Şimdi Ara

PS4 PSN sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alisveris_dukkani

quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Merhaba , sorun tamamen yazilimsal .ps3 te hesap bilgilerinden dili ingilizce yaptiginizda sorun ortadan kalkiyor .donma vs yasamazsiniz. En azindan ben de olmuyo. Ps4 ten stora girdigimde atiyordu heralde herhâlde ondada ayni seyi yapicaz atmamasi icin

Ps4 sisteminde ana menü dilini ve psn hesap dilini değiştirdim.Lakin hala psnye girdiğimde ana menüye atıyor.Sorunu kesin olarak çözen varmı acaba?

Hocam bende pek bilmiyorum ps4 te takilmiyorum fazla . Dns yi degistirip deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dns ayarlarımı da mı değiştirmem gerekiyor? Bunu bilmiyordum. Onu da deneyip bir kaç dakika içerisinde geri cevap yazacağım, çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: togidevil

Dns ayarlarımı da mı değiştirmem gerekiyor? Bunu bilmiyordum. Onu da deneyip bir kaç dakika içerisinde geri cevap yazacağım, çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Rica ederim.dnsi her zaman degistirir halde olduk resmen. Degistirmeden duramıyorum desem yeridir. Malum yasaklar.

• Hocam, dns de değiştirdim. Hala giremiyorum. Denediğim yöntemleri şöyle bir sıralayım, eğer denememiş olduğum bir çözüm varsa söylerseniz sevinirim

hddye full format, flash belleğe full format, ps store yeniden yükleme, güncel tarih ve saat ayarları, dns değiştirme, hesap dilini ingilizce yapma, cihaz dilini ingilizce yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: togidevil

Hocam, dns de değiştirdim. Hala giremiyorum. Denediğim yöntemleri şöyle bir sıralayım, eğer denememiş olduğum bir çözüm varsa söylerseniz sevinirim

hddye full format, flash belleğe full format, ps store yeniden yükleme, güncel tarih ve saat ayarları, dns değiştirme, hesap dilini ingilizce yapma, cihaz dilini ingilizce yapma.

Bilemiyorum arkadasim. Tek yaptigim sistem dilini ing yapip dns i degistirmekti. Bunun disinda birsey yapmadim

• Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum. Habire menüye atıyor, ücretsiz oyunları görüntülemeyi bile başaramadım dünden beri.
  • Sorun aynen devam ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Türkiye ye mail atıp sorunu bildirin ben attım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri Hizmetlerinin cevabı şu şekilde:
    PSN 4 gündür WatchDogs oyunu nedeniyle bakım altındadır bu yüzden PSN sağlıklı çalışmayabilir,ilerleyen günlerde tekrar deneyiniz.(1 gün önce)
  • Arkadaşlar son durumlar nedir? 1.71 güncelleme gelmiş ancak psn sorunu devam ediyor. (DNS 8888 8844)
    ve blacklight retrubition oyunu inmiyor (NW-3..... GİBİ BİR HATA VERİYOR)
  • aynen oyun filan inmiyor yokmu çözüm
  • bendede ps4de psplus hızlı oyun koleksıyonuna gırıyorum menuye atıyor ps3dede aynı yerde sıstem donup kalıyor
  • Son durum nedir arkadaşlar sorun devam ediyormu sizde?
  • Aynen bende katıldım aranıza... kaç gündür Ps Store a girmiyordum... Bugün gireyim dedim oyunlar sekmesine girdim listeyi kontrol ederken bir anda kendimi ana menü de buldum..
    Hep aynı 14. satırda geldiğimde atıyor ve ana menüyle bakışıyoruz sürekli.. O bana, ben ona...
  • Ne psn'miş arkadaş plus aldık problemsiz oynayalım diye yine aynı

• store da plus üzerine gelince bende menüden atıyordu. psn store dilini değiştirince şu anda sorun yok. Çözümü ayarlar - psn - hesap bilgileri - dil - english
    bunları yaptıktan sonra çıkış yapıp tekrar girin store ingilizce olunca düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedath

store da plus üzerine gelince bende menüden atıyordu. psn store dilini değiştirince şu anda sorun yok. Çözümü ayarlar - psn - hesap bilgileri - dil - english
    bunları yaptıktan sonra çıkış yapıp tekrar girin store ingilizce olunca düzeliyor.

Teşekkürler şuan sorun yok.TR de sıkıntı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythEagle -- 16 Haziran 2014; 10:27:48 >
  • Sen sorunu cozdun mu hocam ?
    Tr hesabi var bende ve en son denedigimde halen sorun devam ediyordu.. Sorunu cozduysen nasil cozdun ? Yoksa Tr hesabindaki sorun devam ediyor da Us Psn ye mi gecis yaptin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maildecept

Sen sorunu cozdun mu hocam ?
    Tr hesabi var bende ve en son denedigimde halen sorun devam ediyordu.. Sorunu cozduysen nasil cozdun ? Yoksa Tr hesabindaki sorun devam ediyor da Us Psn ye mi gecis yaptin?

Merhabalar sorun şu şekilde çözüldü:
    vedath adlı arkadaşımızın önerisini denedim ve test ettim thief demo indiriyorum şuan şunları yaparsanız sizinde çözülür.İngilizce olarak kullanıyorum pekte sıkıntı olmuyor.
    --------------------------------
    store da plus üzerine gelince bende menüden atıyordu. psn store dilini değiştirince şu anda sorun yok. Çözümü ayarlar - psn - hesap bilgileri - dil - english
    bunları yaptıktan sonra çıkış yapıp[PS4Ü KAPATIP AÇIP] tekrar girin store ingilizce olunca düzeliyor
    .
    -----------------------------

• Cok ilginc bir sorun, cok t.ederim dostum eve gittigimde senin metodu deniycem bakalim sorun cozulecek mi..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.