Şimdi Ara

PS4 PSN sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
6.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4 WİFİ ile bağlantılı,psne girip ücretsiz sekmesine girildiği anda menüye atıyor.Bunun çözümü nedir acaba? hiç böyle bir durumla karşılaşan oldumu?
    edit:sadece ücretsiz sekmesi değil psn tüm oyunlar bölümünde gezinirken aniden ps in kendi menüsüne atıyor.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythEagle -- 30 Mayıs 2014; 11:01:13 >

• up
  • karşılaşan yokmu?
  • Ben de an itibari ile psn'e bağlanamıyorum, sanırım genel bir sorun var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 30 Mayıs 2014; 11:50:44 >
  • Aynı sorun bende de mevcut. TDün gece tüm oyunlar sekmesine girdiğimde, direk ana menüye atıyor hatta, dün aldığım bir kupa sisteme bile yansımadı garip bir problem var sanırım.
  • Ohh içim rahatladı bir tek bende var diye bu sorunun

Ben de 2 gündür PSN'e bağlanmakta güçlük çekiyorum. DNS hatası veriyor.
  • DNS hatası alıyordum dünden beri bügün de Sony Entertainment Network bağlantısı zaman aşımına uğradı diyor. Genel bir sorun mu var acaba PSN de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSN KARDEŞLİK SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DNS sorunu mevcut sanırım genel bir bakım yada problem olabilir...elle google dns atadım biraz daha hızlı oldu gibi ancak otomatik olarak ana menüye atıyor.
  • Dünden beri aynı sorun bendede var. Tüm oyunlar sekmesine geldiğinde biraz aşağıya indiğimde menüye atıyor. Bu sorun Amerika Psn hesabımda olmuyor ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Dünden beri aynı sorun bendede var. Tüm oyunlar sekmesine geldiğinde biraz aşağıya indiğimde menüye atıyor. Bu sorun Amerika Psn hesabımda olmuyor ama.

Amerika psn nasıl alınıyor acaba? Fark varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdreamss

Aynı sorun bende de mevcut. TDün gece tüm oyunlar sekmesine girdiğimde, direk ana menüye atıyor hatta, dün aldığım bir kupa sisteme bile yansımadı garip bir problem var sanırım.

Dün akşam aynısi bana oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fnisher

quote:

Dünden beri aynı sorun bendede var. Tüm oyunlar sekmesine geldiğinde biraz aşağıya indiğimde menüye atıyor. Bu sorun Amerika Psn hesabımda olmuyor ama.

Aslında Amerikan psn yi sadece Outlast almak için açtım çünkü bu oyun Türkiye'de yasaklı olduğu için amerika psnden almak zorundaydım. Kısaca açmak istersen anlatayım

-Google'dan önce arattırarak Amerika California'da bir adres bul herhangi bir adres.
    -Gmail, yahoo veya hotmail gibi bir servis sağlayıcısından yeni bir mail adresi al. Adres konum bilgilerini amerika olarak yaz her ihtimale karşı.
    - Playstation4 ünü aç ve kendine yeni bir kullanıcı oluştur.
    -Bu hesabında Psn açarken adres ve konum bilgilerini Google'dan bulduğun California adres bilgilerini gir. Bukadar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Psn de sorun var . Ps3 te bile giremiyorum stora. Ps4 te girebiliyordum dun aksam ama. Bugun denemedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fnisher

quote:

Aslında Amerikan psn yi sadece Outlast almak için açtım çünkü bu oyun Türkiye'de yasaklı olduğu için amerika psnden almak zorundaydım. Kısaca açmak istersen anlatayım

-Google'dan önce arattırarak Amerika California'da bir adres bul herhangi bir adres.
    -Gmail, yahoo veya hotmail gibi bir servis sağlayıcısından yeni bir mail adresi al. Adres konum bilgilerini amerika olarak yaz her ihtimale karşı.
    - Playstation4 ünü aç ve kendine yeni bir kullanıcı oluştur.
    -Bu hesabında Psn açarken adres ve konum bilgilerini Google'dan bulduğun California adres bilgilerini gir. Bukadar...

Açıklama için teşekkürler.PSN biran önce çözülür İNŞALLAH.

• Arkadaşlar store güncellendi dün gece. sorun ondandır büyük ihtimal. ben de ps3 üzerinden girdigimde sıkıntı yaşadım. hızlıca menuler arasında geçiş yaptıgımda hop kendimi ana menude buldum :) dert etmeyin yani size özel bir durum yok
  • Hocam ps3te playstation store'a bastığımda, bir hata oluştu, ps düğmesine basarak çıkış yapıp yeniden açmayı deneyiniz diyor. 1.10 güncellemesi ile mi alakalı bir problem acaba? süper slim modeldeyim, hddye full format, flash belleğe full format, ps store yeniden yükleme, güncel tarih ve saat ayarları, çözümlerini denedim. Hala aynı problemi yaşıyorum. Sorun, aynı sorun mudur sizinkiyle yoksa benim ps3 ümde mi bir problem var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyunbros -- 31 Mayıs 2014; 23:20:57 >
  • Merhaba , sorun tamamen yazilimsal .ps3 te hesap bilgilerinden dili ingilizce yaptiginizda sorun ortadan kalkiyor .donma vs yasamazsiniz. En azindan ben de olmuyo. Ps4 ten stora girdigimde atiyordu heralde herhâlde ondada ayni seyi yapicaz atmamasi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 1 Haziran 2014; 0:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Merhaba , sorun tamamen yazilimsal .ps3 te hesap bilgilerinden dili ingilizce yaptiginizda sorun ortadan kalkiyor .donma vs yasamazsiniz. En azindan ben de olmuyo. Ps4 ten stora girdigimde atiyordu heralde herhâlde ondada ayni seyi yapicaz atmamasi icin

Ps4 sisteminde ana menü dilini ve psn hesap dilini değiştirdim.Lakin hala psnye girdiğimde ana menüye atıyor.Sorunu kesin olarak çözen varmı acaba?
  • Hocam ingilizce yapmayı da denedim, yine olmuyor, var mıdır bildiğiniz başka çözüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: togidevil

Hocam ingilizce yapmayı da denedim, yine olmuyor, var mıdır bildiğiniz başka çözüm?

ps3 teki dns ayarim 8.8.8.8 8.8.4.4 bu sekilde yapip , dili inglizce yaptigimda sorun olmuyor. Bu arada benimki de super slim .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.