4 PSN sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
6.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

psn sıkıntısı bende markete girince ana menüye atıyor

Biz çözümü şimdilik PSN i inglizce yapmakta bulduk sizde onu deneyin mutlaka olacaktır.
  • İlginç bir olay 1.72 güncellemeyi kurdum türkçeye aldım ve arkadaşlarında dediği gibi tekrar atıyor ancak ps tuşu ile bir kaç kez geri dönüş yapıldıktan sonra düzeliyor.Bunun ile TR PSN in ilgilenmesi lazım....
  • an itibari ile psn bağlanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

an itibari ile psn bağlanmıyor

bakimda yine. bitmedi gitti bakimlari. degisen bir sey de olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

psn sıkıntısı bende markete girince ana menüye atıyor

Devam ediyor ancak ingilizce kullanırsanız sorun düzeliyor.Sizelere şimdilik tavsiyem ingilizce kullanmanız olacaktır. @maildecept
  • psn ve sistem dilini ingilizce yaptım teker teker çözüldü arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastMohikann

psn ve sistem dilini ingilizce yaptım teker teker çözüldü arkadaşlar...

Önemli değil :)
  • aynı sorun bendede var. ilk başlarda önemsemedim fakat aldığımdan beri devam ediyor kendiliğinden atıyor hiç bi işlem yapamıyorum hesabımı tr olarak acmıstım plus üyeliğimde var dil ayarlarını değiştirdim fakat gene düzelmedi kesin bi çözümü yokmu acaba yardımcı olursanız sevinirim. çok sinir bozucu bi durum okadar para verip bişeyi alıyosunuz fakat sorunlar bitmiyo ve her geçengün yeni bi sorun duyoyorum yazık o kadar insan heycanla çıkısını beklıyor alınca ise tamamen hayal kırklığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaibatsuTURK

aynı sorun bendede var. ilk başlarda önemsemedim fakat aldığımdan beri devam ediyor kendiliğinden atıyor hiç bi işlem yapamıyorum hesabımı tr olarak acmıstım plus üyeliğimde var dil ayarlarını değiştirdim fakat gene düzelmedi kesin bi çözümü yokmu acaba yardımcı olursanız sevinirim. çok sinir bozucu bi durum okadar para verip bişeyi alıyosunuz fakat sorunlar bitmiyo ve her geçengün yeni bi sorun duyoyorum yazık o kadar insan heycanla çıkısını beklıyor alınca ise tamamen hayal kırklığı.

PSN i ingilizce denedinizmi? ingilizce yaptıktan sonra makineyi kapatıp açıp denedinizmi acaba?
  • ÇÖZÜM: PS STOREDEN ATTIĞI ZAMAN PS TUŞUNA 10 KERE(HIZLI HIZLI) BAS EĞER MENÜDEYSE BİR KERE DAHA PS TUŞUNA BAS ATMAZ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkartal00

ÇÖZÜM: PS STOREDEN ATTIĞI ZAMAN PS TUŞUNA 10 KERE(HIZLI HIZLI) BAS EĞER MENÜDEYSE BİR KERE DAHA PS TUŞUNA BAS ATMAZ!

ahahah oldu hakkatten teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: vedath

store da plus üzerine gelince bende menüden atıyordu. psn store dilini değiştirince şu anda sorun yok. Çözümü ayarlar - psn - hesap bilgileri - dil - english
    bunları yaptıktan sonra çıkış yapıp tekrar girin store ingilizce olunca düzeliyor.

Dostum Allah senden razı olsun. Bu sorun yüzünden ciddi ciddi PS4'ü geri götürüp değiştirmeye çalışmayı düşünüyordum. Tekrar çok sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quessup -- 15 Ağustos 2014; 21:54:38 >
  • ------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythEagle -- 15 Ağustos 2014; 22:10:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innsofheaven

quote:

Orijinalden alıntı: kralkartal00

ÇÖZÜM: PS STOREDEN ATTIĞI ZAMAN PS TUŞUNA 10 KERE(HIZLI HIZLI) BAS EĞER MENÜDEYSE BİR KERE DAHA PS TUŞUNA BAS ATMAZ!

ahahah oldu hakkatten teşekkürler

teşekkürler :)

• Arkadaşlar sorunu devam eden varsa şu yöntemide deneyebilir...
    Herhangi bi android/ios sistemli cihazınız varsa tablet yada telefon playstation uygulaması ile psn hesabınıza giriş yapıp indirmek istediğiniz demoyu almak istediğiniz oyunu o uygulamadan alıp ps4 yada ps3 artık hangi konsol varsa indirilecekler listesine ekleniyo ve indirmeye başalayabiliyosunuz...
    Yani kısacası mobil uygulamadaki programdan giriş yapılabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 22 Ağustos 2014; 14:55:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ben de PS tuşuna basmayı şans eseri öğrendim.. Ve gördüm ki azimli fare duvarı delermiş :)
  • Arkadaslar ayni sorunu bende yasiyordum psnsplus yoktu surekli atiyodu aldim plus acildi atma problemi de kalkti bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADASLAR LUTFEN YARDIM EDİN..
    PSN UYELİĞİM MEVCUT ANCAK PLUS UYELİK ALAMIYORUM KARTIM İNT.ERNET ALIŞVERİŞLERİNE AÇIK LİMİT VAR VE YİNE OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR ADRES BİLGİLERİ,POSTA KODU VS. HEPSİ DOGRU ANCAK Bİ TURLU OLMUYOR.SANAL KARTLA BİLE DENEDİK YİNE OLMUYOR
    BU ARADA 3-5 KEZ GİRMEDİĞİNDE TR SONY KARTA BLOKE KOYUYOR 72 SAAT LÜTFEN BİRİLERİ KESİN COZUM YAZSIN!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.