Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
26.855
Cevap
565
Favori
1.652.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen katılıyorum hocam. Ben de artı bastım.
  • Eksi basın beyler 50k dislike a uncharted 4 gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Journey bitirmiştim rpg de oynamıyorum bu ayı da boş geçtik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustos rezaletinden sonra oyunlar güzel. Journey'i herkes övüyordu bu sayede denemiş olurum.

• Badlands de varmış ps4 için, telefon oyunu olsa da fena değil.

• sizin mantıkla millet buna da eksi verse bu defa adamlar diyecek demek ki sorun oyunlarda değilmiş her türlü eksi alıyor videolar, indie oyunu basıp geçelim. birşeyden memnunsanız memnuniyetinizi gösterin eksi verdikçe daha iyi oyun gelecek gibi düz mantık yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 31 Ağustos 2016; 20:30:49 >
  • Şunları vereceğine bir tane Killzone versin çok daha iyi bir iş çıkarır.

• Ağustostan sonra baya iyi oyunlar vermişler.
  • Haziran ayında nba2k16 verildi milletin çenesi sustu. Bu ay ki oyunlarda susturmuştur umarım.
  • lord of fallenı hiç oynanamamıştım ama journey defalarca bitirdim harika oyunlar umarım böyle devam eder plus tam da battlefield betası bitince eylülde bizi ne idare edecek diye düşünürken sony yetişti yahu hadi bakalım
  • Journey harika bir oyun. Eger oynamadiysaniz mutlaka indirip oynayin. PSN'e giris yaptiktan sonra oyuna baslarsaniz yolda karsilasacaginiz yoldaslarin hepsi gercek insan olacaktir. Yani bunu bilgisayar yonetiyor diye ayrilmayin, maceraya birlikte devam edin.

Lords of the Fallen da guzel ancak RPG seviyorsaniz indirin. Oyun Souls serisi kadar olmasa da zorluyor. Bu ayki Plus oyunlari cok kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ağustos 2016; 20:52:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay yırttık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carcharies -- 31 Ağustos 2016; 20:58:39 >
  • Arada birde olsa şaşırdın işte şöyle giderleri var gene bu ayki iki oyununda.
  • seni kınıyorum sony bizim aç gözlü milletimize unc 4 last of us vermediğin için bizim kadar aç gözlü bir millet yoktur
  • Journey iyi yine

• Bu ay çok hoşuma gitti İki oyunda çok merak ettiğim oyunlardı güzel oldu bu. Ah birde vaktim olsa

• 1 aylik psn alim bu seferlik, lords of the fallen'i merak ediyordum. bf haric bir oyun görsün playstationda.
  • Olması gerekeni bir milyon küfür ve abonelik iptalinden sonra yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yellow canary01

seni kınıyorum sony bizim aç gözlü milletimize unc 4 last of us vermediğin için bizim kadar aç gözlü bir millet yoktur

Bu mantikla eger PS kullanicilari acsa , Xbox kullanicilari Fakir fukaranin A babasidir. Malum her ay tonla 3A oyun geliyor hem de 4 tane :)

• Journey cok sıkıcı geldiydi bana tekrar şans verebilirim, lords of the fallen guzel oldu oynamamistim.

• 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.